Banner for Cadeaubon.be

1 534
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alles verloopt vlot duurt soms wel lang tot de bon toekomt per post Een vraagje feitelijk als je besteld via post wat gebeurd er als de bon zoek raakt bv achterhouden door postbode of iets dergelijks... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen bon ontvangen, enkel een mail met code, dit oogt niet mooi om als cadeau te geven. Bovendien kon ik nergens de naam van de ontvanger invullen waardoor mijn eigen naam als begunstigde stond, zeer... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit is een uitstekende oplossing wanneer je onverwachts en direct een cadeautje nodig hebt. Je krijgt een goede begeleiding en na betaling heb je na een uurtje jouw cadeaubon op mail. Heel gemakkelijk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit is een super bedrijf. Ik had een kadobon gekocht en de naam vergeten aanpassen voor wie hij was dus stond op mijn eigen naam.lomp maar ja. Deze mensen hebben het zonder problemen opgelost voor... Se mer

Företagsinformation

1. Presentbutik
  2. Leverantör av företagsgåvor

Skrivet av företaget

Met Cadeaubon.be geef je altijd het juiste cadeau! Het vinden van het juiste cadeau kan namelijk soms een tijdrovende en frustrerende klus zijn. Met onze cadeaubonnen zijn deze problemen voorgoed de wereld uitgeholpen! Je geeft namelijk een cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft. Laat je verrassen door ons uitgebreide en veelzijdige aanbod! Op werkdagen Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Bestel nu online!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 534)

905 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Breed toepasbare cadeaubon

Ruime keuze van winkels waar deze is te gebruiken. Ook opsplitsbaar onder meerder winkels.

1 juni 2026

Hallo Pascal,

Dank voor je positieve feedback. Goed om te horen dat de ruime keuze aan winkels en het splitsen over meerdere winkels als prettig wordt ervaren.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ik had liever een bon gehad van de…

Ik had liever een bon gehad van de winkel zelf. Ik kan hem niet online gebruiken.

31 maj 2026

Beste Janne,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de cadeaukaart niet helemaal aansloot bij je wensen. We begrijpen dat een cadeaukaart van de winkel zelf soms handiger kan zijn. We nemen je feedback mee.

C'est une ARNAQUE

C'est une ARNAQUE !
Impossible d'ajouter au panier son choix de carte cadeau (peu importe l'enseigne, ça ne marche avec aucun). Nous avons sollicité à plusieurs reprises Cadeaubon pour trouver une solution, il nous remballe littéralement. C'est assez malhonnête !

8 juni 2026
Omdöme utan inbjudan

Hello Lucide,

Thank you for your review. Our website is fully functioning and we are not experiencing any issues or outages.

If you encounter problems adding a gift card to your basket, we recommend trying again using a different web browser and checking carefully for any error messages that may appear.

If the issue persists, please let us know and we will be happy to look into it further with you.

Kind regards,
Shania

Duidelijk en eenvoudig

Is een hele duidelijke en eenvoudige manier om bon in te wisselen.
Ging snel en zonder problemen.
Ook een ruim aanbod

2 juni 2026

Hallo Anja,

Fijn om te horen dat het allemaal duidelijk en eenvoudig was en dat het inwisselen snel en zonder problemen is verlopen. Ook goed dat je het ruime aanbod waardeert. Dank voor je feedback.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik wou de cadeaubon inwisselen bij E5…

Ik wou de cadeaubon inwisselen bij E5 en het lukte niet...was nog niet in orde

30 maj 2026

Beste Sonja,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het inwisselen bij E5 niet is gelukt. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we graag met je mee naar wat er mis is gegaan.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heb een cadeau bon van de Gamma…

Heb een cadeau bon van de Gamma aangevraagd maar het zijn Belgische cadeau bonnen en worden niet in Nederland geaccepteerd bij de Gamma En via de Belgische Gamma wordt niet online naar Nederland opgestuurd Dus dit is het probleem met vriendelijke groet Jan Durk schreuder

2 juni 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je problemen ervaart met het gebruik van de Gamma cadeaukaart. We kijken graag met je mee naar deze situatie. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, zodat we kunnen onderzoeken wat er aan de hand is.

Hallo Petra,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Als je feedback specifiek betrekking heeft op de Fashioncheque, raden we je aan dit bij de uitgever van de Fashioncheque neer te leggen. Wij zijn uitsluitend wederverkoper van deze cadeaubon en hebben geen invloed op de voorwaarden of werking ervan.

Shania

Hallo,

Fijn om te horen dat het zo gebruiksvriendelijk werkt en alles soepel verloopt. Dank voor je feedback.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Was een heel leuk verjaardags cadeau…

Was een heel leuk verjaardags cadeau 👍en kon kiezen uit verschillende bonnen

29 maj 2026

Hallo,

Leuk om te horen dat het zo’n geslaagd verjaardagscadeau was en dat de keuze uit verschillende bonnen goed beviel. Dank voor je feedback en veel plezier ermee.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het was heel eenvoudig en nam niet veel…

Het was heel eenvoudig en nam niet veel tijd in beslag. Ideaal om nog snel ene geschenk te vinden.

26 maj 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat het zo eenvoudig en snel ging en dat het ideaal was om last minute nog een geschenk te vinden. Dank voor je feedback.

Hallo,

Fijn om te horen dat je het overzichtelijk en eenvoudig vond. Dank voor je feedback.

Hallo Lisette,

Fijn om te horen dat het in ieder geval allemaal duidelijk en snel is verlopen. Hopelijk bevalt het gebruik straks ook en kun je er een mooi cadeau mee vinden. Dank voor je bericht.

Hallo Jan,

Fijn om te horen dat het ruime assortiment zo goed bevalt. Dank voor je feedback.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Beste Geert,

Bedankt voor je review.

Jammer om te horen dat je moeite hebt gehad met het inwisselen van de cadeaukaart. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vlotte bestelling, snelle levering.

Bestelling verliep vlot, levering digitale bon volgde onmiddellijk na betaling. Petekind in de wolken met ticketmaster-bon!

25 maj 2026

Hallo Linda,

Mooi om te horen dat alles zo vlot is verlopen en dat de digitale bon meteen na betaling werd geleverd. Geweldig dat je petekind er zo blij mee is, dat maakt het extra leuk.

Kkkk

Alles was goed ik kon alles zeer snel doen daarom ben ik blij

21 maj 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat alles snel en soepel verliep en dat je tevreden bent met het resultaat. Bedankt voor je terugkoppeling.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Met deze bon heb je veel keuze om te…kiezen

Met deze bon heb je veel keuze om te beslissen waarvoor je hem gaat gebruiken.ook na gebruik was de bestelling en levering heel vlot

22 maj 2026

Hallo Tiny,

Fijn om te horen dat je veel keuze hebt met de bon en dat zowel de bestelling als de levering zo vlot zijn verlopen. Dank voor het delen van je ervaring.

Aanrader!!!

Heel simpel en eenvoudig in te wisselen, ik kreeg de code in enkele minuten toegestuurd

21 maj 2026

Hallo,

Goed om te horen dat het inwisselen zo eenvoudig en vlot verliep en dat je de code al binnen enkele minuten hebt ontvangen. Dank voor je feedback.

facile à utiliser

30 april 2026

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre retour, ravi d’apprendre que vous trouvez cela facile à utiliser.

Cordialement,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.