Beskrivningen av bilen via videosamtal före vi kom ner och hämtade den. När vi kom in i bilhallen så var bilen i ett bättre skick än dom beskrev, inga konstigheter, vart mycket nöjd. Det som man kan ö... Se mer
Jag är mycket nöjd med bilen Jag såg några uppslagsmärken i plåten,men dom tog dit en buckelgubbe för att fixa det, Idag så är det fasta priser på bilarna, inte som förr när man måste pruta för att... Se mer
Har köpt flera bilar från Ayvens och har alltid varit nöjd,har det varit problem så har dom fixat det.Tack till Jimmy og hans kollegor
Välordnad och ren bilhall. Mycket vänlig, kunnig och hjälpsam försäljare. Enda plumpen är att bilen var behäftad med tre fel när den levererades, trots att försäljaren sa att den var noggrant kontroll... Se mer
Carnext.com erbjuder endast högkvalitativa begagnade bilar som passerat vår omfattande urvalsprocess. Varje bil levereras med en komplett underhållshistorik, 6 månaders garanti och 14 dagars pengarna tillbaka-garanti, så att du med trygghet kan köpa din bil online och få den hemlevererad helt utan extra kostnad.
Truckvägen 2, 194 52, Upplands Väsby, Sverige
Köpte tredje bilen på CarNext av Jimmy och alltid lika straight/proffsigt från betalning till leverans.

Svar från CarNext.com Sverige
Säljare som inte bryr sig om kunderna! Har skrivit förut men tar ni bort inlägg som ger negativ omdömen. Visar att trustpilots omdömen inte är seriöst.

Svar från CarNext.com Sverige
Motsägelsefullt då jag pratade med verkstaden. Du hade service gjorts i maj.

Svar från CarNext.com Sverige
Det var otrevlig försäljare och han var otydligt när jag köpte bilen en ledning det var bara ett nyckel med bilen och han sa ingenting om detta senare när jag köpte bilen gov me bara ett nyckel
Hur kör man bilen med bara ett nyckel? Det kostar mellan 4000 till 5000 kr från billia och försäljare sa det kostar bara 500 kr han lurade mig

Svar från CarNext.com Sverige
Säljarna sitter och pratar med varandra och dricker läsk. Bryr sej inte om oss kunder som behöver hjälp. Trist med säljare som är så ohjälpsam.

