Can Uslu Healthcare Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

1. Plastikkirurgimottagning
  2. Hälsokonsult
  3. Plastikkirurgi

Can Uslu Healthcare is a full-service medical tourism provider based in Nişantaşı, Istanbul, with over 10 years of experience delivering premium healthcare to international patients. To date, we have treated more than 15,000 patients from over 45 countries, earning a 98% satisfaction rate and a 4.6/5 rating on Google. Our clinic offers hair transplants (FUE, DHI, Sapphire technique), dental treatments (Hollywood Smile, dental implants, zirconia crowns), plastic surgery (rhinoplasty, deep plane facelift, breast aesthetics, BBL, mommy makeover), obesity surgery (gastric sleeve, gastric bypass), eye treatments (LASIK, cataract surgery, smart lens implants), and non-surgical medical aesthetics (Botox, fillers, mesotherapy). All procedures are carried out by expert physicians in fully accredited, ISO 9001 and TÜV certified hospitals, approved by the Turkish Ministry of Health and licensed by TURSAB. The patient journey begins with a free online consultation, followed by a personalized treatment plan with transparent, all-inclusive pricing. VIP airport transfers, 5-star hotel accommodation, and a dedicated 24/7 personal coordinator speaking your language are all included. After returning home, patients continue to receive remote follow-up support for a full year post-operation. With a team serving in 10 languages (Turkish, English, German, Russian, Italian, Spanish, Portuguese, French, Farsi, and Arabic), we ensure a smooth, comfortable treatment experience with no language barrier. With Can Uslu Healthcare, your health and beauty are in safe hands.

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Esperienza purtroppo molto negativa e…

Esperienza purtroppo molto negativa e al di sotto delle mie aspettative.
Sono stata in Turchia per un intervento di rinoplastica con il “Dottore” CAN USUL
Prima dell’intervento non ho avuto un vero colloquio personale con il chirurgo CAN USUL che avrebbe dovuto operarmi, cosa che ritengo fondamentale soprattutto per un intervento di chirurgia estetica. Inoltre, le foto del “prima e dopo” che mi sono state mostrate durante il percorso sono state realizzate da un chirurgo diverso da quello che avrebbe dovuto eseguire il mio intervento e, a mio avviso, non hanno rappresentato in modo realistico il risultato che avrei potuto ottenere.
Mi sono affidata alle indicazioni ricevute dai consulenti “FATIMA E AUGUSTO” fidandomi delle informazioni che mi venivano fornite, ma dopo l’intervento il risultato non ha rispecchiato le mie aspettative né ciò che avevo compreso durante la fase preoperatoria.
La parte che mi ha lasciata maggiormente delusa è stata la gestione successiva: quando ho espresso le mie perplessità e ho chiesto informazioni per un’eventuale revisione, mi è stato richiesto un ulteriore esborso economico, invece di sentirmi realmente tutelata e seguita rispetto a un risultato che non ritenevo soddisfacente.
Scrivo questa recensione perché, prima di sottoporsi a un intervento, credo sia importante sapere esattamente chi sarà il chirurgo, avere un colloquio diretto con lui comprendere realisticamente il risultato possibile e ricevere informazioni chiare anche riguardo a eventuali revisioni.

13 oktober 2025

Лучший доктор

Вот вариант отзыва, который будет хорошо смотреться на Trustpilot — естественный, профессиональный и без чрезмерной рекламы:

Я очень довольна своим опытом обращения к доктору Can Uslu и всей его команде.

С самого первого обращения консультанты проявили высокий профессионализм, были внимательны, всегда быстро отвечали на мои вопросы и подробно объясняли каждый этап лечения. Благодаря их поддержке я чувствовала себя спокойно и уверенно на протяжении всего процесса.

Операция и организация лечения прошли на высоком уровне. Особенно хочется отметить послеоперационное сопровождение — команда постоянно была на связи, регулярно интересовалась моим самочувствием, давала подробные рекомендации и оперативно отвечала на любые вопросы.

Также большим преимуществом стали онлайн-консультации после операции. Даже находясь уже дома, я продолжала получать профессиональную поддержку и чувствовала, что обо мне действительно заботятся.

Я искренне благодарна доктору Can Uslu и всей его замечательной команде за профессионализм, внимательное отношение и высокий уровень сервиса. Смело рекомендую всем, кто ищет надежного пластического хирурга и качественное медицинское сопровождение.

3 mars 2026