CANIS-snude til hale Omdömen

Företagsinformation

1. Kraniosakral behandling
  2. Frisersalong

Skrivet av företaget

Dyrlægeeksamineret kraniosakral terapeut med chok/traume behandlinger til hund & hundefrisør med salon i Risskov. Om din hund kommer til behandling eller klip, er det vigtigt for mig, at både du og din hund får en god oplevelse. Her er der god tid, rolige hænder og fokus på, at hver hund føler sig tryg og godt tilpas.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Kæmpe anbefaling 🐾🤎

Min ruhårede gravhund Marie på 10 år, er blevet trimmet masser af gange, og med et fint resultat ..
Men, så kom hun i hænderne på Mia, og hun gjorde altså noget ekstraordinært 🙌🏼✨🤎
Mia trimmede Marie, så hendes smukke træk stod knivskarpt
Hun var smukt trimmet, og havde stadig hendes frække skæg og smukke brede poter. Samtidig havde hun stadig lidt hår på maven, hvilket hun ikke plejer
Så alt i alt var det symmetrisk og “rigtigt” trimmet, hvilket jeg sætter kæmpe stor pris på
Mia får derfor mine varmeste anbefalinger, og Marie kommer med sikkerhed igen til efteråret
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

2 juni 2026

Svar från CANIS-snude til hale

Tusind tak for de søde ord🤩 Jeg vil se frem til at få besøg af Marie til efteråret🩷

Fantastisk Hundefrisør og så rolig

Min 3 årige gammel cotton de tullar er lidt af en lille bangebuks🫣🤣 hun er den mest aktive og glade hund, så længe hun er på kendt grund.
Hundefrisør kan være noget af en udfordring, med larm, ukendt miljø, blive rørt på porterne osv ….. MEN ikke mere
Mia-My har formået at skabe en ro omkring Mini mens hun bliver klippet, og blev Mini lidt presset, så har Mia-My oveni frisøruddannelsen en uddannelse i traume og angst behandling for hunde, så hun kan berolige hende effektivt.
Den ro og tid der er hos Mia-My når hun klipper din hund, er altafgørende. Jeg har fået en SÅ flot klippet Mini hjem, og vigtigst af alt så kom hun glad hjem, uden den mindste antydning af stress.
Kunne jeg bestemme, så skulle alle hunde have en mia-my i sit liv ❤️❤️

25 februari 2026

Svar från CANIS-snude til hale

Tusind tak for de søde ord❤️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kæmpe anbefaling ❤️

Emmas første besøg hos hundefrisør var hos Mia fra CANIS - Snude til hale, og det var en rigtig god oplevelse.
Mia var rolig, sød og meget omsorgsfuld, så Emma følte sig tryg hele vejen igennem.

Emma er blevet klippet så fint, har fået pelspleje, ordnet ører og kløer – og hun dufter helt fantastisk ✨
Vi er superglade og kommer helt sikkert igen. Kæmpe anbefaling herfra 🐶💕

12 februari 2026

Svar från CANIS-snude til hale

Tusind tak for anmeldelsen ❤️ Vil se frem til at få besøg af Emma en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mia er simpelthen verdens bedste

Mia er simpelthen verdens bedste.
Min lille angste coton har både været i terapi og fået klip af pels og alt har været helt perfekt! Mia er så sød, rolig, og god ved hundene og hans bamseklip er til UG!
Jeg kan ikke anbefale hende nok. Der findes ikke stjerner nok på Trustpilot.

29 januari 2026

Svar från CANIS-snude til hale

Tusind tusind tak for den søde anmeldelse😊

Mine varmeste anbefalinger

Mia-My var fabelagtig i interaktionen med min lyd-reaktive hund. Blid og helt i hundens tempo.
Min 4årige hanhund er meget anspændt og vores sessions med Mia-My har gjort at han er meget mere afslappet kropsligt. Hvilket gør mit videre arbejde med ham meget nemmere.

Jeg vil anbefale alle at prøve kranio sakral terapi til deres hund, og helt klart anbefale Mia-My.
Jeg er dybt taknemmelig for hendes hjælp ❤️

10 december 2025

Svar från CANIS-snude til hale

Tusind tak for din anbefaling 😊 Jeg er meget glad for at høre, at behandlingerne har givet ham ro i kroppen. Det har været en fornøjelse at komme hos jer❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores 4-årige havaneser har nu fået sin…

Vores 4-årige havaneser har nu fået sin tredje behandling af Mia, og vi mærker klart en forskel på hendes væremåde. Vores lille tæve har altid været lidt anspændt med tendens til gøen og stress. Og selvom hendes gøen ikke er gået helt væk, er hun tydeligt mere afslappet i både kropssprog og væremåde efter behandlingerne. Vi oplever, at hun er mere kontaktsøgende, at hun virker gladere, og at hun ikke har lige så stor trang til at gø som før. Vi vil løbende give hende den luksus at få behandlinger hos Mia. Hos os har det været det hele værd, og vi kan på det kraftigste anbefale Mias behandlinger til alle hunde, der er anspændte eller stressede - eller hvis man bare gerne vil gøre noget godt for sin lille følgesvend❤️

3 april 2025

Svar från CANIS-snude til hale

Tusind tak for anmeldelsen. Det er så godt at høre, at hun har reageret så positiv på behandlingerne❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alle hunde burde have en Mia-My

Jeg er så taknemlig for at Mia-My skulle bruge nogle øvelseshunde under hendes uddannelse til kranio sakral terapeut, for jeg skal ærligt sige, at jeg var meget skeptisk på hvad søren ,det var for noget hokuspokus.
Men alt min skeptisk er gjort til skamme!!
Efter først behandling ,havde jeg en hund som var så afbalanceret og rolig,som jeg aldrig har set hende.

Jeg har den dybeste respekt for Mia-My’s arbejde,faglighed og tag på hunde

Min 2 årige conton de tular, Mini, fik desværre et voldsomt traume for nytårs fyrværkeri, da hun var 1 år, får en nabo uvidende antændt en raket lige på anden side af hækken, hvor Mini tissede. Resten af aftenen og natten, havde jeg en hund der rystede, savlede og var svær at få kontakt med.
Efterfølgende får hun samme “angst”anfald så snart der lyder fyrværkeri/skud i TV eller i virkeligheden.

Mia-My ville gerne se om hun kunne hjælpe. Til anden behandling bliver Mini stresset og begynder at få hendes anfald.
Mia-My begynder stille og roligt at arbejde med hende og kort efter er hun ud af anfaldet, afslappet og helt tryg ved situationen.
Nytårs aften havde jeg en hund som stadig på ingen måde var tryg, men ingen anfald, rysten eller stress. Hun kunne ligge roligt hos mig❤️

Så fra at nytårsaften på alle måde stressede mig i forhold til at Mini er så presset, glæder jeg mig næsten til næste år, for at se hvor langt Mia-My har fået hende.

Alle burde lade deres hund komme til Mia-My ❤️

2 januari 2025

Svar från CANIS-snude til hale

Tusind tusind tak for din søde anmeldelse. Jeg vil frem til at få besøg af jer igen:)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.