Svar från CarNext.com Sverige
Säljaren jag har pratat "eller var tvungen att ta itu med" jag antar att han var 26 år gammal är totalt inte intresserad av dig eller vad du vill, ingen flexibilitet ingen extra du kunde göra det här eller så kan du göra det - demotivera robot - köp aldrig en bil höra.
Jag hade sett ut ett par bilar jag var intresserad av på Blocket (där CarNext annonserar ut sina bilar). Jag mailade dem, via blocket, om vilka bilar jag var intresserad av samt att jag ville byta in min bil. Redan nästa dag ringde säljaren, Jimmy, och bad om uppgifter på min bil för att kunna ge mig ett pris på den vid inbyte. Jag fick kort därefter ett pris och jag avtalade då om tid för att komma och kolla på bilar hos dem. Vid avtalad tid träffade jag Jimmy. Efter att ha kollat runt lite och bestämt mig för vilken färg jag ville ha tog han fram de två med den färgen som gått kortast sträcka. Vi undersökte dem tillsammans (han hjälpte mig att bedömma skicket på dem) och valde sedan den som gått kortast (i och med att de var i bra skick båda två). Jag provkörde bilen en stund och sedan gjorde vi upp affären. Jag lämnade in min bil och jag fick min nya. Desvärre han jag inte mer än ett par hundra meter innan en varning visades på instrumentpanelen, Warning, System fault, See Owner's Manual. Jag vände tillbaka och Jimmy kollade på bilen. Han sade att han trodde det kunde vara att någon sensor var smutsig så vi kom överrens om att jag ändå skulle ta bilen hem. När jag kom hem ringde han och kollade att allt gått bra. Det hade det, men varningen dök upp lite då och då. Han tyckte då att jag, eftersom jag nu ägde bilen, skulle kontakta Nissan i min hemstad för att få dem att kolla på den. Han sade även att oavsett vad som händer så ska ju i alla fall inte jag stå för kostnaden. Jag fick tid hos Nissan efter ca 10 dagar. Det är nu 7 dagar kvar tills dess. Varningen dyker upp nästan varje gång jag är ute och kör, men inte alltid. Över lag var det en väldigt positiv upplevelse att handla bil hos CarNext och Jimmy även om det här felet förstör upplevelsen. När bilen varit på verkstaden och om de lyckas lösa problemet kommer avgöra hur hela upplevelsen blir till slut. Fixar de inte felet kommer jag kontakta CarNext och Jimmy för att se vad vi gör då. Skulle hur som helst ändå rekommendera CarNext till en vän. Kan inte sätta mer än 3 i betyg eftersom bilen ju faktiskt såldes till mig med ett fel. Kommer dock att uppdatera betyget till 5 om problemet löser sig.
Edit: Har varit på verkstad nu. Fel på radarn. Förmodligen garanti-ärende, men om det inte är det kommer CarNext ta kostnaden säger Jimmy. Känns som en seriös handlare. Höjer betyget till 4 tack vare det!
Edit2: Nu har radarn bytts på verkstaden. Det gick på garanti precis som CarNext trodde. Problemet löst. Totalt sett väldigt nöjd med köpet. Uppdaterar till 5 i betyg. Jag har nämligen noterat att det kan gå flera dagar mellan det att felmeddelandet visar sig. Det är alltså inte rimligt att CarNext skulle ha upptäckt det.
Vi hittade ett par bilar som vi var väldigt intresserade av och vi hade tänkt köpa en av dem. Men vi ville självklart först prata med en säljare då vi inte hade möjlighet att åka till deras hall i Upplands Väsby på grund av avståndet men tyvärr så går företaget ej att få kontakt med!
Försökte första dagen ringa flertal gånger men det var aldrig någon som svarade, andra dagen samma sak, väntade ändå i mer än en timme åt gången.
Tredje dagen boka vi ett videomöte med dem (via deras hemsida) mellan 11:00-12:00 dagen efter (och fick tiden bekräftad via mail. Fjärde dagen satt jag med telefonen bredvid mig hela dagen men tyvärr så var det ingen som kontaktade oss varken före, under den bokade tiden eller någon gång under resten av dagen.
Det står att de kontaktar via telefon, Facetime eller WhatsApp men nä, ingen chans att de ringer på något av dem!
Testade sedan ringa igen men samma sak, inget svar!
Blir så less på stora företag som inte ser till sina kontaktvägar så vi åkte istället till Hedin Bil och köpte en likadan bil, med mindre antal mil, för nästan exakt samma pris!
@CarNext
Lägg inte tiden på att svara detta omdöme med något i stilen "Vi ber om ursäkt men just nu har vi väldigt hög belastning och har svårt att hinna med att svara alla kunder". Lägg istället tiden på att lösa era resurs-, system- eller andra kompetensproblem som ni har!
Super nöjd med vårt köp !
Tack till Ludvig som hjälpte oss med vårat bil köp!
Vi letade bil länge hos CarNext och hade kontakt med en säljare först. Rådet vi fick var att boka och köpa online för att få tag på den bil vi önskade. Det gjorde vi men när vi fått bekräftelse på att bilen var bokad på oss kom plötsligt ett nytt meddelande att den sålts i butik. Varje gång därefter som vi gick in tog vår säljare inte ens ögonkontakt. När vi bokade en provkörning och åkte dit hade den säljaren vi bokat körningen på gått på lunch trots att vi bokat specifik tid.
Till slut fick vi hjälp av Jimmie som var supertrevlig och hjälpsam och såg till att vi fick tag på en bil. Tyvärr var han inte på plats när vi hämtade bilen men vi blev lovade att den skulle vara helt städad vilket den inte var. Känns lite som att det blivit så lätt för CarNext att sälja bilar att säljarna inte måste anstränga sig och blivit lite fat and happy. Man har glömt att det för kunden ändå är ett ganska stort köp. Jimmie väger upp betyget, han får nästan full pott men CarNext som företag får mycket lägre baserat på helhetsupplevelsen under alla de gånger vi var i kontakt med dem.