Virkelig fedt calisthenics gym med alt udstyr en calipiges hjerte kan begære! 🤩Stemning og fælleskabet er i top. På holdene er der altid snak før, efter, og det vi kan imens 🥵 kommer jeg udenfor ho... Se mer
Det här tycker kunderna
Helt fantastiske trænere! Det er tydeligt at de har mange års erfaring, med at træne alle niveauer. Der er ikke nogen der bliver efterladt, fordi de ikke "er gode nok". Alle får øvelser de kan arbej... Se mer
Företaget har svarat
God oplevelse at være til handstand beginner workshop. David tog os igennem alt hvad vi skulle vide for at kunne lære handstand. Fra opvarming til form til progression for at kunne mestre handstand.... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Træningscenter baseret på kropsvægtstræning. Dit unikke træningsfællesskab. Bliv stærk med Calisthenics. - Holdtræning & Open Gym - Personlig træning, Forløb, Workshops - Sportsmassage
Kontaktuppgifter
Njalsgade 161, 2300, København S, Danmark
- info@caliklubben.dk
- caliklubben.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg føler mig velkommen !!
Helkropstræning er så godt for mig som utrænet og overvægtig. Bare inden for den først mdr. oplevede jeg straks små forbedringer.
Det hjælper også at folk er mega søde og inkluderende. Ikke et træningscenter men helt klart en KLUB. Hvor folk hygger, selvom vi sveder max.
Jeg er stor fan af de forskellige holdtræninger. Hvor alle niveau - utrænet som meget trænet kan deltage i.
Har også fået god hjælp af et par personlig træning sessioner med Signe.
Caliklubben er faktisk vanedannende :)
Ps. Som diabetiker kan jeg også se hvordan denne træningsform hjælper mig med at vedligeholde et sundt og godt blodsukker niveau.
Community and awesome training
Absolutely love Cali klubben which is like my 2nd home😄
As,a professional dancer I need specialized pt to reach physical and mental aspirations/dreams.
David is my coach helping me conquer my fears and become stronger everyday!
This space offers a thriving international community, highly qualified friendly instructors/personal trainers & a clean comfortable well equipped gym for everyone from beginners to professional athletes.
it's also a space for unwinding, and recharging. I really value this safe and functional space for both recreation and socialization.
Highly recommended and family-friendly❤️
100% recommended!
I couldn't recommend Cali Klubben enough :).
David and Signe are not only very talented and professional instructors, but you can also tell that they are very passionate and dedicated. They know how to break complicated moves down to help you succeed in executing them, regardless of your level. It keeps me super motivated!
The premises are very flexible to access, even outside class hours, so you can train on your own at any time, but I definitely recommend the classes. What i personally enjoy most is the Freestyle class, it's like a playground for adults and I have a blast every single time :), and the teacher is awesome. I love to see how quickly we become more agile with these classes. The other classes are also great, and I'd join as many as possible, as I think they complement each other very nicely.
This way of working out is, in my opinion, incredibly fun and effective. And Cali Klubben has created a fantastic atmosphere where you will feel surrounded by a fantastic community.
100% recommended!
Fedt fællesskab
Fedt fællesskab, alle kan være med. Få nogle nye sunde vaner og nogle nye sunde venner!
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling. Cali klubben er et fantastisk sted. Et international træningsmiljø hvor der er super god stemning. Du finder de bedste instruktører der fagligt dygtige og motiverende. Her er plads til alle uanset niveau - MEGA Fedt!
Anbefaling
Fagligt superkompetente trænere og et trygt træningsfællesskab. Instruktørerne har forskellige ekspertise-områder og er gode til formidle og nærværende når de retter på form og giver tricks til at blive bedre. 10/10 anbefaling.
Went to an excellent handstand workshop…
Went to an excellent handstand workshop there. The instructor was great at breaking things down and thoroughly explaining the exercises. The class was also given in English. Definitely recommended.
Handstand workshop
Var til to timers handstand workshop. Vi gik igennem opvarmning og forskellige øvelser (progression), som kan hjælpe os til at kunne stå på hænder på et senere tidspunkt. Vi fik individuelt feedback og rettelser, om hvad vi kan øve os på. Og en reminder om, at man skal træne hjernen om, at det ikke er farligt, at hænge med hovedet ned ad!
Fællesskabsånd og passioneret træning!
Fællesskab og venskaber. Egen træning og holdtræning. Personlig udvikling på både det fysiske og det mentale plan. Træningsudstyr er høj kvalitet. Dedikeret, seriøs og fokuseret træning med masser af motiverende opbakning, støtte og grin til at gøre hele træningsrejsen endnu sjovere.
Alt dette kan du opleve hos Cali Klubben!!
Jeg har længe søgt efter et sted, hvor jeg både kunne fokusere på min egen træning og arbejde hen mod mine egne mål, men samtidig opleve fællesskabsånden, hvor man støtter, inspirerer og motiverer hinanden; hvor man er sammen om træningen. For ja, i princippet kan man jo selv bare træne calisthenics alle steder fx i almindelige fitnesscentre, alene udenfor på en legeplads eller hjemme i stuen, hvis man gerne vil blive fysisk stærkere, men energien fra fællesskabet er unik, og den finder man ikke ved bare at træne alene. Og hos Cali Klubben er der plads til alle uanset niveau og alder, og du føler dig med det samme inkluderet i fællesskabet - hvilket for mig personligt nok har været den vigtigste faktor, især som hende den generte. Så hvis man gerne vil udvikle sin træning, blive stærkere, lære nogle nye skills, og samtidig gerne vil kombinere træningen med det sociale og skabe nye venskaber, så kan jeg kun varmt anbefale Cali Klubben!
Kæmpe anbefaling!
Caliklubben er et dejligt sted! Super søde og imødekommende mennesker, og plads til alle niveauer. Kæmpe anbefaling fra mig 😊
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling herfra! De er allesammen super dygtige og passioneret, super fedt sted☺️

