Het is fijn dat je de opleiding snel kan doen. Maar je betaald belachelijk veel geld voor wat je krijgt. Docenten worden ontslagen en wordt je niet van ingelicht. Omgeving is onduidelijk. Elk blok ben... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik smeek jullie allemaal om nooit maar dan NOOIT aan te melden voor deze pure oplichting school. Ze verdienen bakken aan geld door studenten op te lichten. Geen opleiding gevolgd en geen lessen en als... Se mer
Företaget har svarat
Docenten zijn aardig en willen meedenken. Echter de opleiding kost buitensporig veel geld, klassen zijn soms erg groot (soms 25 leerlingen) en er wordt onderscheid gemaakt in studenten. Bijvoorbeeld... Se mer
Företaget har svarat
Van al mijn schoolcarrières was dit de mooiste en beste. Niet alleen omdat ik hier mijn diploma heb behaald, maar vooral omdat de mensen bij Capabel in mij geloofden op momenten dat ik zelf het ver... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Capabel Onderwijs brengt een leven lang leren voor iedereen in de praktijk. Daarom zetten we in korte tijd alle energie op wat belangrijk is voor onze studenten; Kort en krachtig een diploma of certificaat behalen. Met erkende en verkorte beroepsopleidingen waarbij onze studenten hun toekomstperspectief vergroten en bekwaam en gemotiveerd de arbeidsmarkt betreden. Dit doen we al ruim 30 jaar. In Capabel Onderwijs is langjarige kennis en ervaring gebundeld rondom arbeidsmarktgerichte scholing voor volwassenen. Een erkend diploma maakt de toegang tot duurzaam betaald werk eenvoudiger. Dus richten we ons bij voorkeur op die sectoren waar veel vraag is. Alle opleidingen van Capabel Onderwijs zijn dan ook ontwikkeld rekening houdend met de karakteristieken van de doelgroep in combinatie met eisen van het werkveld. En in lijn met wet- en regelgeving. Bij Capabel Onderwijs staat de studentbeleving centraal. We zoeken actief naar kansen voor verbetering in de tevredenheid van onze medewerkers, studenten en het werkveld. Onze klantbeleving wordt bepaald door de aanpak, structuur, lesprogramma’s en processen en bovenal door onze bevlogen medewerkers.
Kontaktuppgifter
Australiëlaan, 3526 AB, Utrecht, Nederländerna
- 088 270 1270
- servicedesk@capabel.nl
- capabel.nl
Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Stagebureau is een rommel
Stagebureau is een rommel. Ik heb bij 3 bedrijven stage gelopen en bij alle 3 is het regelen ervan niet soepel verlopen. Veel is onduidelijk; site, waar je opdrachten vindt, hoe je dingen in moet leveren etc. Docenten hebben vaak niet een antwoord op je vraag als het gaat om deze onderwerpen. Als ik bel met een vraag aan school, krijg ik vaak een onverschillig iemand aan de telefoon die je uiteindelijk niet goed verder helpt

Capabel review
Hele leuke en behulpzame mensen, maar communicatie kan beter. Ook de stagecontracten goedkeuring is erg lastig, en de opdrachten insturen naar de docenten is soms onduidelijk zoals naar welke docent het precies toe moet. Ook de online lessen zijn soms wat onduidelijk met docenten die wel of niet er zijn.

Capabel onderwijs
De lessen zijn goed verzorgd. Communicatie kan duidelijker.

Svar från Capabel Onderwijs
Mijn profiel docent A.K van de…
Mijn profiel docent A.K van de opleiding PMK zorgt ervoor dat ik met zelfvertrouwen door de opleiding stoom. Ze geeft extra advies en laat ruimte voor open gesprekken omtrent mijn stageplek. Ik pas alle stof toe op mijn bpv. En ben ook bewuster geworden in waarom ik bepaalde dingen doe.

Top bedrijf
Het was zeker een goede ervaring, leuke mensen en heel behulpzaam. Ik voelde me thuis.

Svar från Capabel Onderwijs
Heel lekker me favoriete smaak
Opleiding
Ik vind dat er weinig begeleiding is en hulp bij bijv stage. Ook worden bepaalde dingen niet goed behandeld naar mijn mening.

