Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I to år har jeg ikke modtaget min cashback én eneste gang. Selvom jeg har været på ferie og købt en masse aktiviteter på GYG hjemmefra der har cashback tilknyttet, og shoppet meget online.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Cashback App is unreliable. I have money in my wallet, but every attempt to buy a gift card fails with a "no signal" error. I tried using mobile data, Wi-Fi, and both combined — same result every... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Svindelfirma. Når man handler med de tilmeldte kreditkort sker der intet - har købt PC-udstyr for over 20.000 - ingen cashback - Køb af benzin - Ingen cashback. Køb af dæk i marts - cashback - men... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ideen er god - Men virker elendigt! Flere steder giver IKKE automatisk cashback! Utroligt mange butikker/restauranter er forsvundet de sidste par år. Derudover koster det et gebyr på 200kr per år, at... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Cashback-leverantör

Skrivet av företaget

Med cashbackAPP får du automatisk penge tilbage, når du handler med dit normale betalingskort hos mere end 1.500 tilmeldte restauranter, butikker og webshops. Det betyder, at hver gang du f.eks. køber bagværk, bestiller måltidskasser eller spiser i en lang række af landets bedste restauranter, får du en procentdel af dit køb tilbage i cashback. Du kan udbetale din cashback-saldo direkte til din NemKonto, når du har optjent min. 200 kr. Der modregnes 20 kr. i administrationsgebyr.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Udbetaling udebliver!

Udbetaler ikke cashback efter egne retningslinier, flere cashbacks skal man rykke for bliver registreret. Spild ikke tid på dette meget ringe setup!👎🏻

12 maj 2021

Hej,

Tak for din besked. Jeg beklager meget, at du har oplevet udfordringer med din udbetaling.

Jeg har forsøgt at finde din sag i vores system, men kan desværre ikke finde dig ud fra dine oplysninger på trustpilot.

For at jeg kan hjælpe med din henvendelse, så skal jeg blot bede dig om at sende dine oplysninger til: support@cashbackapp.dk
Alternativt, så er du meget velkommen til at ringe på tlf.: 7060 5766, så jeg kan hjælpe med din udbetaling :-)

Kundeservice / Kit

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Amatørforetagende: Nul udvikling, nul kundeservice, nul cashback.

Cashback bliver ikke registreret. Jeg oprettede mig første gang for 5 år siden, og det har faktisk aldrig virket.

Derudover lister de 1210 partnere på hjemmesiden. Problemet er bare, at halvdelen af dem er tankstationer. Hver enkelt tankstation og filial er en særskilt "partner". I virkeligheden har de nok måske 50 unikke partnere, hvoraf de fleste mennesker realistisk kommer til at bruge max 2–3 af dem. Opsummeret er Cashbackapp en dårlig version af Forbrugsforeningen.

Hvis du overvejer at installere denne app: Lad være. Det virker ikke. Man skal manuelt følge op på alle kvitteringer med deres kundeservice, hvis man ønsker at modtage cashback. Og deres kundeservice er desværre pinligt ringe. Det kræver en uforholdsmæssig indsats for relativt beskedne beløb.

Edit 19-09-2021: Nu har jeg (igen igen) meldt 6 køb ind fra de seneste par måneder, som CashbackApp ikke selv har registreret. Faktisk er det kun 1 ud af de seneste 12 betalinger, som er registreret automatisk. Det er en succesrate på 8%.

EDIT: Det virker ikke med Dankort, Google Pay, Apple Pay eller for den sags skyld, hvis man får fornyet sit betalingskort.

