Cardgameshop Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

Heel betrouwbare TCG-shop, mooie en realistische prijzen, uitzonderlijk groot assortiment 🥳, de levering met GLS loopt vlot (goede opvolging via mail & track&trace),binnen de 2 werkdagen geleverd 👍... Se mer

Top bedrijf. ! Bestel hier vaker me pokemon kaarten , zeer legit eigenaren .nooit geen vreemde dingen mee gemaakt . Krijgt er vaak/altijd een leuk kaartje extra bij . Absoluut geen reseal of andere e... Se mer

Snelle levering, geen absurde prijzen! Ik heb 2 koreaanse booster boxes besteld via CGS, waarvan bij 1 jammer genoeg de plastic seal een redelijk grote breuk/error had. Voor mezelf als niet-sealed col... Se mer

Magic The Gathering deck en een aantal starter kits/collections gekocht. Cardgameshop was wellicht net iets duurder dan op Amazon bestellen, en dan een paar andere cardgame webshops waar ik kee... Se mer

Good service makes the difference

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

57 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Helemaal top!!

Via Bol besteld bij jullie.
Snelle levering! Top verpakt. Blije zoon, die z’n Pokemon kaarten collectie weer uit heeft weten te breiden. Heel erg bedankt! Zeer aan te raden!

17 januari 2025

Geen eerlijke shop

Geen eerlijke shop. Heeft prismatic pre-orders geannuleerd (zogenaamd niet genoeg inventaris) om de producten nu voor het 3 dubbele te verkopen. Pas op met deze boeven!!

15 januari 2025

Dag Nick,

Dat is niet waar. Wij hebben geen enkele pre order geannuleerd. Waarschijnlijk bedoel je een andere webshop? CARDGAMESHOP heeft geen enkele bestelling geannuleerd!

Jordy
CGS

aangenaam verrast 😁

Snel verzonden en ontvangen naar Nederland, 6 boosterpack pokemon shrouded fable in goede conditie mogen ontvangen. Dankuwel voor de service en kwaliteit. Een disney locarna giftcard was toegevoegd in mijn pakketje, wat een aangename verrassing 😄

14 januari 2025

toptent

Snelle levering naar nederland, mooi verpakt, zelfs een kleine gift erbij gedaan. Ik heb niks waar ik over kan klagen en ben zeer content.

7 januari 2025

Super tevreden

Besteld en 2 dagen later ontvangen, het pakket was super goed ingepakt waardoor er zo goed als geen schade aan de artikelen kan komen en er zat zelf een extraatje bij. Het was mijn eerste bestelling hier maar tzal zeker de laatste niet zijn. Ik ben super tevreden van de service

17 december 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Snelle levering en attente klantgerichte houding🙌🏻ik kan niets meer verwachten.

12 december 2024

Boosterbox dragonball super tcg

Net een boosterbox van dbz tcg ontvangen, zeer snel geleverd, item in superstaat en ook vond ik het supertof dat hun kaartje samen met een pokemon kaart in de doos erbij zat,
Toffe verassing! Zal hier zeker nog bestellen

11 december 2024

PSA grading

Afgelopen maandag in Wijnegem binnengesprongen met enkele kaarten voor een eventuele PSA grading (voor mij was dit de eerste keer). Ik ben enthousiast en uitgebreid geholpen. Er werd voldoende tijd genomen om alles goed te bekijken en raad te geven. Een fijne ervaring

2 december 2024

Snelle service, goed geholpen

Na meermaals besteld te hebben altijd alles snel en net bezorgd gekregen, in geval van fouten ook snel geholpen en afgehandeld

4 december 2024

Goede avond,

Dit moet vast om een fout gaan van het magazijn want al onze Mystery hebben een correcte waarde naargelang wat je betaald. Kan je contact opnemen met info@cardgameshop.be met een foto van de kaart?

Cardgameshop

al geopend

pokémon kaarten gekocht, sommige pakjes zijn al geopend geweest.

2 december 2024

Goede avond,

Dus je zegt dat je bij ons pakjes hebt gekocht die al open geweest zijn? Dan heb je daar vast foto's van gemaakt! Kan je deze doorsturen naar info@cardgameshop.be zodat ik dit kan bekijken.

Cardgameshop verkoopt alleen sealed products die rechtstreeks vanuit leveranciers komen die bij Pokémon kopen.

CGS

Topshop

Snel verzonden naar Nederland. Keurig in gepakt in de doos maar ook zelfs de individuele producten. Goede prijzen. En zelfs nog een bedankje in de doos. Dit is echt een top shop en bij verreweg de beste ervaring die ik heb gehad met TCG producten

28 november 2024

toppie

Ik had een booster bundle gekocht voor een goede prijs, het kwam snell, leuk verpakt aan.

14 november 2024

Produits d'origine, bien scellés et prix raisonnables. Je recommande !

J'ai découvert Cardgameshop à la Made in Asia 2024 et, entretemps, j'avais introduit deux commandes auprès de ce shop (2 ETBs Pokemon via Bol et 2 autres directement sur leur site) et, pour l'instant, je suis très satisfaite du service... au point que j'ai introduit ma 3e commande il y a quelques jours.

Les produits sont bien scellés et d'origine. De plus, les prix sont globalement honnêtes. Enfin, la petite intention dans chaque colis donne certainement envie de commander à nouveau sur le site. Je recommande donc fortement.

29 oktober 2024