Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos Capmania er vi dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder. Vi samarbejder kun med nøje udvalgte producenter, der deler vores passion for fremragende håndværk og materialer. Vores caps er lavet af de bedste materialer, der sikrer komfort og holdbarhed. Vi forstår vigtigheden af enestående kundeservice, og vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig. Vi stræber efter at skabe en problemfri og behagelig shoppingoplevelse for vores kunder, lige fra at hjælpe dig med at vælge den rigtige cap til at sikre hurtig levering og effektiv efter-salgssupport.
Kontaktuppgifter
Jahnsensvej 17, 2820, Gentofte, Danmark
- support@capmania.dk
- capmania.dk
15 kr på aliexpress
15 kr på aliexpress, 200 kr hos capmania. Altid på udsalg, overholder ikke markedsføringsloven.
Useriøst firma.
rigtig gode caps
rigtig gode caps, med fed print på. super godt tilbud de kører med, samt rigtig hurtig levering, virkelig en god oplevelse, og kommer hekt sikkert til at handle ved der igen, capmania hele vejen ..
Så flotte
Jeg har lige bestilt en CAP fra deres side og den bedste og hurtigste service. Købte en CAP og fik en med gratis da det var et tilbud de kørte. Jeg har ikke modtaget dem endnu men allerede en MEGA fed oplevelse og virkelig flotte caps.
Ps selvom der står at man kan finde dem på AliExpress, så synes jeg at det er det værd at støtte nogle danske gutter👍🏼
Mega søde gutter og gode produkter…
Mega søde gutter og gode produkter hurtigt levering og god kvalitet
Dropshipping
Deres caps bliver solgt til vanvittige overpriser og kan købes for omkring 15 kr på Aliexpress.com. i kan finde cappen ved blot at søge "Trucker Cap" inde på AliExpress. Men produktet er sandsynligvis lavet af børnearbejde så tag det med i overvejelserne inden du køber.
Deres caps koster 15 kr på AliExpress
Deres caps koster 15 kr på AliExpress, og de er sikkert lavet af børnearbejdere, så ikke værd støtte

Svar från Capmania
Modtog min superfede cap efter 3 dage uden nogen problemer:)

Super fede caps
Super fede caps! God kvalitet, lækre farver og styles. Og service var helt som den skal være🌟🌟🌟🌟🌟

Kan virkelig anbefale CapMania
Købte en cap i god kvalitet, som ankom efter 3 dage. Kundeservicen var i top. Kan virkelig anbefale CapMania:)

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.