9 april 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

jeg synes det ved dårlig at man ikke…

jeg synes det ved dårlig at man ikke også kan betale med visa electron og nu kan kun betale med dankort og visa/dankort
jeg købe et del på hjemmeside ved cashbackapp
så modtage det e-mail dem
Hej Henrik

Fra dags dato vil vi kun kunne efterregistrere køb der er lavet med dankort og visa/dankort :)

Hej Henrik

Det beklager jeg. Men så kan du desværre ikke optjene mere hos cashbackAPP fremover. Det beklager jeg meget!

den 01.01.2021
modtage der fra dem

Hej Henrik

Som jeg har informeret dig om. Så vil jeg ikke længere kunne efterregistrere dine køb, da vi ikke kan tracke dit kort.
Beklager meget for ulejligheden

Vester Voldgade 83, 1552 København
og nu skal bruge Visa/Dankort ved dem ved købe af vare

23 december 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Spændende partnere og god service

Flink, hurtig og effektiv kundeservice. Skrev og fik hjælp fra Kit, som rettede den forkerte cashback. Udover denne ene henvendelse har jeg altid fået korrekt cashback fra de forskellige forretninger. Supergod app med masser af spændende partnere!

17 november 2020
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

ud mærket

det er en udmærket ordning at man kan opspar nogle penge.
men jeg kan godt undre mig over at man skal sende sin konto nummer over en e-mail. når man ved at den kan blive haget.
jeg kan godt undre mig over at man ikke kan skrive ens kontonummer ind på jers app eller hjemmeside hvor man det er den kontonummer man vil havde sinde penge indbetalt på

22 september 2020

Tak for cash back

Tak for cash back, pencene blev hurtigt udbetalt som aftalt med cashbackapp
Mange tak
Rigtig god kundeservice
En super god ide
Hilsen fra Helene og Fabrice

9 juni 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mine cashbacks går stort set aldrig ind…

Mine cashbacks går stort set aldrig ind på min konto automatisk. Jeg har været nødt til at ringe dem op flere gange. Nu er de dog holdt helt op med at svare. Telefonen er død og der er autoreply på deres email, så.... find hellere et andet fordelsprogram.

11 maj 2020

Perfekt service

Perfekt service

Jeg havde optjent nogle penge, som stod som afventede i lang tid, men kundeservice hjalp mig med at få det ind, samt derefter udbetalt pengene. Jeg er særdeles tilfreds med CashbackAPP

Martin

14 april 2020
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fjern udbetalingsgeænsen

Fjern udbetalingsgeænsen. Det er hverken godt for jer (bedømmelser) og godt for kunderne. I opkræver alligevel 20 kr i administration gebyr når man beder om udbetaling, så hvad er forskellen at beholde pengene hos jer selv til det bliver 200 eller 500. Ja det er ret godt for jeres kapital, men det er kunderne det går over.

5 december 2019

Hej Nicholas

Jeg har forsøgt at kommentere dit forslag herunder.

Vi har en udbetalingsgrænse af flere årsager;
- Når du handler hos vores partnere, der er markeret som Automatiske Butikker, altså hvor dit køb med tilmeldt betalingskort giver automatisk cashback, bekræfter vi cashback'en med det samme. Bemærk at du her potentielt set kan udbetale cashback med det samme og det på trods af, at vi ikke på det tidspunkt endnu har modtaget cashback'en til dig fra den pågældende partner. Her afregner vi oftest en gang om måneden, for den cashback, vi har lagt ud for til medlemmerne med det samme. Dvs. skulle vi ikke have nogen udbetalingsgrænse, ville det stille enorme krav til vores cashflow, da vi så ville udbetale cashback balancen inden vi havde modtaget beløbene fra partnerne.
Herudover er der omkostninger forbundet med kontooverførsler, derfor vil vi have svært ved at håndtere meget hyppige udbetalinger på lave beløb. En del kan klares med bedre automatiseringer, som er noget, vi arbejder på, men selv automatiseringer fjerner ikke alle omkostninger forbundet hermed.

Vi overvejer løbende for og imod ift. udbetalingsgrænser, og hvor grænsen præcist skal/kan ligge, så vi også selv kan følge med. Senest nedsatte vi udbetalingsgrænsen fra kr. 500,- til kr. 200,- hvilket var et tiltag, som umiddelbart er blevet taget positivt imod.
Det kan sagtens være, at vi senere hen kan rykke denne ydereligere, men især med ovenstående årsager in mente, så er det ikke muligt for os lige for nuværende - men det er noget vi løbende vurderer ift., hvad der er muligt for os.

