Cafebomhuset Omdömen 24

TrustScore 2.5 av 5

2,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte en smørstegt fiskefilet - den havde desværre været en tur i olie - dog ville tjeneren ikke anerkende det Derefter en roastbeef - rædselsfuldt kød - lignede den billige skiveskårne direkt... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Havde købt en Downtown deal frokostanretning med 6 anretninger. Vi var 4 personer en søndag i juni. Der gik meget længe førend der kom en ung pige og tog imod vores drikke vare bestilling. En del gang... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi bestilte kammuslinger til forret

Vi bestilte kammuslinger til forret. De mindste jeg nogensinde har set i en tynd sauce. ( et stykke brød ville være velkommen) til hovedret ossobuco 😋 den var til gengæld super. Virkelig en god kraftig ret med masser af smag 👍 men et kig rundt i lokalet / ses beskidte blomster vaser på en bardisk som er temmelig støvet. En ung mandlig tjener som virkelig gjorde hvad han kunne for at betjene kunder. Lidt kedelig oplevelse.

28 november 2025

Aldrig igen

Derefter en roastbeef - rædselsfuldt kød - lignede den billige skiveskårne direkte ud af en nettopakning!!!!

Betalingen - fik en kvittering hvorpå der stod at det ikke var en kvittering!!!!! Gjorde tjeneren opmærksom på at jeg ikke kunne bruge den som skattebilag - så kom der en rigtig kvittering!!!!!!

Aldrig igen - dog var tjeneren flink!

28 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Rigtig god fødselsdag med mange gæster.

Rigtig god fødselsdag med mange gæster.
Vi blev oplyst om at hvis vi skannet en QR kode kunne vi Parker i op til 6 timer.

Men få dage efter kom der opkrævning for parkering for 4 timer.

Vi kommer aldrig mere hos jer og vi fortæller vores oplevelse til alle.

15 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

fantastisk service

Aldrig har oplevet en så fantastisk service som jeg fik i aften. Min kæreste og jeg havde et årsdag, og jeg havde bare skrevet en lille note om at jeg godt kunne tænke mig at få byttet op hvis var muligt, for aften lidt speciel.
Jeg havde slet ikke forventet at der ville blive gjort noget ud af det, da jeg har oplevet andre steder at der ikke var blevet op når jeg har skrevet det.

Men hold da op hvor var der bare smukt. Vi fik et bord ved en pejs, hvis man kan sige det, hvor vores tjener havde pyntet op med den smukkeste hvide du, og glas og to velkomstdrink. Hold da op hvor blev vores aften ti gange bedre end forventet!!! Jeg fik dog ikke navnet på tjeneren men han havde været der i over 20 år! Godt gået! Han får i helt sikkert en god tip af os! Super godt arbejde

31 januari 2025

Middelmådig mad.

Middelmådig mad.
Der er en eller anden der må have kløet sig i bagdelen, mens de tilberedte maden - en burger - for jeg fik dårlig mave kort tid efter besøget. Tynd mave og opkast hele aften og natten. I øvrigt var maden ikke særlig lækker at se på. Det sædvanlige cafesjask - nul kvalitet. Tag jer sammen.

11 december 2024

Kom med en gaveboks på brunch til 2

Kom med en gaveboks på brunch til 2 - det viser sig det er IKKE brunch til 2 men 299 kr de fratrækker regningen - en brunch er 219 kr - svindel at købe en NOx med brunch til 2 når det i virkeligheden er til en - kan de ikke levere brunch til 2 skulle de ikke være med i sådan en ordning - falsk markedsføring - forventer de skriver at vi kan komme og spise brunch 2 mennesker for Free - føler mig snydt.

9 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bøde på kr. 830 for at parkere på restaurantens P-plads!

Bøde på kr. 830 for at parkere på restaurantens P-plads!

Cafe Bomhuset og Skovridderkroen har privat parkeringsplads med kameraovervågning!
Kunderne bliver fotograferet når de kører ind på pladsen uden at vide det. Ingen seddel på ruden, du får bøden online. Der står kun et lille skilt lidt til højre, inden man kører ind på P-pladsen med: “PRIVAT OMRÅDE” og så meget småt: “Parkering kun gyldig med gyldig gæstetilladelse som udleveres i restauranterne.” Umuligt at læse når man kører ind i bil.

Personalet advarer ikke gæsterne, de spørger ikke om de skal give dig en “tilladelse” til at være der. Der er intet skilt når du går ind i restauranten. Der står intet om det på deres webside.

Det betyder at rigtig mange gæster får en extraregning på 830 kr … hvis de ikke går ud på gaden, læser skiltet, efter at have parkeret, går ind og spørger om tilladelse, før de spiser.

