FHU Campanet Omdömen 11

Företagsinformation

1. Datorreparation
  2. Webbdesign

Skrivet av företaget

Awaria sprzętu to zawsze poważny kłopot dla użytkownika. Dzięki nam już nie musi tak być. Jesteśmy w stanie szybko i profesjonalnie usunąć każdy Państwa problem związany ze sprzętem komputerowym lub oprogramowaniem. Nasz serwis oferuje diagnostykę sprzętu, ekspresowe naprawy oraz w razie potrzeby dojazd do klienta. Na wszystkie nasze naprawy udzielamy gwarancji.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Szczerze polecam !

Najlepszy serwis komputerowy z jakim kiedykolwiek miałem okazję współpracować. Skontaktowałem się z Panem Robertem gdyż potrzebowałem porady, a skończyło się na naprawie mojego komputera zdalnie (jestem z Bydgoszczy) które polegało na pozbyciu się niepotrzebnych plików/programów, podrasowanie oprogramowania, zainstalowanie i aktualizacje sterowników itp. Po całym zabiegu komputer uruchamia się w 15sekund (wcześniej 5 minut ;) Pan Robert jest niezwykle pomocny a rozmowa to czysta przyjemność. Widać, że posiada ogromną wiedzę, a przy tym udziela bardzo przydatnych porad. Zdecydowanie polecam ten serwis każdemu, kto szuka profesjonalizmu i solidności! Osobiście bardzo dziękuję i pozostaję w kontakcie.

1 april 2025

Jestem pod wrażeniem...

Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i systemowego podejścia do kwestii zarówno usprawnienia procesów jak również bezpieczeństwa sprzętu. Odległość (Londyn - Wrocław) nie była w żadnym stopniu przeszkodą w optymalizacji mojego laptopa i przyspieszeniu tempa jego pracy. Jestem bardzo zadowoleny z efektów działań p. Roberta i szczerze polecam jego specjalistyczne usługi.

22 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Szybko, tanio i dobrze a jednak można

Dobrze przygotowana firma pod względem wiedzy i sprzętu. Potrafią doradzić. Nie robią nic ponadto co uzgodnione na wstępnym etapie prac. Jak są jakieś propozycje co do zmian to konsultują. Ceny bardzo przystępne

29 december 2023

Svar från FHU Campanet

Dziękuję bardzo za poświęcenie czasu na wystawienie doskonałej oceny. Naprawdę to doceniamy. Daj nam znać, co możemy dla Ciebie zrobić w przyszłości.

Szybko i profesjonalnie

Polecam usługi w tej firmie. Szybkie odpowiedzi, pomoc udzielona na odległość. Bardzo dobra znajomość tematu. Pełen profesjonalizm.

12 oktober 2023

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Profesjonalna i rzetelna naprawa…

Profesjonalna i rzetelna naprawa powstałego uszkodzenia oraz dodatkowe wyjaśnienia dla lepszego funkcjonowana urządzenia. Będę polecał znajomym jako b. dory i rzetelny fachowiec

15 augusti 2023

Szczerze polecam

Ostatnia naprawa, konsultacja ,pomoc zdalna i wymiana odbyły się szybko i sprawnie , czy jeśli chodzi o kontakt szczerość wycenę jestem zadowolony i polecam

14 augusti 2023

Gorąco polecam

Szybka, miła, przyjazna obsługa oraz rzetelność sprawia, że zawsze wracam gdy tylko mam problem z komputerem jak i wtedy gdy chcę go zmodernizować

15 januari 2023

Szybko

Szybko, profesjonalnie i fachowo. Wymiana obudowy i sprawdzenie po pożarze. Gorąco polecam!

10 juli 2023

Kursor nie porusza się.

Otrzymałem wiedzę jak czyścić i zapobiegac zamuleniu laptopa w szybki i pomocny sposób.

20 maj 2023

Wymiana obudowy

Wymiana obudowy i czystka byłi zrobione szybko i tanio, polecam wszystkim

28 april 2023

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jestem bardzo zadowolony z usług…

Jestem bardzo zadowolony z usług Campanet. Bardzo życzliwy właciciel, z ogromną wiedzą. Jakość usługi na najwyższym poziomie, ceny bardzo przystępne.

16 mars 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.