Blufföretag. Det är bara att vägra betalning. Bymetis är ett företag som drivs av tre kriminella män. Dessa kommer aldrig kunna inkassera en enda krona genom Sveriges system med kronofogden och r... Se mer
Plats
Byt platsGeurdeland 17g, 6673 DR Andelst, Gelderland, NL
Det var lätt och smidigt
Allting är bra av er
Geurdeland 17g, 6673 DR, Andelst, Gelderland, Nederländerna
Har inte besvarat negativa omdömen
Blufföretag.
Blufföretag.
Det är bara att vägra betalning. Bymetis är ett företag som drivs av tre kriminella män. Dessa kommer aldrig kunna inkassera en enda krona genom Sveriges system med kronofogden och rättssystem.
Ignorera hot och fakturor.
Skickar ut bluffaktura på uppsägning…
Skickar ut bluffaktura på uppsägning som aldrig är gjort genom dem. Hänt flera personer enligt Bingolotto när vi pratar med dem. Polisanmält.

Skicka OCR till mig
Otroligt dåligt företag som bygger på…
Otroligt dåligt företag som bygger på att scamma folk. Hade ingen aning om att jag gick in i ett avtal, framkom inte på något sätt tydligt… Om ni skulle röra er nära den här sidan så gå ut från den!

Svar från byMétis Cancellations - Belgium
Trots att jag meddelat bymetis att jag…
Trots att jag meddelat bymetis att jag reglerat avtalet med tele 2 samt bestridit fakturan från bymetis hotar de med rättsliga åtgärder. Jag blev idag positivt överraskad att tv 4 nu tagit upp bymetis bedrägliga affärsmodell på nyheterna. Undrar vilket kriminellt nätverk bymetis tillhör.

Svar från byMétis Cancellations - Belgium
Sa upp IForm på ett vad jag trodde ett…
Sa upp IForm på ett vad jag trodde ett seriöst sätt och efter några dagar dök det upp mail från By Metis i skräpposten där det stod att de hade tagit i mot min ansökan och att det kunde ta flera veckor innan uppsägningen trädde i kraft. Ett ytterligare mail kommer i skräpposten med en faktura på 400 kronor,betalar jag inte inom tio dagar blir det 168 kronor till. Kontaktar Iform och säger upp abonnemanget och får bekräftelse på ett omedelbart. IForm har inget samarbete med detta företag. Jag har bestridit fakturan och gjort en polisanmälan

Svar från byMétis Cancellations - Belgium
Jag fick mitt fösta bedrägeri brev från…
Jag fick mitt fösta bedrägeri brev från bluff företag uppsägning av min Netflix som jag har fortfarande och betala för jag kommer att göra en polisanmälan,och konsumentverket obs kan säga upp mig själv jag behöver inte betala någon annan för att göra det alla i Sverige har Netflix och det räcker att man ringer till Netflix för att säga upp ett abonnemang hoppas på varje kronan ni ta från dessa människor och mig förvandlas till dödlig concer för er alla

Svar från byMétis Cancellations - Belgium
detta företag är ett bluff och…
detta företag är ett bluff och bedrägeri bolag.
De luras med att vara det företag vars tjänst man vill säga upp.
Polisanmäl liksom jag så kanske vi slipper höra av dom.kontakta också det före tag de låtsas representera.

Jag fattar ingenting
Jag fattar ingenting, hur kommer Metis in i Loopen när man skall säga upp en prenumeration. Uppenbarligen ett företag som försöker lura folk.

Bluff och båg!
Bluff och båg!
Varning använd ej deras tjänst!
Tittar man i deras "villkor" så kostar det 30€ och inte 400:-.
Dom kan inte ens läsa sina egna villkor...

Svar från byMétis Cancellations - Belgium
Bluff firma som lurar folk på pengar.

Svar från byMétis Cancellations - Belgium
Företaget är inte registrerat hos…
Företaget är inte registrerat hos Bolagsverket.

Svar från byMétis Cancellations - Belgium
Jag har inte använt mig av er tjänst…
Jag har inte använt mig av er tjänst och får påminnelse, var först 400 kr och nu är det uppe i 863 kronor. Aftonbladet har ingen känning av eller använder sig av er. Går ej att nå er. Har anmält till Konsumentverket. Blir tokig på alla dessa sms, mail från er och även brev via posten.
Birgitta

Svar från byMétis Cancellations - Belgium
Metis försöker hålla en fin front
Metis försöker hålla en fin front, men vi förstår alla att det är ett fulföretag. Min egen erfarenhet är att efter min fars bortgång så vill hans fru säga upp hans abonnemang på Halebop och söker på detta på google. Hon hamnar tyvärr hos Metis och inser inte att de tar oskäliga pengar för att skicka ett enkelt brev till Halebop. Det är ju vårt misstag och inte så mycket att säga om. Det som stör mig rejält är att Metis säger att de skickat flera påminnelser på mail. Det första mail jag kan se från dem säger att de skickat tre påminnelser och att de nu hotar med påminnelseavgifter. De sätter detta i system för att ytterligare krydda den redan oskäliga räkningen. Jag ser tyvärr ingenting annat än att betala skiten och slippa dem framöver, men avråder alla från att anlita dem!
Som ni kan se på deras svar nedan så svarar de bara med en massa floskler. Ni fattar hur de är hoppas jag...

Svar från byMétis Cancellations - Belgium
Fake jobba med postkodlotterie slutar…
Fake jobba med postkodlotterie slutar abonnemang. Det är fuska anmälan till konskonsumentverket och police och kronofogden.

Allting är bra av er