Ønsker dig en rigtig god aften og tak for dit forslag, som er noget vi løbende vurderer ift., hvad der kan lade sig gøre.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Købt telefon hos Proshop gennem…

Købt telefon hos Proshop gennem CashBack, da jeg kunne se at cashback var op til 4%. Efterfølgende modtager jeg en bekræftelse på, at den nette sum af 35,40 DKK er tilføjet min konto, for et køb på 4.972 DKK. Intet sted i købsprocessen er jeg blevet forelagt en cashback der blev givet og må derfor i god tro mene, at det ville være 4% !

For det første kostede telefonen 6.215.DKK, kan så regne ud at CashBack opererer i pris før moms (eller?? Hvor står det i jeres betingelser??) Dernæst kan jeg simpelthen ikke se hvordan 35,40 DKK kan udgøre 4% af 4.972 DKK...!!???

Så konklusionen herfra; lad være at bruge tid på app'en !

Tilføjelse; meget fin dialog med cashback har medført at beløb er tilføjet min konto. Har derfor ændret min rating.

2 december 2019

Hej Jørgen

Jeg har forsøgt at besvare/kommentere din anmeldelse bedst muligt herunder.
Vi har to typer af samarbejder på app'en;

Automatiske Butikker:
Samtlige fysiske butikker + udvalgte webshops, hvor vi har direkte samarbejder. Her er det dit tilmeldte betalingskort, der automatisk registrerer cashback. Dvs. om det er en fysisk butik eller webshop, så er 10% i cashback altid 10% af det fulde beløb, uanset moms og fragt. Da det er vores 1-1 samarbejder, siger vores Leveringsbetingelser, at cashback'en skal beregnes af det fulde beløb.

Click Butikker:
Udvalgte webshops er markeret som "Click Butikker". Her skal du klikke via linket ind til partneren, og så registerer vi dit køb via cookies. Click Butik partnere har vi ikke direkte samarbejder med, og er underlagt deres betingelser for affiliate markedsføring. Som vi skriver i vores betingelser, er cashback hos Click Butikker oftest ikke beregnet af moms og fragt, derfor skriver vi "Op til X % cashback". Dette kunne gøres endnu mere tydeligt i app'en vedr. moms og fragt, og det vil vi gerne gøre bedre. Men det er ikke fordi, at vi selv modtager et større beløb - det er simpelthen det fulde beløb, som Click Butikken har betalt til dig som medlem. Beløbet bliver automatisk skudt videre til dig.

Når du måske med rette kunne forvente, at de 4% cashback blev beregnet af det fulde beløb, vil vi gerne sørge for, at du får det resterende godskrevet.
Jeg håber derfor, at du vil skrive til vores kundeservice på kundeservice@cashbackapp.com så vil vi gerne hjælpe dig med cashback'en på dit køb.
Det tyder i øvrigt også på, at du i det hele taget har fået for lidt cashback på dit køb, og dermed kan det ikke kun tilskrives, at partneren ikke betaler cashback på moms og fragt.

Håber du vil skrive til os, så vi kan få det løst.
Ønsker dig en god aften.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

dårlige service - lever ikke op til forventninger.

Man skal selv holde øje med, om man får “tilbage betaling” på sin konto. Det går ikke så selv om cashback angiver.
Har oplevet flere gange at der ikke kom en tilbage betaling.
Havde svært ved at finde nogle kontakt oplysninger, da jeg endelig fandt dem fik jeg “tilbage betaling” for et af mine købe.
Da jeg skrev at der var fler køb som ikke var gået ind på min “konto” høre jeg ikke mere fra CashbackAPP.
- heller ikke selvom jeg har skrevet igen.