Det er ikke ok. Dårlig service.
Jeg kommer aldrig igen!

6 augusti 2024

Bøde for parkering!

Maden var fin nok - MEN jeg var ikke obs på at sætte parkeringsapp'en til (kameraparkering)!! Det var ikke umiddelbart noget, der advarede om, da jeg kørte ind på den lille p-plads foran. Personalet kunne måske venligt have gjort opmærksom på det eller sat en tydelig seddel i lokalet?! Det betød at mit hyggelige besøg blev temmelig meget dyrere end forventet , så jeg kommer ikke igen!!

16 juli 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bedste fiskefilet - ever!

Vi var enige om, at den smørstegte fiskefilet var den bedste, vi nogensinde havde smagt. Den var ganske enkelt exceptionelt velsmagende!
Den røgede laks var også rigtig god.
Til gengæld var betjeningen lidt uengageret.

23 mars 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lækker frokost (6retter) købt på som…

Lækker frokost (6retter) købt på som deal. Venlig betjening, det eneste der trækker ned er at de var løbet tør for den fad øl vi ønskede og prisen på en 50 cl flaskeøl til 75 kr. Vi er jo ikke på Nyhavn 😬

17 december 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Skøn mad og betjening i top

Vi fik 6 forskellige lækre anretninger.Flot serveret i skåle hver for sig.Maden var delikat og rigelig af den. Dejligt hjemmebagt brød ad libitum.Tak til Molly og Mika for engageret og behagelig betjening 🌟🌟🌟🌟🌟 vi kommer helt sikkert igen

6 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget tilfreds

Efter at være kommet til formiddagskaffe på stedet hele vinteren, har jeg kun godt at sige om stedet. Deres brunch er i øvrigt rigtig god.30/

30 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Søndag med gennemsnitslig frokost og afregningskaos

Vi var et selskab på 11 mennesker der spiste frokost på Café Bomhuset d. 14 August. Grundet at vi var et større selskab blev maden bestilt på forhånd.
Selve frokosten kan beskrives som ordinær og gennemsnitslig, men den efterfølgende afregning med Café Bomhuset kan bedst beskrives som kaos. Der er blevet opkrævet for meget for både drikkevarer og frokostretter!
Trods telefonisk kontakt og mails er det indtil nu ikke lykkedes os at få vores penge igen. Fejl kan opstå, men det efterfølgende forløb med manglende respons på flere henvendelser har trukket vores oplevelse med Cafe Bomhuset ned.

4 september 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kedelig mad og et menukort, der mangler halvdelen

På en smuk men kold eftermiddag sad vi indenfor, mens bagdøren stod pivåben og hoveddøren gik op og forblev åben i tide og utide. Jeg overvejede at tage jakke på - indenfor. De kolde retter var ikke vellavede, chili burgeren var kedelig og gennemtævet, og samtlige kyllingeretter var udsolgt, hvorfor menukortet kom i spil flere gange. Maden savnede simpelthen noget kærlighed og harmonerede ikke med prisen. Det tog også en evighed at få drikkevarerne. Til kaffen var chokolader også udsolgt, og andre chokoladeholdige efterretter fra menukortet kunne ikke udpakkes, fordi de hørte til menukortets kl 16-21 menu... Det virkede komisk på en noget absurd måde. Prisen i den høje ende gjorde oplevelsen fuldendt.

20 mars 2022

Torsdag 17/3-2022

Vi var et selskab på 16 og havde forudbestilt hovedretten. Det var en super kedelig madoplevelse og ucharmerende, usmilende, uvenlig og stresset servering. Pris og kvalitet hængte slet, slet ikke sammen - det skal være i orden selv om der er mange. Bl.a. var vegetarretten lunken - næsten kold - til 179,-! Kedeligt!

18 mars 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi var fire til frokost med et…

Vi var fire til frokost med et Dealtilbud vi havde købt. Først var de løbet tør for den ønskede øl, så var de løbet tør for de store ølglas så vi fik et lille med lovning om refill. Så kom maden, smørrebrød med 6-7 små retter, og jeg mener små!! f.eks. 1 æg til 4 personer. Vi måtte spørge betjeningen om det virkelig var til 4 personer, hvilket blev bekræftet. Så ønskede vi kaffe, de var løbet tør for stempelkander så vi fik anden kaffe end bestilt. Da regningen kom var der også krævet betaling for den refill øl vi fik. Det bedste jeg kan sige om stedet er, at solen skinnede og der var en dejlig stemning. Maden var bare ok ikke noget særligt

8 juni 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.