Carscanner Omdömen 43

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer uitgebreide en handig rapport ontvangen. Kon zo veel gegevens achterhalen waaronder verkoop geschiedenis van de auto. Na aanschaf had ik nog wat vragen en die werden heel netjes binnen 10mi... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aantal credits ingekocht tijdens zoektoch naar een BMW M2. Carscanner.nl heeft hier een belangrijke bijdrage in geleverd. Historische advertentie overzicht gaf naast inzicht in de afschrijving en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als particulier kun je niet in alle systemen onderzoek doen naar het verleden van een auto. Met het rapportcijfer wordt een potentieel voertuig gelijk beoordeeld. ook voertuigen waar je opt eerste... Se mer

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Extra informatie

Ik was op zoek naar informatie die niet standaard beschikbaar was, en die werd me alsnog nagestuurd. Wat een service!

30 mars 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Letterlijk misinformatie

Algoritme heeft moeite met auto's van hogere segment. Dan krijg je letterlijk misinformatie. "Er zijn meerdere aandachtspunten " terwijl dat niet is de score klopt niet. Premium check gekocht staat ook niets in. Ze reageren wel snel op geld terug gave.

8 mars 2026

Svar från Carscanner

We hebben helaas inderdaad geen goede marktwaarde kunnen voorspellen voor de Porsche GT3 die u gechecked heeft. Binnenkort wordt er een update van ons voorspellingsalgoritme online gezet waarmee ook auto's in dit segment goed ingeschat kunnen worden. De scores zijn gerelateerd aan de marktwaarde en laatste verkoopprijs, en zullen daarmee ook verbeterd worden. We zullen u op de hoogte houden van deze update.

Conflict met autoverkoper.

Ik had wegens een conflict met de verkoper een kentekenrapport opgevraagd. Dit gaf net niet de informatie die ik nodig had. Daarna heb ik gevraagd naar de advertentietekst van mijn auto. De tekst is mij snel en zonder meerkosten opgestuurd.

23 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer uitgebreide en handig rapport…

Na aanschaf had ik nog wat vragen en die werden heel netjes binnen 10min al beantwoordt.

Ik raad ze zeker aan!

23 februari 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Niet tevreden, als nog opgelost.

Niet tevreden, als nog opgelost.

Er wordt voor 2,50 euro een rapport aangeboden wat uiteindelijk 4,99 euro kost.
En dan niets ontvangen op de mail.
Update:
Er was iets fout gegaan met verzenden ( dat kan gebeuren). Het is als nog opgestuurd.
We gaan voor 4 sterren.....

18 februari 2026

Svar från Carscanner

Beste Wim, vervelend dat het rapport niet is aangekomen. Via e-mail is het premium rapport nu opnieuw aan u verzonden. Mocht u nog steeds geen rapport zien, controleer dan uw spamfilter of laat het ons weten via info@carscanner.nl.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vragen om km stand van het voertuig en…

Vragen om km stand van het voertuig en deze vervolgens verwerken in de adviesprijs

23 januari 2026

Svar från Carscanner

Bedankt voor je feedback Niels. Een dagwaarde berekening op basis van kilometerstand en verwacht aantal te rijden kilometers is een feature waar nu aan gewerkt wordt! We zullen je een seintje geven wanneer het beschikbaar is.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onjuist schade rapport

Ik wilde van een te kopen auto de schade geschiedenis weten. 5 euro betaald en kreeg te lezen dat er geen schade bekend was. De gegevens die men wel wist staan gewoon gratis openbaar op de rdw site.Terwijl er meerdere schademelding en van deze auto bestaan en zelfs gemeld zijn door de verkoper. Dat maakt een nogal onbetrouwbare indruk om het zacht uit te drukken.

24 januari 2026

Svar från Carscanner

Jammer om te horen dat het rapport niet naar wens was. Zoals besproken via mail zouden we graag de details van de genoemde schades horen, zodat duidelijk kan worden of dit geregistreerde schades zijn. Graag vernemen we nog antwoord hierover per mail. Overigens is het absoluut niet zo dat het rapport enkel openbare RDW informatie toont, mocht u nog een toelichting daarover willen dan horen we het ook graag.
We hebben in ieder geval uw aankoopbedrag teruggestort, want er geldt altijd een niet-goed-geld-terug garantie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer snel een goede review

Zeer snel een goede review van een aan te kopen auto gehad. Ik had me echter in 1 nummer van het kenteken vergist, gratis de juiste review gekregen van de auto die ik wilde kopen. Dat vind ik nog eens super klantvriendelijk.

30 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.