Virkeligt hyggeligt sted, god mad og venlig betjening. Havde købt middagen som en del af et hotelophold. Desværre havde tjeneren ikke styr på aftalen med hotellet og krævede derfor dobbeltbetaling, fo... Se mer
Det här tycker kunderna
Stedet så meget hyggeligt ud, men virkelig dårlig betjening, uhøflig og arrogant tjener. Maden var heller ikke god. Blev mødt af en tjener som virkede meget sur, adspurgt om vi måtte finde et bord, fi... Se mer
Only stayed one night at The Bournemouth Carlton Hotel. Positives...friendly,helpful staff in all departments, large quiet room, comfortable bed, nice linen. Negatives...tired interior in need of re... Se mer
Dårligste oplevelse. Vi havde booket et ophold på hotel Oasis med tilhørende menu fra Carlton. Vi blev placeret “under” baren, med meget lidt plads. Forretten var god. Hovederetten som var bøf bearn... Se mer
Vi fik mad ud af huset fra Carlton
Vi fik mad ud af huset fra Carlton. Aldeles glimrende. Nuff said…
Ydmyg og taknemmelig❤️
Vi valgte Carlton som bryllupsarrangør og at festen skulle være i Risskov pavillonen (Skydebanen). DEN ER BEDSTE beslutning vi tog i forbindelse med vores bryllupsfest.
Alt omkring det, overgik vores ellers meget høje forventninger. Vi kunne nyde hvert et sekund af festen.
Maden var intet mindre end sublim, omgivelserne fantastiske, personalet havde et øje på hver finger og styrede aftenen som havde de aldrig lavet andet. Alt sammen med et stort smil. Processen op til festen, festen og efterfølgende…TAK.
Martin, Brian og Frederik. Af hjertet tak fordi I har taget så stor ansvar i og omkring festen. I skabte en dag vi ALDRIG vil glemme. Vil I hilse alle de andre og sige tak.
Vi er jer meget taknemmelige
Kh
Line og Michael
4stk 0.5l classic fadøl = 330kr så er…
4stk 0.5l classic fadøl = 330kr så er de da også betalt ! Forstår ikke prisen skal være så vanvittig for en helt normal fadøl…
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Super mad og uovertruffen service. Kommer klart igen. Kan kun anbefales. Hvis man virkelig vil ha en go aften
Frygteligt
Frygteligt! Har ændret sig fra en fransk udsøgt fornøjelse til et dansk inferno af råbende selskaber og DJ-larm.
Min mand og jeg havde længe set frem til et gensyn med Carlton. Vi bestilte en i øvrigt dejlig fire retters menu og gode vine til retterne. Men i løbet af kort tid kunne vi ikke tale sammen ved bordet. Meget støjende selskaber, der skålede højt på tværs af borde og piftede til hinanden kombineret med en DJ, der åbenbart fra kl. 21.00 var hyret til at bidrage til at overdøve selskaberne af højtråbende deltagere.
Ved betaling gjorde vi opmærksom på vores skuffelse, og svaret var, at sådan er det hver fredag og lørdag, og det måtte være længe siden, vi sidst havde været gæster i restauranten.
Kan I så få ryddet af !
Vi havde onsdag d. 1.12.21, den madmæssigt udsøgte fornøjelse, at besøge Carlton, til vores årlige julemiddag for os 3 pers. i Administrationen i vores Ejerforening.
Lokalitet, stemningen og maden, var helt i top og klart til 5 stjerner !
Men at en restaurant på jeres ønskede niveau, ikke har andet øl-udvalg end de gængse juletravere og helt alm. fadøl, det må siges at være dybt skuffende !
Specielt taget i betragtning af, at I har ikke mindre end 2 juleanretninger i jeres kort, hvortil de fleste drikker øl.
Kan I så få ryddet af !!!
Det der undrede os allermest var, tjenernes totale mangel på blik for afrydning. Vores snapseglas ( fra sildene helt i starten af middagen ) blev sammen med de første ølglas, ( trods det at vi havde fået både nye øl og sodavand ) først afryddet da vi fik kaffen serveret. Ikke mindre en 3 tjenere var under middagen aktive ved vores bord, uden at rydde af.
Det samme gjaldt hos flere andre borde, de sad også med alt brugt glasservice på bordene.
DET KAN I KLART GØRE BEDRE CARLTON !!
Det er direkte lausig og elendig service !
I samme åndedrag, bør restaurantchefen nok fortælle sine tjenere, at det ikke ser særligt godt ud for gæsterne, når der står en 3-4 tjenere og taler privat sammen i buffeten, nogle af dem ude af vagt og i privat tøj.
Specielt ikke når betjeningen af gæsterne sejler, som tilfældet var.