22 september 2019

Hej Henriette
Jeg er ked af, at du tydeligvist har haft en dårlig oplevelse.
Jeg ved ikke, om det er blevet løst for dig i mellemtiden?
Såfremt det ikke er tilfældet, håber jeg, at du vil skrive til os på kundeservice@cashbackapp.com, så vil vi meget gerne sørge for, at du får det/de manglende beløb ind på din konto.
Ønsker dig en god aften.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Det fungerer fint

Det fungerer fint, der går dog lang tid fra køb til bonus står på din "konto" fx et køb i maj, så kommer bonus i september.
Lidt specielt, at man skal sende konto til dem for at få pengene udbetalt.

18 september 2019

Hej Dorthe

Jeg er enig med dig i, at det var for lang tid, transaktionen stod som afventende. Du omtaler formegentligt et/flere køb hos vores affiliate partnere, altså "Click Butikker", hvor det er en cookie, der tracker cashback'en. Her er vi underlagt nogle specielle regler for transaktionerne, hvor disse partnere har en længere betalingsfrist, også pga. returvareregler mv. Anderledes forholder det sig hos vores partnere, som er "Automatiske Butikker", hvor det er selve kortet, der tracker cashback. Her verificeres transaktionen indenfor 24 timer, på nær enkelte partnere, hvor der af tekniske årsager kan gå op til 3 dage. I vores kundeservice vil vi meget gerne hjælpe med at verificere transaktioner fra Click Butikker hurtigere, hvis der er gået for lang tid, til de er verificeret. Håber du vil skrive til kundeservice@cashbackapp.com såfremt det måtte ske igen.

Vedr. overførsel af cashback til din bankkonto:
Det er korrekt, at vi overfører cashback til din bankkonto som en bankkontooverførsel. Vi må desværre ikke indsætte cashback direkte på dit betalingskort grundet kortregler.
Vi håber snart at kunne lancere en funktion, hvor man som kunde kan gemme sit kontonummer i app'en, så man ikke behøver oplyse dette hver gang man vil udbetale cashback til din bankkonto.
Ønsker dig en rigtig god aften.

Svindelfirma.

Svindelfirma.
Køb af dæk i marts - cashback - men så tager Cashback 200 kr. om året for at være meldt til deres service - og så er der pludselig 0 kr. tilbage på kontoen.
De franarrer folk deres kontokortoplysninger og stikker kundernes optjente penge i egen lomme.
Det kan kun anbefales at man holder sig langt langt væk fra cashbackapp og i stedet finder et seriøst firma og arbejde med.

21 augusti 2019

Hej Jan
Tak for din besked.

Først og fremmest har vi ikke noget medlemsgebyr - det er over et år siden, vi havde dette.

Derudover kan jeg ikke helt genkende forløbet. Så vidt jeg kan se i vores records, har du fået udbetaling, hvor din cashback er blevet sendt til din bankkonto? Det er korrekt at efter pengene er sendt til din bankkonto, går din cashback saldo jo i 0,- da beløbet så er sendt til din bankkonto?
Vil du ikke lige sende en mail til kundeservice@cashbackapp.com , så vi kan få styr på det sammen?
Så da din saldo gik i 0, er jeg helt sikker på det var fordi, pengene blev overført til den bankkonto, du havde oplyst, du gerne ville have udbetalt beløbet til.
Håber du lige vil sende os en mail så vi kan hjælpe dette i mål. Hvis der er manglende transaktioner, hjælper vi gerne med at få dem genoprettet.

På forhånd tak og rigtig god aften. :)

Det virker ikke.

Det virker ikke. Har ikke fået Cashback indsat de sidste to gange, jeg har købt brændstof. Ideen er ellers god, men tror der er laaag vej endnu.

5 augusti 2019

Hej Ingvard
Tak for din besked.
Vi har tilpasset valideringssystemet, så jeg håber da, transaktionerne er blevet fanget nu. Jeg har desværre ikke mulighed for at slå dig op i systemet - har du mulighed for at sende en mail til kundeservice@cashbackapp.com med dit brugernummer eller tilmeldte e-mail, så vi kan undersøge dette?
På forhånd tak for hjælpen og rigtig god aften.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.