byMétis Cancellations - Belgium Omdömen 315

TrustScore 2.5 av 5

2,3

Geurdeland 17g, 6673 DR Andelst, Gelderland, NL

Blufföretag. Det är bara att vägra betalning. Bymetis är ett företag som drivs av tre kriminella män. Dessa kommer aldrig kunna inkassera en enda krona genom Sveriges system med kronofogden och r... Se mer

• Geurdeland 17g, 6673 DR, Andelst, Gelderland, Nederländerna

2,3

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Blufföretag.

Blufföretag.

Det är bara att vägra betalning. Bymetis är ett företag som drivs av tre kriminella män. Dessa kommer aldrig kunna inkassera en enda krona genom Sveriges system med kronofogden och rättssystem.
Ignorera hot och fakturor.

31 augusti 2024

Skickar ut bluffaktura på uppsägning…

Skickar ut bluffaktura på uppsägning som aldrig är gjort genom dem. Hänt flera personer enligt Bingolotto när vi pratar med dem. Polisanmält.

8 augusti 2024

Tack för din recension.

Vi är mycket ledsna för förvirringen och besväret. By Metis Cancellations har åtagit sig att tillhandahålla en transparent och ärlig tjänst.

Du kan vara säker på att vårt företag fungerar helt lagligt. Vårt huvudmål är att stödja våra värderade kunder i att avbryta prenumerationer.

Ni har anlitat oss från By Metis Cancellations som ett externt företag för att skicka ett uppsägningsbrev, det står tydligt på vår hemsida att det är en engångsavgift. Vi kommer inte att ta emot ordern om inte kunden kryssar i alla kryssrutor och klickar på Avbokning med betalningskrav.

Vi tar din oro på största allvar och skulle vilja arbeta tillsammans med dig för att klargöra situationen. Ditt förtroende är viktigt för oss och vi är fast beslutna att upprätthålla de högsta standarderna för ärlighet och öppenhet.

By Metis supportteam för avbeställningar

bedrägeri!!

bedrägeri!!! akta er. de bör anmälas av alla

9 juni 2024

Tack för din recension.

Låt mig försäkra dig om att vårt företag följer lagar och förordningar fullt ut. Vårt huvudmål är att hjälpa våra kunder att säga upp sina abonnemang.

Du har anlitat oss av Metis Cancellations som ett externt företag för att skicka ett uppsägningsbrev. Vi tar emot begäran först efter att hela formatet har fyllts i och alla kryssrutor har kryssats i och knappen ”med betalningsskyldighet” har klickats.

ByMetis Cancellations supportteam

Otroligt dåligt företag som bygger på…

Otroligt dåligt företag som bygger på att scamma folk. Hade ingen aning om att jag gick in i ett avtal, framkom inte på något sätt tydligt… Om ni skulle röra er nära den här sidan så gå ut från den!

12 juni 2024

Tack för din recension.
Låt mig försäkra dig om att vårt företag följer lagar och förordningar fullt ut. Vårt huvudmål är att hjälpa våra värderade kunder att säga upp prenumerationer.
Du har anlitat oss från ByMetis som ett externt företag för att skicka ett uppsägningsbrev. Vi tar emot begäran först efter att hela formatet är ifyllt och alla kryssrutor är ikryssade och knappen ”med betalningsskyldighet” är klickad.

ByMétis supportteam

Trots att jag meddelat bymetis att jag…

Trots att jag meddelat bymetis att jag reglerat avtalet med tele 2 samt bestridit fakturan från bymetis hotar de med rättsliga åtgärder. Jag blev idag positivt överraskad att tv 4 nu tagit upp bymetis bedrägliga affärsmodell på nyheterna. Undrar vilket kriminellt nätverk bymetis tillhör.

31 mars 2024

Tack för din recension.
Du har anlitat oss från ByMetis som ett externt företag för att skicka ett uppsägningsbrev. Vi tar emot begäran först efter att hela formatet är ifyllt och alla kryssrutor är ikryssade och knappen "med betalningsskyldighet" är klickad.

Vår tjänst är förenad med en kostnad, vilket vi anger flera gånger på webbplatsen. Det är viktigt att notera att det fanns möjlighet att skicka brevet själv, men att du uttryckligen valde att låta oss göra det. Tyvärr kan vi inte kreditera fakturan eftersom jobbet utfördes i sin helhet baserat på din begäran.

