Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lijkt mij sterk dat dit een eerlijk bedrijf is. Anders hadden ze het ook niet nodig om iedereen lastig te vallen met hun opdringerige spam. Ik heb nog nooit gegokt laat staan bij een online casi... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op jullie website staan meerdere buitenlandse online casino’s onder elkaar met daarboven de tekst; “ De beste online casino's van Nederland zijn. Deze online casino's worden door ons als de bes... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super handige website, kan alles makkelijk en snel vinden, vooral als je opzoek bent naar de beste bonussen/aanbiedingen. Grootste pluspunt voor mij is dat je meteen kan zien wat de betaalmogelijk... Se mer

Företaget har svarat

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Casino Scout was ooit een betrouwbaar.....

Casino Scout was ooit een betrouwbare bron waar ik goede en eerlijke beoordelingen van online casino's kon vinden. Helaas is mijn recente ervaring compleet het tegenovergestelde gebleken. Ze geven Crystal Roll casino een bijna perfecte beoordeling (9.9), terwijl dit casino duidelijk zeer discutabele praktijken hanteert. ze zeggen dat dit nederlandse bedrijven zijn, maar dit zijn illegale buitenlandse goksite die zich niet aan de regels houden

Crystal Roll weigert uitbetalingen, zelfs wanneer je alleen met eigen gestorte bedragen speelt en bonussen expliciet annuleert. Ze hanteren onredelijke en waarschijnlijk illegale voorwaarden, zoals het verplicht drie keer moeten inzetten van je eigen gestorte geld voordat je kunt uitbetalen, en een absurd hoge minimale uitbetalingsgrens.

Het is voor mij onbegrijpelijk dat Casino Scout dit casino aanbeveelt en promoot. Dit toont helaas aan dat Casino Scout momenteel geen betrouwbare beoordelingen levert en zelfs misleidend is voor spelers. Wees gewaarschuwd: gebruik Casino Scout niet langer als betrouwbare bron, want je riskeert ernstige financiële schade.

23 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op jullie website staan buitenlandse…

“ De beste online casino's van Nederland zijn. Deze online casino's worden door ons als de beste beoordeeld en beschikken over een vergunning van de Kansspelautoriteit (Ksa)”

Dit klopt niet, deze casino’s hebben helemaal geen vergunning van Ksa. Pas helemaal onderaan de pagina vind je de Nederlandse casino’s. Heel erg verwarrend. Pas jullie pagina aan aub zodat het voor iedereen duidelijk is dat deze buitenlandse casino’s GEEN vergunning hebben van Ksa!

23 januari 2025

Heel tevreden!

CasinoScout.nl heeft me enorm geholpen bij het vinden van een top online casino. Hun uitgebreide informatie en eerlijke beoordelingen gaven me vertrouwen in mijn keuze. Dankzij hun aanbeveling speel ik nu bij een casino waar ik zeer tevreden over ben. CasinoScout.nl is dé plek om te beginnen als je op zoek bent naar betrouwbare informatie over online casino's!

13 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

IK heb al mijn geld verloren ben zwaar…

IK heb al mijn geld verloren ben zwaar in de schulden en heb helemaal niks meer

20 juli 2024

Beste Ziad,

Allereerst, heel vervelend om te horen dat je al je geld bent kwijtgeraakt en daarvan de consequenties moet ondervinden. Als dit het gevolg is van gokken, zou ik als eerste professionele hulp zoeken bij instanties zoals: https://www.jellinek.nl/ik-wil-iemand-doorverwijzen/aanmelden/

Daarnaast adviseren wij je om je ter preventie aan te melden bij https://cruksregister.nl/, waardoor je niet meer kunt gokken in Nederland.

Ook vragen wij je vriendelijk om deze review te verwijderen, omdat dit niet door ons toedoen is gebeurd en wij hier nu een slechte beoordeling door ondervinden.

Wij hopen dat je een oplossing zult vinden en hier beter uit zult komen.

Veel succes, Ziad!

Team CasinoScout.nl

Overzichtelijk

Fijne ervaring met deze site. CasinoScout kijkt vanuit gebruikersperspectief, zo schrijven ze, naar mijn mening, een eerlijke casino review. Top!

16 maj 2024

Hoi Rachel,

Goed om te horen dat je een fijne ervaring hebt met onze site en dat je onze casino reviews als eerlijk en vanuit gebruikersperspectief geschreven ervaart.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Super vergelijker

Het is heel fijn dat alles zo adequaat geüpdatet wordt! Daarnaast maken de verschillende goksites met hun voor- en nadelen op een rijtje, geschreven vanuit het perspectief van de speler, de diepgang en aansluiting naar de speler toe relevant.

10 maj 2024

Hey Tara Mae!

Allereerst dank voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je onze vergelijkingssite goed ervaart en dat je het waardeert dat alles adequaat wordt geüpdatet.

We doen ons best om vanuit het perspectief van de speler te schrijven en relevante, diepgaande informatie te bieden die aansluit bij de behoeften van onze gebruikers.

Hele fijne ervaring!

Door het checken van de nieuwste nieuwtjes en bonussen op CasinoScout.nl blijf ik altijd up-to-date. Dit is top voor als ik een gokje wil gaan wagen!! Keep it up!

