Cafedragoersejlklub Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Venlig og personlig betjening. God mad. Og en fin oplevelse da vi bestiller en flaske portvin som var for varm. Vi ønskede en kold, hvorefter ejeren kommer med en flaske dobbelt så dyr til samme pris. Meget fin service. Vi kommer igen. Venlig hilsen Dorte og Kristian.

15 augusti 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Den mest triste oplevelse længe.

Den mest triste oplevelse længe.
For ca. 1 måneds tid siden ringer jeg for at booke et bord udenfor. Jeg får desværre at vide, at dette ikke er muligt, men jeg er velkommen til at komme ned og se om ikke der er et ledigt bord, når jeg kommer (?!). Jeg takker pænt nej og vi går på Espersen, da vi ønsker et solspot.
I dag vælger vi trods alt at give stedet en ny chance - uden at forhåndsreservere et bord, for vi ønskede fortsat at sidde i solen.
Da vi kommer og beder om et bord udendørs, er flere af bordene reserverede? Vi undrer os, men måske (de tossede) regler er blevet ændret. Vi finder et bord i solen - alt er godt. Vi får menukortene og tjeneren forsvinder. Vi sidder længe og spejder efter en tjener. De ser os, men sniksnakker internt. Der går en rum tid og til sidst kommer der en tjener og beklager ventetiden. Vi får bestilt drikkevarer og mad. Begge dele kommer inden længe og det er jo som det skal være. Maden er lidt kedelig og tør, men okay. Bøffen noget lille, dog mør. Jeg får byens mindste aperol spritz. Vi manglede begge salt og peber, som ikke stod på bordet og igen var det umuligt at få kontakt til personalet. Da vi har spist og drukket kommer der hurtigt en tjener og rydder af og jeg griber fluks menukortet for at bestille flere drikkevarer, men tjeneren forsvinder lynhurtigt. Vi antager begge hun kommer igen, eftersom jeg nævnte jeg ville bestille mere. Men ingen kommer. Heller ikke noget spørgsmål om vi ønskede kaffe/dessert. Der var ikke travlt og der var i hvert fald 3 tjenere.
Alt i alt en temmelig skuffende oplevelse, hvilket er super ærgerligt, når beliggenheden er så fin, hvis altså man kan sidde udenfor.

1 augusti 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig service og ubehøvlet ejer

Dårlig service og ubehøvlet ejer, der bagtaler gæsterne: "jeg orker dem ikke...". Ejer møder også gæster med en passiv aggressiv adfærd. Måske man skulle have et andet arbejde hvis man ikke orker gæsterne. Køkkenet lavede også fejl og en fish & chips der havde fået for længe i frituren. Samlet set en rigtig dårlig oplevelse - det blev sidste besøg der.

27 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fuldstændig fantastisk perle

Fuldstændig fantastisk perle, som har fået nyt liv med en ny ejer, der forstår hygge og kvalitet! En personlig og autentisk atmosfære, som en ægte sejlklub fortjener. Maden er fuldstændig fantastisk – særligt deres bøfsandwich – som en ægte jyde aldrig har fået bedre! Så hvis I er på udkig efter god mad i perfekte omgivelser, så er Dragør Sejlklub et besøg værd."

15 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Min kone og jeg havde lyst til en…

Min kone og jeg havde lyst til en frokost i Dragør og valgte at gå på Dragør sejlklub, vi blev noget skuffet over den behandling vi fik da vi skulle have bord.
Der sad 4 personer udenfor og ingen indendørs, det blæste en del, vi spurgte pænt om vi kunne sidde bag glasskærmene, det kunne vi ikke, for det var 4 mands borde, jeg spurgte så om hun forventede et stort ryk ind af gæster, det gjorde hun ikke, så kiggede vi indenfor og ville gerne sidde ved vinduet, skal lige sig at der var helt tomt indenfor, hendes svar var at det kunne vi ikke, da det var 4 mands borde, og jeg spurgte igen om der kom mange gæster, negativ! 😡
Vi valgte at finde et andet sted at spise på havnen.
Hvad kan man lære at det?
Dårlig service, giver ingen gæster!

20 september 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Rigtig lækker mad og store portioner

Rigtig lækker mad og store portioner. Vi var tre, Der hver fik vores aften Meny. Fisketapas, mums, tartar m. Fritter osv.,mums og kalvefilet med diverse tilbehør. Kødet kunne tygges med øjenvipperne 👍☺️ og så er personalet så venlige og høflige. Det er ikke sidste gang vi kommer der. Dbh Maria
Ps. Kan varmt anbefales

20 juli 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super lækker mad

Super lækker mad, og meget flinke og hjælpsomme indehavere. Kan VARMT anbefales !
Jeg kan personligt anbefale Pariserbøffen, og hj lavede Rødspætte filet'er med hj rørt Remoulade!

19 mars 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.