Svar från Capabel Onderwijs
Toplessen en de stof word uitgebreid…
Toplessen en de stof word uitgebreid behandeld

Svar från Capabel Onderwijs
Het bedrijf geeft passend onderwijs
Het bedrijf geeft passend onderwijs! Het is wat lastig in het begin, het capabel systeem is in het begin even wennen. Enige nadeel vind ik dat het lang duurt als je bijvoorbeeld een stage contract wilt laten goedkeuren, mijne was perongeluk afgekeurd maar hij was wel compleet dus dit was slordig

Svar från Capabel Onderwijs
diana dijkstra heeft het heel leuk en…
diana dijkstra heeft het heel leuk en leerzaam gemaakt

Ik heb 2 opleidingen hier afgerond
Ik heb 2 opleidingen hier afgerond. Op mijn tempo kunnen afstuderen, je krijgt de zelfde lesstof als op een regulier roc.
Ik zie veel negatieve reviews en dat beeld klopt niet. Zoveel moeite je er insteekt krijg je er voor terug.

Svar från Capabel Onderwijs
Fijn dat de opleidingen versneld…
Fijn dat de opleidingen versneld kunnen, met leraren die ook fijn meedenken.

Verschrikkelijk!
Verschrikkelijk!
Na twee keer ingeschreven te staan bij Capabel, werd de door mij gekozen opleiding allebei de keren afgezegd.
En nu krijg ik mijn inschrijfgeld niet terug, omdat ik me niet op tijd heb uitgeschreven? LACHWEKKEND! Jullie melden de opleiding af. Stelletje oplichters, om UIT TE KOTSEN. Nu zal ik met mijn advocaat hier tegen vechten want het kan echt niet

Verschrikkelijke onderwijsinstelling
Verschrikkelijke onderwijsinstelling. Bespaar je zelf aub hogebloeddruk, stress en geld.
Na 3 maanden gestopt omdat er gewoon weg geen efficiënte lessen waren. Nieuwe ( niet ingewerkte) docent wist oprecht niet wat er gedaan moest worden dus liet zij ons lezen uit onze boeken.
Na enkele weken stopte zij met lesgeven. Capabel onderwijs beviel haar niet en snapte hun manier van werken niet.
Ik besloot ook te stoppen. Capabel stuurde factuur na factuur. De ene keer was het een creditnota, de andere keer een bijgewerkte factuur. Erg onduidelijk allemaal. Na enkele keren gemaild/gebeld te hebben stond niets open volgens debiteurenafdeling.
Nadien hebben zij mij nooit meer gemaild/brieven gestuurd.
1 jaar later krijg ik ineens een brief van GGN (incassobureau) dat ik een betalingsachterstand heb.
Capabel beweert wel mails hebben gestuurd. Echter is dit nooit het geval geweest.
Zij probeerde neppe herinneringsbrieven in elkaar te zetten, maar vielen door de mand.
Datums kwamen niet overeen.
Factuurdatum en verval datum zijn van de zelfde dag. Terwijl ik de laatste factuur een maand NA benoemde datum ontving.
Kortom, het zijn geldwolven en gaan HEEL ver voor het geld.
Ik heb juridisch stappen ondernomen. Deze organisatie moet heel snel opgedoekt worden.
Het zijn echte oplichters en fraudeurs.

Svar från Capabel Onderwijs
Ik heb capabel positief ervaren
Ik heb capabel positief ervaren, het klopt dat de opleiding meer zelfstandigheid en discipline vereist dan een normale opleiding maar daarom is het ook een versneld traject. Het is ook een prijzige opleiding maar daar zijn ze ook vanaf begin af aan transparant over. Ik heb genoeg hulp en middelen gekregen om mijn niveau 4 sociaal werk diploma hier te kunnen behalen en daar ben ik hartstikke blij mee.

Ontzettende slecht
Ontzettende slecht, ze troggelen je alleen maar geld af en laten je weken op cijfers wachten waardoor je vervolgens weer extraneus moet aanvragen en weer €500.- moet betalen.. ik zou het niemand aanraden’

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.