Dårlig service og uhøflige personaler
1 stjerne – Meget skuffende oplevelse
Jeg besøgte Café Sus i Thyborøn i dag, og desværre var oplevelsen langt fra tilfredsstillende.
Priserne er ikke billige, og derfor forventer man både god mad og en god service. Desværre levede stedet ikke op til de forventninger.
Det, der skuffede mest, var personalets manglende hjælpsomhed og uhøflige opførsel. Jeg havde en bakke med 8 fyldte glas, som skulle bæres op til første sal via en lang og stejl trappe. Jeg spurgte en medarbejder, om jeg kunne få hjælp, men fik intet svar. Jeg spurgte derefter en anden medarbejder, som blot svarede: “Det er ikke mig”, uden øjenkontakt og med ryggen vendt mod mig, hvorefter han gik videre. Det oplevede jeg som både uhøfligt og uprofessionelt.
Det er fint, at man selv skal bestille ved disken, men man skal også selv hente maden, selv dække bord og selv rydde op efter sig. Når man betaler de priser, som Café Sus tager, forventer man en service, der står mål med prisen – ligesom på mange andre restauranter. Her føles det, som om gæsterne skal klare det hele selv.
Allerede da man træder ind ad døren, føler man sig ikke særligt velkommen, og den manglende service gør desværre oplevelsen endnu dårligere.
Jeg kommer desværre ikke tilbage og kan ikke anbefale Café Sus, hvis man forventer venlig og hjælpsom betjening.