Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cashify to najlepszy kantor kryptowalut! Ich usługi są niezwykle wygodne i profesjonalne. Proces wymiany jest szybki i intuicyjny, co sprawia, że transakcje z nimi to czysta przyjemność :) C... Se mer

Företagsinformation

1. Kryptovalutatjänster
  2. Alternativa finansiella tjänster
  3. Valutaväxling
  4. Guldhandlare
  5. Finansiella tjänster

Skrivet av företaget

Cashify to najszybciej rozwijająca się sieć kantorów kryptowalut oraz Kryptomatów (bitomatów) w Polsce, oferująca bezpieczne, przejrzyste i intuicyjne transakcje zarówno dla początkujących, jak i doświadczonych inwestorów. Dla osób poszukujących stabilnych form zabezpieczenia kapitału oferujemy możliwość inwestowania w złoto i srebro, łącząc nowoczesność z klasycznymi, sprawdzonymi aktywami. Nasza oferta obejmuje obsługę ponad 600 kryptowalut, w tym BTC (Bitcoin), ETH (Ethereum), USDC i wiele innych. Zapewniamy najlepsze warunki wymiany – bez ukrytych kosztów i zbędnych formalności. Naszym celem jest maksymalna wygoda klientów, dlatego nasze punkty są dostępne a terenie całej Polski. Bez względu na to, czy chcesz szybko wymienić kryptowaluty, zdywersyfikować swój portfel inwestycyjny czy zdobyć najnowszą wiedzę o rynku – Cashify to kompleksowe rozwiązanie dla każdego, kto myśli o przyszłości finansów!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Szczecińska filia

Szczecińska filia. Super kontakt i kultura osobista sprzedawcy. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i obsługi na naprawdę wysokim poziomie. Inni powinni brać przykład od tego człowieka!!! 100% zadowolenia!!! Polecam zakupy w tym oddziale.

11 mars 2026

Svar från Cashify

Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię :) Zapraszamy jak najcześciej!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Szybko, profesjonalnie. Pani bardzo miła i pomocna. Zdecydowanie polecam.

19 februari 2026

Svar från Cashify

Bardzo się cieszymy, że wszystko przebiegło sprawnie i wielkie dzięki za tak pozytywną opinię :) Zapraszamy ponownie!

Kantor godny polecenia

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Uprzejma i kompetentna obsługa wykazująca cierpliwość, poczucie humoru i służąca użytecznymi radami. Gdyby tylko tak obsługiwano nas we wszystkich instytucjach! Na pewno będę wracał - polecam wszystkim!

13 februari 2026

Svar från Cashify

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! To dla nas bardzo duża motywacja 🔥 Zapraszamy ponownie!

Z całego serca polecam

Z całego serca polecam, najlepsza obsługa, wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.

4 februari 2026

Svar från Cashify

Wielkie dzięki za miłe słowa! Zapraszamy ponownie :)

Polecam, super podejście

28 januari 2026

Svar från Cashify

Wielkie dzięki za 5 gwiazdek! Zapraszamy ponownie :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wszystko odbyło się jak powinno

Wszystko odbyło się jak powinno , nic lepiej Pan sprzedawca nie mógł zrobić lepiej . Jestem któryś raz .

13 januari 2026

Svar från Cashify

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy jak najczęściej! :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oddział w Kielcach -profesjonalna…

Oddział w Kielcach -profesjonalna obsługa. Pan udziela wszelkich informacji jasno i czytelnie.
ze względu na mój czas pracy, było możliwe telefoniczne umówienie się na spotkanie poza oficjalnymi godzinami pracy kantoru. Super.

6 december 2025

Svar från Cashify

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię - to czysta przyjemność czytać takie słowa! :) Zapraszamy ponownie!

Świetny kontakt z klientem

Świetny kontakt z klientem, wszystko sprawnie w umówionym terminie. Zdecydowanie polecam!

13 november 2025

Svar från Cashify

Dziękujemy za opinię Konrad! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie. Zapraszamy ponownie! 😎

Dokonałem zakupu kryptowaluty

Dokonałem zakupu kryptowaluty. Jestem nowicjuszem w tym temacie. Pan obsłużył mnie bardzo profesjonalnie i kompetentnie. Udzielił niezbędnych informacji, podał sposoby nabycia wiedzy na temat rynku kryptowalut. Wszystko to w miły i rzeczowy sposób. Jestem przekonany, że to nie była moja ostatnia wizyta. Zdecydowanie polecam.

13 november 2025

Svar från Cashify

Dziękujemy serdecznie za tak miłą i szczegółową opinię! Cieszymy się, że nasz zespół mógł pomóc i że pierwsze doświadczenie z zakupem kryptowalut przebiegło profesjonalnie i w przyjaznej atmosferze. Życzymy powodzenia w dalszym poznawaniu rynku i zapraszamy ponownie. Zawsze chętnie służymy wsparciem! :)

Świetny kantor

Bez problemu mogę powiedzieć, że najlepszy kantor w jakim byłem - wygodny dojazd, parking na miejscu. Wymiana całkowicie bezproblemowa w trybie ekspresowym, prowizja najlepsza ze wszystkich kantorów, a obsługa na najwyższym poziomie!!! Pozdrawiam 👋

3 november 2025

Svar från Cashify

Bardzo dziękujemy za tę opinię! :) Super, że łatwy dojazd, parking pod nosem, ekspresowa wymiana i dobre stawki zrobiły robotę. Zapraszamy ponownie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bardzo milo przyjęty przez pania tam…

Bardzo milo przyjęty przez pania tam pracująca, pomocna, doradziła w pewnych sprawach ogolnie polecam!

29 oktober 2025

Svar från Cashify

Dziękujemy! Super, że obsługa była miła i pomocna - polecamy się i zapraszamy ponownie! 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Usługi oferowane przez firmę Cashify w…

Usługi oferowane przez firmę Cashify w Bydgoszczy są na bardzo wysokim poziomie. Z ogromną przyjemnością polecam osobom interesującym się tematem walut wirtualnych.

21 oktober 2025

Svar från Cashify

Dziękujemy Kuba za rekomendację - cieszy nas, że bydgoski oddział spełnił Twoje oczekiwania! 🙌 Wpadaj ponownie :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.