En god aften, med super lækker mad og et flot julepyntet Carlton, det siger vi mange tak for, men på betjeningssiden er det klart plads til en ret stor portion forbedring !
God mad jeg fik noget god frokost
God mad jeg fik noget god frokost. Det smagte super godt.
Bedste madoplevelse vi har haft meget…
Bedste madoplevelse vi har haft meget længe!
Og skud ud til Lasse for en vanvittig service her til aften :))))
Byens bedste franske!
Vi forsøger at komme der min. 1 gang Per år og vi bliver aldrig skuffet - maden er fantastisk, Martin det samme og så er det bare et meget hyggeligt sted i hjertet i Aarhus !
Perfekt Fransk 👍🏼
Perfekt Fransk 👍🏼
Ikke alt er perfekt, og der kan være ventetid, hvis du da er heldig at få bord.
Men maden og vinen og miljøet er perfekt, og vi kommer altid igen.
Byens bedste!
Jeg kan kun sige en ting!
Dette er byens bedste mad.
Jeg kommer der hver gang jeg er i byen hvis muligt :)
Kedeligt mad forkert drikkevarer meget…
Kedeligt mad forkert drikkevarer meget svært at have kontakt med tjenerenbetjening nulP
Looks nice outside but is the worst…
Looks nice outside but is the worst possible type of place. Ignorant staff and tasteless food. Dishes lacked ingredients, no salmon in the pasta.
Just pass this place!
Generelt en god oplevelse
Generelt en god oplevelse, flinkt og serviceminded personale, også selvom vi var der på en meget travl dag.
Vi var 4 der først fik snegle til forret, forstår ikke der kun blev serveret et lille stykke brød til hver, og måtte 2 gange bede om brød (hvilket vi fik uden problemer) men når man bestiller denne ret, er det jo meget for at kunne "dyppe" brød i den lækre sous (eller er det bare mig ?)
3 af os fik oksemørbrad med pommes (som der var rigeligt af) hvor kvaliteten var helt i top.
Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner, skyldes udelukkende den Carltons burger Sashi AAA jeg bestilte. Nok den kedeligste "frokostburger" jeg nogensiden har fået.
Bollen var blød og meget sød (nærmest som en krydderbolle blandet op med honning), tør hakkebøf med med et minium af grønt.
Jeg kunne sagtens finde på at spise der igen ... ved dog hvad jeg ikke ville bestille :)
Dårligste oplevelse
Vi blev placeret “under” baren, med meget lidt plads. Forretten var god. Hovederetten som var bøf bearnaise- var med alm pomfritter og intet grønt. Vand kostede en formue til den alt for dyre vin. Desserten smattet. Vi har været på Carlton før hvor alt var i top. Men denen gang var det virkelig skuffende.
Dårlig service !!!!!!!!!!!!!
Vi kom ind og fik et bord til 2 mig og en veninde og da vi fik menu kortet gik det 21 minutter før den kvindelige tjener kom fordi vi kaldte på hende.
Da vi så havde bestilt 2 chai latte går der ydeligere 16 minutter for at få 2 chai latte og så er det ikke blandet ordenligt i glasset så vi skal selv sidde og skrabe bunden for chai og dreje rundt i glasset efterfølgene venter vi minimum 20 minutter igen på at kunne betale efter vi har drukket vores chai
Perfekt!
Utrolig lækker forret, hovedret og dessert! Tjenerne gjorde endda oplevelsen endnu bedre!
Velsmagende og varieret brunch
Det var godt nok en velsmagende og varieret brunch på Halmtorvet.
Og rart med kaffe, te og juice ad libitum.
Den sidste kop kaffe på Carlton
Min veninde og jeg havde aftalt og mødes her til aften for at få en kop kaffe på Carlton, inden vi skulle ud at spise i West Market.
I baren, hvor jeg ville bestille vores kaffe, fik jeg oplyst, at det bord vi havde sat ved, "Der kan I virkelig ikke sidde, for der skal sidde nogen der skal spise"..
Ok kl 17 og så vidt jeg kunne se, sad de fleste øvrige (få) gæster også med kaffe.
Da jeg betalte da jeg bestilte, måtte vi sidde og vente over 20 min. på 2 kopper sort kaffe!!
Sidste gang jeg sætter mine ben på Carlton, og kære chef hvad med at ansætte tjenere der forstår deres job er at servicere gæsterne og ikke fornærme dem.
Megte positiv
Rigtig god madoplevelse..dejlig forret med tun, hovedret med kalvefilet og brisler og til sidst is med jordbær..meget meget sød ung pige som betjente os..eneste grund til at vi ikke giver fem stjerner bordet som stod meget tæt på et andet bord kartoflerne var lidt til den hårde side..og jordbærrene lidt sure..men alt i alt en dejlig middag
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.