Bra leverans av tält. Dåligt att behöva köpa ett helt nytt ställningssystem bara för att en pinne gått av Dåligt när jag behövde köpa stainremover från dem pga svartmögel på duken, så var flaskan... Se mer

Hur ger man plats vid sommarstället för en växande skara barn och barnbarn? Istället för ytterligare en stuga valde vi Canvas Camp. Snabbt, enkelt och billigt men framför allt naturnära och mysigt. Du... Se mer
Mycket nöjd med tältet än så länge. Bra kvalitet och lätt att sätta upp när man fått lite rutin på det. Det enda negativa är väl att det väger en hel del så det är inte direkt något man kan bära runt... Se mer
CanvasCamp manufactures and sells high quality luxury canvas tents and tipis for camping, glamping, and authentic outdoor experiences. Our mission is simple - to create premium quality shelter that empowers the creation of unforgettable outdoor experiences with ease, comfort, and style. Most manufacturers are focused on sales and margins. CanvasCamp is completely obsessed with what really matters: people. Naturally, this means creating the best product, with the best materials, at the best price. At CanvasCamp it also means providing service, advice, and amenities that surpass your expectations.
Legen Heirweg 23e, 9890, Gavere, Belgien

Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Detta är andra påminnelsen om att betygsätta min upplevelse av ert bolag. Jag har dock ännu inte sett röken av mitt tält. Vänligen var lika noga med att skicka de beställda varorna som ni är med att få era stjärnor.

Svar från CanvasCamp
Mycket dyr frakt/returfrakt och bemötandet för att få returnera vara då den inte går att sätta upp utan att vara flera var ingen vidare.

Svar från CanvasCamp
Jag beställde ett innertält 500 och ett klassiskt kvadratiskt skydd inför sommaren. Orden levererades på två dar med UPS Express. Mycket nöjd, från beställning till produkt.

Bra leverans av tält.
Dåligt när jag behövde köpa stainremover från dem pga svartmögel på duken, så var flaskan jag fick trasig och hälften av innehållet hade runnit ut, när det påpekades till kundtjänst så erbjuder de att jag behöver köpa en helt ny till lite rabatt trots allt söl och kladd. Därav 2-3 stjärnor

Snabb leverans!
Betalning med Klarna.
Dock funkar inte "få först, betala sen", endast betala direkt.

Svar från CanvasCamp
Enkelt att sätta upp, bra med plats, mysfaktor, kanon med två öppningar

Svar från CanvasCamp
Snabb leverans, Sibley 300 är kanon! Jättefin kvalitét, enkelt att sätta upp, dock tungt att bära! Vi sover 2 vuxna och 2 barn i tältet, men då finns inte plats för ngt annat. Tältet andas - det är så skönt och men får ingen klaustrofobisk kännsla som andra tält kan ge. Det gör oxå att det inte uppstår kondens på tältet! Myggnät runt hela tältet när man rullar upp väggarna är en räddning mitt på dagen. Gediget golv. Ingen instruktionsmanual så några saker vet jag faktiskt inte vad det är till för (två hål med gummilist). Jag är så nöjd, tältet står i trädgården som ett extra rum. Barnen vill sova och hänga där hela tiden. OCH det är snyggt!

Svar från CanvasCamp
Väldigt nöjd med canvas tältet? Har inte använt den regelbundet, men ska testa ut den ordentligt i 2023. ( förhoppningsvis använder vi dem när vi öppnar vårat företag. Vi öppnade den och satte upp den, och den var som förväntad.
Frakten gick väldigt fort så var super nöjd. Hade inte kontakt med kundservice så vet inte hur det är, men det var mycket bra info på hemsidan och bra navigering så man hade inga frågor eller olösta problem.

Svar från CanvasCamp
Snabb leverans och nöjd med kvaliteten på både tält och kamin.

Svar från CanvasCamp
Trevligt bemötande på mailen. Svarade snabbt. Funkade även kanonbra trots att jag skrev på svenska och svaret var på engelska.