Det här tycker kunderna
fin lille webshop med genbrugsting. alt lige efter bogen. Varerne kom hurtigt, super emballeret, og webshop fungerer upåklageligt - med opfølgning på leverancen og faktura mm. Kommer gerne igen. Ka... Se mer
Har med et par ugers mellemrum gjort indkøb hos ByMonica. I første leverance var en ikke særlig synlig fejl. Ved anden leverance sendtes uden beregning en ny til erstatning - og forsendelsen blev her... Se mer
Jeg købte brugte glas,Ideelle portvinsglas med bankende hjerte. Jeg blev meget positivt overrasket over hvor hurtigt og godt det gik. Glassene var pakket helt fantastisk omhyggeligt ind, og de... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
ByMonica forhandler secondhand & vintage varer i håbet om, at genopdage skønheden i det forhenværende og fejre tidløs æstetik. Hos os handler det ikke kun om møbler og dekorationer, det handler om historier, karakter og unikke fund. Velkommen til vores verden af vintage og secondhand, hvor hvert stykke har sin egen fortælling og charme. Dit Hjem, Dit udtryk - Vores Passion.
Kontaktuppgifter
7000, Fredericia, Danmark
- info@bymonicashop.com
- bymonicashop.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 40 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Pakken blev afsendt hurtigt
Pakken blev afsendt hurtigt. Da jeg ikke var tilfreds med varen, blev der hurtigt sendt en ny, der var i perfekt stand. Fantastisk god service.
Fine varer og hurtig levering
Hurtig ekspedition, meget rimelig pris.
meget langsom pris og vare hvar bestemegamt okay MEN det…
pris og vare hvar bestemt okay MEN det den langsomest pakke jeg købt i danmark enlig trode jeg at jeg hvar blevet snydt at der sempel hend hvar gået bruun og rasmusen i den men jeg fik den da godt pakket der var keramik men bedre service næste gang med venlig hilsen kian 7620 lemvig
Super glad for mine "Leaf" skåle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Smukt design fra huset Georg Jensen. Produkterne ankom i perfekt stand og var fantastisk pakket. En særlig tak til personalet for deres hjælpsomhed og venlighed!
Terrible service
3 orders : from 24th to 28th January. 1 cancelled, for no reason( asked for explanation.. did not bother to answer). 1 order "in preparation for shipping" (LABEL CREATED ONLY , NOT SHIPPED) , one "accepted". 9 days since 1st order and items hasn't been shipped, shop doesn't reply for email. Starting to think it's a fraud scheme, not legitimate business. Real business doesn't behave that way.
Super fin og hurtig levering.🙏
God service jeg er glad alt fungerer…
God service jeg er glad alt fungerer tak hilsen Einar
Jeg købte 2 glas,de var meget sikkert…
Jeg købte 2 glas,de var meget sikkert indpakket,nyvaskede og perfekte som beskrevet.
VH. Karsten Holck
God købsoplevelse
Så glad for fine glas, som kom hurtigt og sikkert frem. Lynhurtig forsendelse og god kommunikation.
God oplevelse
Jeg købte brugte glas,Ideelle portvinsglas med bankende hjerte.
Jeg blev meget positivt overrasket over hvor hurtigt og godt det gik.
Glassene var pakket helt fantastisk omhyggeligt ind, og de var som nye.
Pakken kom efter 3 dage, trods det var mellem jul og nytår.
Endvidere fik jeg et 10 procent rabatkort til næste køb
Jeg er meget tilfreds, og vil bestemt handle der igen
Jeg fik ikke det jeg bestilte
Jeg fik ikke det jeg bestilte. Havde bestilt en flaske på 20 cm men den va 27 cm.
Intet tlf nr at ringe til på
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.