2 maj 2024

Hey Anna Kohn,

Uiteraard bedankt voor je feedback, en leuk om te weten dat onze updates je helpen bij het maken van weloverwogen keuzes wanneer je een gokje wilt wagen. We zullen ons best blijven doen om je van de meest recente en nuttige informatie te voorzien.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne bonus sectie en altijd up-to-date!

Sinds dat ik terecht ben gekomen op CasinoScout.nl ziet mijn gok routine er heel anders uit. Als ik een keertje ga online gokken check ik altijd eerst even CasinoScout.nl zodat ik met een soort geïnformeerd feeling het online casino in ga, helemaal opgewarmd!

9 april 2024

Hey Nico!

Goed om te horen dat we je altijd zo van dienst kunnen zijn, en om te weten dat je gokroutine is veranderd sinds je op CasinoScout.nl terecht bent gekomen.

We streven ernaar om onze gebruikers te voorzien van de meest recente en waardevolle informatie, zodat jullie de beste beslissingen kunnen nemen.

Bedankt voor je vertrouwen en support. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Oplichting

Oplichting

10 mars 2024

Hi Mark,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Ik begrijp echter dat er mogelijk een misverstand is ontstaan door jouw reactie.

Aangezien wij een marketing bedrijf zijn en dus geen producten verkopen, lijkt het erop dat 'oplichting' niet mogelijk is. Al onze partners die wij promoten zijn legale online casino's die een licentie hebben gekregen van het overheidsorgaan genaamd Kansspelaurotiteit.

Het is jammer dat je niet op onze reactie bent ingegaan met betrekking tot het verstrekken van deze informatie, zodat we eventuele problemen kunnen verhelpen. Wij geloven echter dat er sprake is van een misverstand en zien graag de ongegronde beschuldigingen ingetrokken.

Als je een andere mening hebt, nodig ik je vriendelijk uit om contact op te nemen met klantenservice@casinoscout.nl, zodat we indien nodig passende maatregelen kunnen nemen.

Lekkere vergelijker

Top site dit! Alles in een oogopslag!

5 mars 2024

Hi Canni,

Goed om te horen dat het bevalt!

Team CasinoScout.nl

Top site

Lekkere website hoor! Was opzoek naar een nieuwe online casino nadat ik mijn vertrouwen in 711 casino had verloren.. Kwam op CasinoScout.nl uit en kon daar alle online casino reviews met elkaar vergelijken, echt top! Denk dat ik LeoVegas maar ga uitproberen.

28 februari 2024

Hey Tim!

Goed om te horen dat je via ons een nieuwe online casino in de armen heb geslagen!! Hou onze site in de gaten voor leuke nieuwtjes en bonussen zou ik zeggen, en vooral veel succes bij LeoVegas! 🦁

Topwebsite

Topwebsite! Casino Scout biedt een compleet overzicht van legale Nederlandse goksites. Snel en handig voor het vinden van de beste bonussen en aanbiedingen. Pluspunt: duidelijk zichtbare betaalmogelijkheden en reclamevrij. Een solide 10/10! De beste plek voor direct spelen in betrouwbare casino's. Nooit meer ergens anders spelen sinds ik Casino Scout ontdekt heb!

22 januari 2024

Hey S,

Leuk om te horen dat je onze site waardeert, en veel speel plezier toegewenst!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lijkt mij sterk dat dit een eerlijk…

Lijkt mij sterk dat dit een eerlijk bedrijf is.
Ik heb nog nooit gegokt laat staan bij een online casino.
Toch zijn ze op een of andere manier aan mijn contact gegevens gekomen.
Ondanks de spam filter blijft hun opdringerige spam meuk er door komen.
Ik hoop dat de staat het online gokken weer gaat verbieden.
Ben echt zo klaar met al de spam van dit soort frauduleuze casinos.

21 december 2023

Beste Mr. Adiaens,

Als affiliate marketing bedrijf willen we graag verduidelijken dat wij niet beschikken over de gegevens waar je naar verwijst. Deze gegevens worden beheerd door de casino's zelf. Onze rol is om onze partners (de online casino's) te promoten via onze website of sociale media. We hebben nooit promotionele e-mails verzonden en zullen dat ook niet doen.

Het spijt me om te horen dat je last hebt van spam. Ik wil je adviseren om onderzoek te doen naar een effectief spamfilter om dit probleem op te lossen.

😍Thanks soo much

, ❤️thanks soo much

8 december 2023

Hi Daniel!

Thank you for reviewing our page!

Good luck and all the best! 🍀

Handige website

Handige website! overzichtelijk en mooie knallers gevonden erdoor!

11 oktober 2023

Hi Kai,

Bedankt voor je review en goed om te horen dat CasinoScout bevalt!

Top site

Top site, mooie bonussen gevonden hierdoor

27 september 2023

Hi Tristan,

Goed om te horen, maak er goed gebruik van!

Volledig en betrouwbaar overzicht

Dankzij CasinoScout.nl ben ik altijd op de hoogte van de meest betrouwbare informatie rondom online casino’s, gunstige bonussen en nieuwe slotmachines!

19 september 2023

Hi Olaf,

Goed om te horen CasinoScout je bevalt! Ik hoop dat we jou in de toekomst nog veel meer kunnen vermaken!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.