Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bought a white merc convertible car from Nick and I must say a pleasant experience from the start ,wasn't happy with the condition of the wheels so he said that he would refurb them . And when deliver... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Be extremely cautious when dealing with Car House. We purchased a vehicle from them and specifically asked if there were any issues before buying. They assured us everything was fine , but that turn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

TrovÊrdige og top proffer - intet mindre. Jeg har gennem tiden handlet en del biler, men ingen steder har jeg oplevet kvaliteten sÄ hÞj som hos Car House. Man mÞdes af kompetente og venlige medarbe... Se mer

Företagsinformation

1. ÅterförsĂ€ljare av begagnade bilar

Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor

KĂžb og salg af nyere brugte biler til fair priser.

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Har inte besvarat negativa omdömen

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Fint forlĂžb

God kommunikation og alt forlĂžb som man forventer det. Ingen wauw-effekt, men alt var som det skulle vĂŠre. KlargĂžringen kunne godt have vĂŠret lidt bedre.
Kunne sagtens handle der igen. Det har hverken vÊret dÄrligt eller helt exceptionelt, hvorfor der gives en middel karakter.

5 juni 2020

Helt igennem fremragende service

Helt igennem fremragende service. Ultra behagelige og professionelle mennesker, der sĂžrger for en hurtig og grundig ekspedering af bilkĂžbet. Havde et problem med airconditionen i bilen 3 uger efter kĂžb. VĂŠrkstedsregningen dĂŠkkede car-house uden at blinke. Fantastisk service - man bliver nĂŠsten helt rĂžrt.

3 juni 2020

Very happy and satisfied

Very happy with the experience of buying car at Car-house. I found that the cars are at lower price compared to other dealers. The staff was very friendly. They took care of everything including registration, insurance etc and they were very helpful in answering all the queries.

31 mars 2020

KĂžbte en Mercedes hos carhouse

KĂžbte en Mercedes hos carhouse. Godt tilfreds med forlĂžbet og handlen. Prisen var konkurrence dygtig, sammenlignet med andre forhandlere. ImĂždekommende sĂŠlgere, og fik en fin vejledning og instruktion om bilens udstyr og funktioner.

12 mars 2020
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Flot at man igen forsþger at slette ens

Flot at man igen forsÞger at slette ens kommentar over deres service, nÄr den ikke er positiv!
Een medarbejder har jo selv ringet og bekrÊftet den urealistiske pris - sÄ stop nu jeres udtale om at det er et automatisk vÊrktÞj til vurdering - det passer ganske enkelt ikke. Der blev endda udtalt at buddet kom fra en kyndig i volvo fra jeres - Vorherre bevares en amatÞr !

12 mars 2020

TrovĂŠrdige og top proffer

TrovĂŠrdige og top proffer - intet mindre.
Jeg har gennem tiden handlet en del biler, men ingen steder har jeg oplevet kvaliteten sÄ hÞj som hos Car House. Man mÞdes af kompetente og venlige medarbejdere, der har tid til dig. IndgÄet aftaler overholdes til tiden - Dialogen er konkret og uden smarte sÊlger tricks, med mer salg for Þje.
De biler de sÊlger er top notch - butikken er pÊn og ren....Der er styr pÄ sagerne.
Fedt nÄr det at handle bil fungere som pÄ Tempovej

18 november 2019

Anbefales stĂŠrkt!

Min oplevelse med Car House har vĂŠret suverĂŠnt! Rigtig sĂžde sĂŠlgere, hurtig handel, god vejledning og hjĂŠlp! Anbefales⭐⭐⭐⭐⭐

17 november 2019

KĂžbte vores bil hos Car House

KÞbte vores bil hos Car House. Hele forlÞbet var upÄklageligt. Billigste pris pÄ markedet, og alt var som det skulle vÊre. Bilen kÞrer helt fantastisk. Alt i alt en god oplevelse at handle hos Car House, som varmt kan anbefales.

28 oktober 2019
Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Fejlagtige oplysninger

Vi kÞbte en bil til prisen hos Car House, hvilket forlÞb ganske problemfrit. Dog finder vi senere ud af, at det af salgsannoncen fremgik at bilen havde en udstyrsfunktion, hvilket ikke var tilfÊldet. Efter at have konfronteret Car House med denne fejlagtige oplysning om det ikke tilstedevÊrende udstyr, blev vi blot mÞdt med, at denne funktion mÄ vÊre markeret ved en fejl.

Jeg forventer, at de som professionel forhandler lÊser korrektur pÄ deres annoncer og selvom det ikke er verdens dyreste ekstraudstyr skabte det bare en rigtig Êrgerlig fÞlelse.

22 oktober 2019
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi kþbte bil hos Car-House sidste

Vi kĂžbte bil hos Car-House sidste fredag den 21 juni og et bedre forlĂžb kan man ikke finde.. Lige fra fĂžrste samtale over telefonen til prĂžve kĂžrsel til slutsedlen var skrevet under, var vi i trygge hĂŠnder. SĂ„ et kĂŠmpe ja tak til car-house i Ballerup. Kan varmt anbefale a kĂžbe sin nĂŠste bil hos dem.

26 juni 2019

Rigtig god oplevelse.

Vi kÞbte en bil til 175.000kr. hos dem op til pÄske. Den var 20.000kr. billigere end andre i omrÄdet og bedre bestykket med udstyr.
Klimaet var desvÊrre utÊt, men det blev fixet pÄ et lokalt vÊrksted pÄ garantien fra Car-House uden problemer.
Vi havde en rigtig god oplevelse ifb. med kĂžbet og vi vil klart anbefale andre at handle hos Car-House.

24 maj 2019

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer