Casadecor Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

nem og overskuelig webside, masser af gode brands og deres udvalg, hurtig service og utrolig hurtig levering. Har brugt dem flere gange. Hver gang samme positive oplevelse. Og så er mit Pip Studio se... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stort vareudvalg af god kvalitet (jeg var på jagt efter en badekåbe) med klar angivelse af materiale og vaskeangivelse. Aktuelt var der generøse tilbud på op til 55% rabat. Kunne måske godt ønske mig... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg har modtaget vores meget fine sengetøj fra PIP Studio 😊vi har ikke prøvet det endnu, men jeg tænker at det er lige så fantastisk som de to andre sæt vi har 😄

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har længe ønsket mig Pip Studio sengetøj - og nu havde Casadecor udsalg, og det kunne jeg ikke stå for. Jeg fik de flotteste sæt sengetøj - og leveringen skete allerede dagen efter. Fantastisk! Tu... Se mer

Företagsinformation

1. Sänglinnesaffär

Skrivet av företaget

CasaDecor.dk er en virksomhed, som startede i 2005 og er førende inden for søde barselgaver, super legetøj til de mindste i familien og kvalitets dyner og hovedpuder til hele familien. Hos Casadecor.dk er vi en lille familie, som sætter en ære i at finde sjove og anderledes produkter fra hele verden. Altid med fokus på gode rene produkter. Casadecor.dk bestræber sig altid på at finde de bedste materialer og produkter uden tilsætningsstoffer. Hos Casadecor.dk fører vi et stort program i dyner, som er fremstillet økologisk uden brug at skadelige tilsætningsstoffer. Alle vores dyner har f.eks DINN Certificering, som betyder at alle dun til vores dyner og hovedpuder stammer fra fugle som er slagtet inden plukning og har haft det godt.Sengetøjet stammer fra internationale brands som Marc o Polo, PIP Studio, Essenza og Esprit, alt sammen i samklang med tidens mode inden for boliginteriør. Vi har hættehåndklæder, bløde plaider og legetøj til de små rollinger, som findes i et rigt udvalg og som lever op til vores kvalitetkrav. Især vores legetøj fra Kids Concept og Teddykompaniet er utrolig populær ved de helt små. Som alle andre børnefamilier, har vi også en stærk holdning til priser og unødig omkostninger. Derfor har vi fravalgt E-mærkeordningen, som koster en stor sum årlig og som kun bliver pålagt varens priser. Vi har stillet os det spørgsmål, hvorfor skulle vi pludselig begynde at give dårligere service og til ugunst for os selv og forbrugere, blot fordi der er kommet en ny ordning? Nej vel! Der er selvfølgelig helt klart at forbrugeren stilles sikkert i handlen på nettet, men vælger man danske leverandøre er man alligevel sikret inden for lovgivningen og de 14 dages returret, og uden tilfredse kunder, kunne vi ikke eksisterer i så mange år.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

54 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

utrolig hurtig levering

Og så er mit Pip Studio sengesæt det smukkeste og den bedste kvalitet, da jeg modtog det bestilte jeg fluks et sæt magen til, det var på tilbud. Jeg nyder det hver nat!!!

1 maj 2026

Hej Rikke,
Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse og takker dig for at handle hos os :) Vi værdsætter at du tager dig tid til at skrive til os.
Du er som altid velkommen tilbage en anden god gang :)
Anne-Marie, Casadecor.dk

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg har modtaget vores meget fine…

14 juni 2026

Hej Malene,
Det glæder os at du har haft en god oplevelse og at I elsker jeres sengetøj fra PIP Studio - det gør vi også :D
Tak fordi du har handlet hos os :)
Anne-Marie, casadecor.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det helt rigtige sted at handle hvis…

Det helt rigtige sted at handle hvis man har en svaghed for Pip Studio.

18 maj 2026

Kære Anna

Du har jo beskrevet os helt perfekt :D Har man en svaghed for Pip Studio, så er man bestemt kommet til det rette sted.
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det glæder os rigtig meget, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi lover at blive ved med at friste med masser af smukke Pip Studio-favoritter.
Tak fordi du handlede hos casadecor.dk – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke som på billedet

Min mor har længe ønsket sig en ny pung, også fandt jeg en meget sød detaljeret pung hos casadecor. Den så overhovedet ikke ud i virkeligheden som på billedet, pungen på billedet var lys med “guld knapper” pæne detaljer og flotte farver men i virkeligheden var “guldet” helt sort farverne var mørke og slet ikke som på billedet. Jeg valgte alt skrive til dem for at få svar på hvorfor og om det evt var en fejl, i stedet blev jeg bare mødt med et flabet svar hvor de skrev “ Ja sådan er det desværre med billeder og forventninger, men det gode er at du selv bare sender den retur igen til os“ det er meget meget uprofessionelt og slet ikke såden man håndtere den situation, jeg fik ikke hvad jeg skulle ha og er yderst utilfreds. Det gode er pakken kom dagen efter jeg bestilte det.

14 april 2026

Kære Alma,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at din oplevelse ikke har svaret overens med din forventning. Du er altid berettiget returnering af et produkt. Vi håber dog at se dig igen en anden gang, hvor vi forhåbentlig bedre kan hjælpe dig.
Med venlig hilsen,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte gæstehåndklæder af rigtig god…

Købte gæstehåndklæder af rigtig god kvalitet til en god pris. Meget tilfreds. Blev afsendt samme dag. Handler gerne her igen

16 mars 2026

Kære Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af gæstehåndklæderne, prisen og den hurtige levering. Vi gør os umage for at sende ordrer afsted så hurtigt som muligt, så det glæder os, at du har haft en god oplevelse.
Tak fordi du handlede hos casadecor.dk – vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Godt og hurtigt

Fin beskrivelse af produkt på hjemmesiden. Produktet stemmer helt overens med beskrivelsen. Fornuftig pris og super hurtig levering

6 mars 2026

Kære Gitte

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at produktet levede helt op til dine forventninger, og at både produktbeskrivelsen, prisen og den hurtige levering gav dig en god oplevelse. Vi gør os umage for, at vores kunder ved præcis, hvad de kan forvente.

Tak fordi du handlede hos casadecor.dk. Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Bruseforhæng

Alt gik super fint og hurtig forsendelse.

5 mars 2026

Kære Karin,

Mange tak for din anmeldelse :)
Det glæder os rigtig meget at høre, at alt gik, som det skulle og at du var tilfreds med den hurtige forsendelse.

Tak fordi du handlede hos casadecor.dk – vi håber at byde dig velkommen igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig flot og lækkert sengelinned

Virkelig flot og lækkert sengelinned. Hurtig levering.

3 mars 2026

Kære Marianne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse :)

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er så glad for dit nye sengelinned, og at du samtidig var tilfreds med den hurtige levering. Vi håber, du får stor glæde af det i mange år.

Effektivt

Effektivt
&
absolut value for money :)

27 februari 2026

Kære Birte,

Tusind tak for din fine anmeldelse:)

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en effektiv handel, og at du synes, du fik god værdi for pengene.

Tak fordi du handlede hos casadecor.dk – vi håber at byde dig velkommen igen :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.