Svar från Cali Klubben
Jeg troede jeg vidste meget om…
Jeg troede jeg vidste meget om calisthenics, men efter et par træninger hos caliklubben. Har jeg virkelig øget min form i dips og pullups, jeg har fået gode værktøjer som kan øge min træning til det næste niveau.
Kæmpe anbefaling at træne hos caliklubben, de er virkelig søde og tager godt imod en !

Handstand beginner workshop
Fra opvarming til form til progression for at kunne mestre handstand. Også herudover gav individuelt feedback.
Det er fedt sted og god energi!

Svar från Cali Klubben
Cali Klubben er kvalitet !
Marc-Tell Klein
Bordtennis 🏓 Calisthenics Freestyle 💪🤸🏻♀️
Har den store fornøjelse at være medlem i Cali Klubben.
Har en ambitiøs tilgang til min træning, har derfor valgt et længerevarende personlig træningsforløb hos Signe Sparholt og David Nguyen, assistent’
Topniveau træning som er i absolut særklasse.
Træningen har vist fremragende resultater i min udvikling, gennem 8 måneder hos Signe, og er mega sjovt samtidig !
Takket være den enorme ekspertise og kompetance som Signe og David besidder
Signe er også min fysioterapeut og behandler
Hun er en mester på det felt også !
Cali Klubben får afgjort mine varmeste anbefaleinger 😃
Venlig hilsen Marc-Tell Klein

Svar från Cali Klubben
Fantastisk sted, uanset niveau!
Helt fantastiske trænere! Det er tydeligt at de har mange års erfaring, med at træne alle niveauer. Der er ikke nogen der bliver efterladt, fordi de ikke "er gode nok". Alle får øvelser de kan arbejde på.
Derudover er det et utroligt dejligt sted at komme med god energi og søde mennesker. Kan virkelig kun anbefale Cali Klubben til alle der vil lære Calisthenics, uanset niveau!

Caliklubben er dope!!
Jeg har trænet med David og på hold i Caliklubben i noget tid nu, og det er det fedeste!
Jeg bliver stærkere, smidigere og har det sjovt samtidigt. Jeg ville anbefale Caliklubben til alle

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.