Excellent quality of paper and print! The cards are dense yet flexible; ink or stamps don't smudge, and the image is always crisp. Highly recommend.
Det här tycker kunderna
Дуже подобаються листівки Золота птаха. Чудова якість, щільність, фарби, цікаві сюжети і постійне додавання цікавих новинок. Особливо захоплива рубрика репродукцій картин. Ще хочу відзначити, що тепе... Se mer
Перше моє замовлення в цьому магазині. Дуже задоволена, швидко зв'язалися, скинули реквізити (замовлення зробила в неділю і зі мною зв'язалися по телеграму, скинули реквізити на оплату). Замовлення шв... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Видавничій дім Золота Птаха. Наші клієнти - посткросери, філокартисти, колекціонери та всі люди, які захоплюються творчістю та творчою продукцією. Ми спеціалізуємося на виданні та продажу поліграфічної продукції, товарів для творчості та декору. Наш напрямок — створення, друк та продаж поштових листівок, творчих боксів для дітей та дорослих, яскравих творчих матеріалів (стікери, планнери, список справ) та якісних постерів та картин на полотні для декору та затишку вашого будинку. Zolota Ptakha store postcards.
Kontaktuppgifter
-, 03066, Kyiv, Ukraina
- postcards@cards-zolota-ptakha.com.ua
- cards-zolota-ptakha.com.ua
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Excellent quality of paper and print
Я в шоці починаючи від асортименту і…
Я в шоці починаючи від асортименту і ціни закінчуючи якістю і швидкістю доставки, буду рекомендувати ваш сайт всім знайомим листівколюбам ❤️
Дуже задоволена замовленням
Дуже задоволена замовленням! 🥰 Листівки неймовірно гарні, якісний друк, приємний папір і чудова увага до деталей. Замовлення було акуратно запаковане та швидко відправлене. Видно, що все зроблено з любов'ю. Обов'язково замовлятиму ще й із задоволенням рекомендую цей магазин усім, хто цінує красиві та оригінальні листівки! ❤️
Love this website for all big variety…
Love this website for all big variety of postcards, excellent quality and fast delivery. Always a pleasure to choose new postcards from this shop
Дуже задоволена замовленням
Дуже задоволена замовленням! Листівки чудової якості: яскраві, щільні, з гарним друком. Для посткросингу саме те, що потрібно. Обов'язково замовлятиму ще! Дякую!
Дякую за неймовірної якості в краси…
Дякую за неймовірної якості в краси листівочки!
Бережіть себе!
Чудова якість друку
швидка доставка, високий рівень комунікації з клієнтами, чудова якість друку.
Good quality, big range
Amazing postcards as usually, quality is good, bright colours, big range for all tastes and occasions.
Gewoon heel tevreden.
Найкращі листівки
Листівки від Золотої птахи – буквально найкращі у моїй колекції. Чудова якість друку, щільний папір, який ідеально підходить для надсилання поштою, та широкий вибір ілюстрацій! Також приємним бонусом є подарунки, що їх кладуть до замовлення – абсолютно чарівно!
The best postcard shop in Ukraine
I have ordered from this store many times and every time I am incredibly satisfied, because the postcards are of the highest quality, communication is at the highest level, the printing is perfect, the selection of postcards is huge! I am very satisfied, five out of five
Неймовірне замовлення від "Золота Птаха
Отримала своє замовлення від "Золота Птаха" і я просто в захваті! Листівки неймовірної краси, якість друку та паперу на найвищому рівні. Окремо хочу подякувати за величезну кількість приємних подарунків у посилці — це було дуже неочікувано та неймовірно мило. Видно, що кожен конверт збирають з любов'ю. Щиро раджу цей сайт усім посткросерам!
cute postcards
I ordered here for the first time, and my impressions of the online shop remained good. Good quality postcards and lots of nice bonuses. Definitely will order here again
Хотіла подякувати працівникам магазину
Хотіла подякувати працівникам магазину, дуже розуміючі та приємні. Були проблеми з доставкою, але все швиденько виправили та допомогли мені. Листівочки як завжди на найвищому рівні! В умовах доставки нашої пошти, листівки доходять в чудовому стані і потім залишаються такими ж яскравими. Дякую❤️
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.