Wir haben für unseren Sohn ein Fahrzeug bestellt. Dies sollte er zu seinem Geburtstag bekommen. Leider hat der Fahrer vom Versanddienstleister einfach in meinem Namen unterschrieben (wir waren ni... Se mer
Meine Bestellung , wurde weder versendet oder wurde groß drauf reagiert .. Nun hab ich sie storniert dies wurde auch bestätigt aber das Geld wird nicht zurück überwiesen … Kontaktaufnahme bisher er... Se mer
Wir haben unsere Fahrzeuge im Showroom vor Ort in Rotterdam ausgesucht und sind super zufrieden mit der Abwicklung vor Ort. Sehr freundliches Personal, super Beratung. Das Einzige: Warum es nur vie... Se mer
CarKiddo al jaren een begrip in de wereld van kindervoertuigen. Bij CarKiddo combineren we passie voor kindervoertuigen met professionele service en betrouwbaarheid. Als specialist in elektrische kinderautos en andere kindervoertuigen beschikken wij over een ruime fysieke winkel én een uitgebreide webshop, met eigen voorraad en een deskundig technisch team. Zo kunnen wij altijd snelle levering, vakkundige montage en nazorg garanderen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veilig en zorgeloos kunnen genieten van hun auto of voertuig. Daarom bieden wij alleen hoogwaardige, veilige en duurzame producten aan, met aandacht voor elk detail. Bij CarKiddo staat tevredenheid van zowel ouder als kind centraal, want er is niets mooier dan een glimlach achter het stuur. Met jarenlange ervaring, een volledig servicepakket en oog voor kwaliteit is CarKiddo de betrouwbare partner voor alle kindervoertuigen zowel in de winkel als online.
Anthony Fokkerweg 70, 3088 GG, ROTTERDAM, Nederländerna
- +31 85 505 57 37
- info@carKiddo.nl
- carkiddo.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Snelle service
Zojuist een mooie GLC63s gekocht
Zojuist een mooie GLC63s gekocht ! Super service! Aanrader voor iedereen
Blij
Woensdag besteld, vrijdag in huis. Dus zoals beloofd. Zit nog in de doos maar het kado is op tyd.
Sind sehr zufrieden mit unserer…
Sind sehr zufrieden mit unserer Bestellung.
Einfach aufzubauen und die Kinder sind begeistert.
Snelle levering gewoon top
Das Kind ist glücklich, was will man mehr
Sehr schnelle Lieferung.
Gute Qualität.
Wir sind sehr zufrieden.
Geen contact te krijgen en voor de…
Geen contact te krijgen en voor de tweede keer geen naam als kenteken gekregen.

Svar från Carkiddo
Er zit geen beweging in!
Op 5/9 besteling gedaan, op 7/9 zou het bezorgd worden volgens hun melding, 10/9 gebeld waar het bleef. Het zou nagevraagd worden bij een collega en daarna zou ik teruggebeld worden. Het is nu 12/9 en ik ben nog steeds niet teruggebeld, laat staan dat ik mijn bestelling heb ontvangen. Er zit geen beweging in, maar ondertussen dringt de tijd en dreigt mijn verjaardagscadeau niet op tijd aan te komen. 😡
Absolute game-changer
Absolute game-changer! The ride-on car is fantastic and incredibly realistic, packed with great features like an MP3 player input and a horn sound that matches the real vehicle. A huge plus is the included remote control, which makes it easy to steer for younger children who can't reach the pedals yet. Fast shipping and great customer service. Highly recommended!
Ik had 2 linker buitenspiegels in de…
Ik had 2 linker buitenspiegels in de doos. Ik stuurde 1 mail en werd direct geholpen. Super contact en vriendelijk!
Szybko i sprawnie 💪😎
De communicatie en levering waren…
De communicatie en levering waren perfect!
Ook de chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam.
Auto gaat niet
Auto gaat niet , gebeld en gemaild en ze gingen me binnen het uur terug contacteren . Niets gehoord
Super Kinderjeep Enkelkinder sind…
Super Kinderjeep Enkelkinder sind begeistert, jedoch sollten andere Anschnaller verarbeitet werden. Sonst sind wir glücklich lg
Я замовляв 2 бризенти на машинку і…
Я замовляв 2 бризенти на машинку і заплатив за них а мені прийшов лиш один
In de showroom geweest en iemand die…
In de showroom geweest en iemand die echt de tijd voor je nam ook snel thuis geleverd gekregen