Imødekommende og dygtige mennesker
Har handlet 2 motorcykler hos Caps og har været kunne der i snart 10 år. Har aldrig haft en dårlig oplevelse. Største anbefaling herfra.
Fiinke søde personale når man har brug for rådgivning og hjælp. Men deres hjemmeside er under kritik mangler opdatering samt billeder i deres på web vare katalog.
Ellers kunne det være 5stjerner.
Jeg vil sende pakken retur, så jeg skriver en mail til dem. Efter 7 hverdage, har jeg intet svar fundet, så jeg vil skrive endnu en mail, da jeg trykker send, popper den op med at jeg er blevet blokeret fra at sende mails til deres mail.
Så nu har jeg 2 produkter liggende, jeg ikke kan passe og de gider tydeligvis ik have dem tilbage.
caps roskilde værste mc forhandler forstår slet ikke hvordan harley davidson ik forbyder dem i at sælge deres cykler. de er arrogante...
Fantastisk flot butik, god prof og hurtig service.
Værkstedet er veluddannet og laver tingene rigtigt frem for at "skære hjørner" hvilket nok kan frustrere nogle kunder som foretrækker baggårds mekanikkere som der er alt for mange af i DK
Da jeg ikke længere har mit eget værksted, besluttede jeg mig for at få udført service på min XR 1200 hos Cap's. Roskilde, Det viste sig at være et rigtig godt valg. Servicen var god, dialogen var god, arbejdet blev udført efter bogen, og prisen var rimelig. Jeg vælger Cap's igen næste gang.
Er ikke særlig serviceminded gik rundt i butikken i 1 time uden at blive betjent. Tog 10 min før jeg bliver ekspederet ved kassen. Man åbenbart ikke sej nok for dem.
Nok den værste MC forhandler jeg har oplevet.
Skulle have min HD Shovelhead på værksted og samtidigt have nogle reservedele.......
UMULIGT at få fat på dem via telefon.... Telefon-svareren henviste til at man skulle skrive en email til dem...
Cap's Copenhagen - som ligger i ROSKILDE !
Det en joke den forretning...
Hold jer væk.
Elendig service, 7 måneder indtil videre for at lave en forsikrings skade og en gang maling, ikke til at komme i kontakt med, fuld af dårlige undskyldninger, håber ALDRIG at min cykel havner der igen 🤬🤬🤬
trods nykøb af lowrider s og 5 års garanti nægter caps ved Alf århus afd at servicere min Lowrider S
Han har ovenikøbet fået en af de to toneangivende 1&er clubber til at kontakte mig desangående
jeg er 71 år og hvem bryder sig om den slags henvendelser
Højrøvet og arrogant personale. Bliver mødt med hva man laver i butikken. ØHHH!? Jeg skal kigge på en kaffemaskine???! Ja hva laver man hos Caps Mc…. Det bliver hos konkurrenterne fremover..
Det er simpelthen utrolig at man ikke kan bestille noget i jeres webshop uden at blive ringet op om at i ikke har tingene på lager elle i den str. man bestillere, hvis i ikke ønsker kunder i jeres webshop så luk den ned, det er mega frustrerende at i ikke har varerne på lager som i vi ser i jeres webshop. 3 gange har vi bestilt og 3 gange er vi blevet ringet op om manglende varer
Helt igennem en god oplevelse.
Thomas og Henrik. Havde udset hvilken mc der ville være perfekt til mig. Jeg havde tænkt mig noget andet. Men jeg fik mig en som jeg sidder helt fantastisk på og kan styre 100%. Jeg er en impulsiv kortbenet kvinde der ikke altid køber fornuftigt.
Så tusind tak for den bedste vejledning og service.
Har for ikke så længe siden købt en brugt MC hos Caps Copenhagen.
Der kom et problem med et motorophæng. Det er nu skiftet UB.
Det er service af høj klasse 🙂👍
Rigtig god service. Stor og fin butik med mange produkter både i butik og online. Kan klart anbefales og er helt sikkert et besøg værd.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.