Ed is een echte vakman, hij heeft echt plezier in zijn werk en geniet er ook van. Onze auto van toch al 8 jaar oud, weer helemaal tip top in orde gemaakt, zodat we er nog jaren plezier van kunnen hebb... Se mer
Företaget har svarat
Everything went exactly as described on the website. The package was well protected, carefully packed, and even included a small gift. They shipped to Portugal without any issues. Five-star service!
Företaget har svarat
It must be my 5th order at Car Detail and I have never been disappointed. Packages arrive quickly, products are well protected. For car detailers both hobbyists, prosumers and professionals, this... Se mer
Commande effectuée en fin de journée et réceptionnée dès le lendemain. La commande est en parfait état et très bien emballée. C'est toujours un plaisir de commander sur CARDETAIL.BE.
Företaget har svarat
CARDETAIL - De webshop en winkel voor premium auto detailing producten van bekende topmerken. Alles voor het reinigen, behandelen en beschermen van het exterieur en het interieur van je auto.
Keitelweg 2108, 3990, Peer, Belgien
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Great service and communication.
Range of products is huge.
This is my preferred store for detailing products, highly recommend it.

Svar från CARDETAIL
Zeer betrouwbare website om je poetsspullen te bestellen. Komt ook tussen 1-3 dagen binnen afhankelijk wanneer en hoelaat je besteld. Buiten dat ook top kwaliteit poetsspullen voor de auto

Svar från CARDETAIL
As everybody else mentions, videos are great. I've decided to purchase products from them and absolutely love them. Fast delivery to NL (had €200 package in two days already).

Svar från CARDETAIL
Snelle verzending. Super goed verpakt. Top service en erg vriendelijk bedrijf!

Svar från CARDETAIL
Niet de eerste keer, en zeker niet de laatste keer, dat ik car detailproducten koop bij Vermijl Car Detail. Van het kiezen van producten op de webshop tot het uitpakken ervan thuis: het is telkens een zeer fijne en professionele ervaring.
Een kwaliteitsvolle ervaring, zoals je mag verwachten van iemand met liefde voor het vak. Voor degenen die niet goed weten hoe te beginnen met auto detailing: bezoek het YouTube-kanaal van Vermijl Car Detail. Zeer duidelijke en overzichtelijke video’s die je persoonlijke auto detailing naar een hoger niveau tillen.
---
This isn’t the first time, and certainly won’t be the last, that I’ve bought car detailing products from Vermijl Car Detail. From choosing products on the online shop to unpacking them at home: it’s always a thoroughly enjoyable and professional experience.
A high-quality experience, just as you’d expect from someone who loves their craft. For those who aren’t quite sure how to get started with car detailing: visit Vermijl Car Detail’s YouTube channel. Very clear and well-organised videos that’ll take your personal car detailing to the next level.
Superervaring, zowel online als offline in de winkel in Peer.
Goede service, duidelijke mails, en snelle levering!
Product werkt zoals verwacht! Nu testen hoelang het blijft zitten!
😎👌🏻
Verliefd geworden op auto's detailen door Vermijl, al meerdere keren producten besteld en altijd de volgende dag in huis. De Carpro producten zijn 10/10!
Livraison rapide et suivi au top.
Vendeur disponible si vous avez des questions.
Je recommande vivement Cardetail
Delivery in time, a very good experience with Cardetail.
Everything was as expected.
Very fast delivery. Great products. Pricing is good.
Zeer tevreden van de producten en zoals steeds vlotte en correcte levering. Aanrader.

Svar från CARDETAIL
Had eerst enkele vragen i.v.m. afmetingen, gebeld en snel een duidelijk antwoord gekregen. Daarna besteld en volgende dag geleverd.

Svar från CARDETAIL
Ik heb al verschillende keren iets gekocht bij Cardetail. De eigenaar, Lennert is een zeer vriendelijk en deskundig persoon. Ik kan iedereen aanraden de winkel of webshop te bezoeken.

Svar från CARDETAIL
Snelle levering groot assortiment goeie uitleg klantenservice perfect zeer blij mee

Svar från CARDETAIL
Alles in orde, ook de filmpjes op YouTube zijn goed. Wel even melden dat de webshop bij mij niet goed werkt,ik kon namelijk geen producten bestellen op mijn tablet wel op de smartphone.

Svar från CARDETAIL
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.