Callisto Jewellery Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 42 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många konsumenter lyfter ständigt fram att produkterna är otroligt fina, har en fantastisk finish och verkligen överträffar alla förväntningar. Personer som har handlat här berättar att kvaliteten på både material och detaljer är utmärkt samt att designen passar perfekt. Köpare uppskattar dessutom att det är väldigt enkelt att lägga en beställning och att den efterföljande frakten fungerar mycket smidigt. Vissa recensenter var inte nöjda med att leveranstiderna ibland drog ut på tiden och tog betydligt längre tid än vad som ursprungligen utlovats. Några köpare nämnde även att de upplevde oväntade förseningar innan paketen ens hade skickats iväg för leverans.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter uttrycker stor uppskattning för produktens kvalitet och design. Många kunder lyfter fram att... Se mer

Quality

Kunder delar uppskattning för kvaliteten och uttrycker stor belåtenhet med de fina smyckena och de bra... Se mer

Delivery service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med leveranstjänsten, och uppskattar särskilt den enkla... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Lyckat köp av smycken den här gången också. Nu ett par halsband, förra gången flera olika örhängen.Bra finish och kvalitet på allt. Bra precision i länkar och låsanordning. Dessutom: lättnavigerad... Se mer

Bra bilder och information på webbplatsen. Enkelt att beställa och snabb leverans Och framför allt - jättefina varor mottagarna blev jätteglada!

Otroligt fina smycken till mycket bra priser. Har letat efter den här fina SIS-ringen och hittade den hos er och fick dessutom en halskedja på köpet! Är supernöjd och återkommer gärna :)

Det var bra och billigt och var som jag förväntat det kanske kan jag tycks att bilden på smycket med en sten i gjorde att stenen såg större ut än den var. Men samtidigt var smycket mycket fint o... Se mer

1. Smyckesbutik

Kvalitet är vår främsta prioritet. För att hålla vårt löfte lägger vi stor vikt vid noggrant utvalda material och strikt kvalitetssäkring i våra tillverkningsprocesser. Callistos klockor drivs av högkvalitativa schweiziska Ronda- och japanska Miyota-urverk, reptåliga mineral- och safirglas, 316L rostfritt stål pläterat med 14K roséguld och silverrhodium. Callistos smycken är tillverkade av S925 sterlingsilver eller 316L rostfritt stål med ett tjockt lager av 18 karats guldplätering. Callisto smycken säljs exklusivt via vår webbplats och auktoriserade återförsäljare.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

41 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snabb bra service

Snabb bra service. Ringen var vacker, justerbar i rostfritt stål med tjock guldplätering. Levererad i fin presentask. Kommer att handla av detta företag igen och kan varmt rekommendera det till andra❣️

3 februari 2026

Perfekt

Ett stort och varierande sortiment, med bra priser och snabba leveranser

25 januari 2026

Fina smycken

Fina smycken, ännu finare är på bilden, tog längre tid att leverera än förväntat, därav 4 stjärnor.

21 januari 2026

Fina ringar

Fyndade jättefina ringar till halva priset. Är så nöjd med designen och äntligen har jag ringar med rätt passform för mina smala fingrar.

30 december 2025

Allt bra 👍🏼

Jag beställde ett smycke och fick hem det 2 dagar senare. Det var både billigt och riktigt bra kvalitet. Detta företag kommer jag definitivt köpa från igen

27 november 2025