Carburateurwinkel Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerst en vooral hele vriendlijke…

Eerst en vooral hele vriendlijke mensen, perfecte service, heel correct, ik had een verzending die bij post nl verloren gegaan was en ze hebben er niet moeilijk over gedaan, onmiddelijk de dag erop wanneer ik mijn geval uiteen deed kreeg ik een verzending zoals het moest, heel correct en gratis! EEN SUPER TEAM

30 maj 2026

Goede service

Goede service, klantvriendelijk en snel verzonden. Fijne communicatie en het pakketje was netjes verpakt. Het item was niet op voorraad, maar kon in Amerika besteld worden.

27 februari 2026

Echt top

Echt top, juiste delen voor mijn weber 34ICH los kunnen leveren en ook nog binnen 2 dagen binnen
Super dank Julie wel
Chris Den Haag

24 juli 2025

Uitstekende service ook achteraf

Toen bleek dat een onderdeel uit het bestelde revisie-set niet paste, heb ik na mijn telefoontje een dag later dit alsnog (kosteloos) ontvangen. In mijn Ford carburateur blijkt een Pierburg acceleratiepompje te zitten en daarom paste het membraan niet.
Erg fijn om te ervaren dat iemand zo klantgericht te werk gaat.

11 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik had benzineslang nodig met 8mm…

Ik had benzineslang nodig met 8mm binnendiameter. Op de website bestel ik aldus artikel nr. 2122-0750. Als het pakket wordt geleverd zit in de verpakking artikel nr. 2122-0600. Nazicht op de website van C.online wijst uit dat dit een slang is met 6mm binnendiameter. Ik laat dit weten, en vraag een oplossing. Nog dezelfde dag laat men weten dat een nieuw pakket wordt verstuurd. Als het wordt afgeleverd zit binnenin echter opnieuw benzineslang met art. nr. 2122-0600. Ik meet even na met de middelen die ik heb (een lintmeter) en kom uit op 7mm binnendiameter. Ik vergelijk met de benzineslang die eerder gemonteerd zat, en stel vast dat de binnendiameter daarvan wel degelijk groter is dan wat werd geleverd. Ik laat dit opnieuw weten. Men doet nazicht in het magazijn, en dan blijkt dat uit andere coderingen op de benzineslang zou moeten blijken dat wat geleverd werd dan toch niet slang met binnendiameter 6cm, doch wel degelijk slang met binnendiameter 7,5cm betreft. Carb online wijt de fout aan de firma Cohline. In dezelfde mail wordt gevraagd de beide geleverde benzineslangen terug te sturen, verzendkosten voor eigen rekening weliswaar. Als ik reageer of het bedrijf dit werkelijk ernstig meent krijg ik als respons "veel plezier met de 2m slang". Tsja. Wat moet je als klant daarmee? Ik dacht zo: het bedrijf geven waar het recht op heeft, en dat is voor beide slangen betalen, en een review plaatsen.
Qua klantvriendelijkheid initieel - ik benadruk initieel - 5 sterren, qua weten waar men mee bezig is eentje, met moeite.

11 januari 2024

Fantastische service

Fantastische service , had een revisieset nodig voor een stromberg en het liefst snel , Jack moest toevallig in Rotterdam zijn , nam dat setje mee en dus binnen een paar uur had ik dat setje binnen
Weer later zocht ik een ombouw setje voor een ford transit v4 1700. en ook toen weer, fantastische service
binnen 2 dagen had ik het complete
pakket binnen met goede telefonische begeleiding van Jack

Nogmaals bedankt GozurT , ford loopt intussen geweldig , super service weer

16 september 2023

Snelle service

Gisteravond besteld en vandaag binnen!! Zeer snelle levering en vantevoren telefonisch contact gehad en alles werd duidelijk uitgelegd met geduld..dus zeker de 5 sterren verdient!!!!

10 augusti 2022

Zeer vriendelijk en professioneel

Ik ben als leek zeer vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen. Op vragen kwam zeer snel en persoonlijk antwoord.

Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Wat mij betreft 5 van de 5 sterren.

16 oktober 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.