ByMétis supportteam

Sa upp IForm på ett vad jag trodde ett…

Sa upp IForm på ett vad jag trodde ett seriöst sätt och efter några dagar dök det upp mail från By Metis i skräpposten där det stod att de hade tagit i mot min ansökan och att det kunde ta flera veckor innan uppsägningen trädde i kraft. Ett ytterligare mail kommer i skräpposten med en faktura på 400 kronor,betalar jag inte inom tio dagar blir det 168 kronor till. Kontaktar Iform och säger upp abonnemanget och får bekräftelse på ett omedelbart. IForm har inget samarbete med detta företag. Jag har bestridit fakturan och gjort en polisanmälan

5 maj 2024

Svar från byMétis Cancellations - Belgium

Tack för att du delar med dig av din feedback. Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med Metis service.

På Metis är vårt uppdrag att hjälpa kunder att säga upp prenumerationer. Vår plattform erbjuder en enkel process där du fyller i formuläret med bara några steg, varefter vi skickar ett uppsägningsbrev för din räkning mot en avgift på 30 euro, vilket du godkänner i villkoren. Observera att vi endast tar emot en ansökan om konsumenten har slutfört hela beställningsprocessen.

Det stämmer att vi inte samarbetar med företaget i fråga, utan vi är en tredje part som hjälper konsumenten genom att skicka ett uppsägningsbrev.

Teamet på Metis

Jag fick mitt fösta bedrägeri brev från…

Jag fick mitt fösta bedrägeri brev från bluff företag uppsägning av min Netflix som jag har fortfarande och betala för jag kommer att göra en polisanmälan,och konsumentverket obs kan säga upp mig själv jag behöver inte betala någon annan för att göra det alla i Sverige har Netflix och det räcker att man ringer till Netflix för att säga upp ett abonnemang hoppas på varje kronan ni ta från dessa människor och mig förvandlas till dödlig concer för er alla

5 april 2024

Kära kund,

Vi beklagar verkligen den förvirring och det besvär som orsakats av de påminnelser du har fått. ByMétis har åtagit sig att tillhandahålla en transparent och ärlig tjänst.

Du anlitade oss på ByMetis för att skicka ett uppsägningsbrev till Netflix. Du har fyllt i hela formuläret och alla kryssrutor har markerats och knappen "med betalningsskyldighet" har klickats.

Vi arbetar inte med andra företag. Vi vill göra uppsägningen enklare för våra kunder genom att skicka ett uppsägningsbrev på uppdrag av kunden, i ditt fall Netflix. Vår tjänst är därför att skicka uppsägningsbrevet, vilket vi har gjort snyggt. Den fortsatta hanteringen ligger dock utanför vårt ansvar eftersom vi inte har någon kontroll över hur organisationen hanterar detta.

Vi tar din oro på största allvar och skulle vilja arbeta med dig för att klargöra denna situation. Ditt förtroende är viktigt för oss och vi är fast beslutna att upprätthålla de högsta standarderna för rättvisa och transparens.

Stödteamet för byMétis

detta företag är ett bluff och…

detta företag är ett bluff och bedrägeri bolag.
De luras med att vara det företag vars tjänst man vill säga upp.
Polisanmäl liksom jag så kanske vi slipper höra av dom.kontakta också det före tag de låtsas representera.

15 mars 2024

Svar från byMétis Cancellations - Belgium

Vi på byMétis är besvikna över att höra att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar och vi ber om ursäkt för eventuella missförstånd. Vi är dedikerade till att tillhandahålla transparenta tjänster och vi värdesätter feedback från våra kunder enormt, då det hjälper oss att förbättra våra processer och kommunikation.

Vi strävar alltid efter att vara fullständigt informativa om våra tjänster och kostnadsstrukturer. Det är viktigt för oss att du känner dig delaktig och välinformerad under hela processen. Vi skulle mer än gärna ta emot dina förslag om hur vi kan undvika missförstånd i framtiden. Var vänlig och skicka dina synpunkter till klantenservice@bymetis.nl, så att vi kan fortsätta att förbättra vår service för dig och alla våra kunder.

När det gäller kostnaden på €30 för att upprätta, skriva ut och sända iväg uppsägningsbrevet, vill vi framhålla att valet att använda denna tjänst var helt frivilligt. Vi respekterar och utför tydligt de instruktioner som ges av våra kunder. Därför är det svårt för oss att kreditera fakturan, eftersom uppdraget utfördes enligt dina önskemål.

Det är förvånande att du inte var medveten om kostnaderna trots våra ansträngningar att vara transparenta. Vi tar kritik på största allvar och strävar alltid efter att förtydliga priser och villkor.

Vi uppskattar din ärlighet och vi hoppas att du tvekar inte att dela med dig av eventuella förslag för hur vi kan förbättra. Vi är här för att stödja dig och vi arbetar ständigt för att upprätthålla hög servicekvalitet.

Kundtjänst byMétis.

Jag fattar ingenting

Jag fattar ingenting, hur kommer Metis in i Loopen när man skall säga upp en prenumeration. Uppenbarligen ett företag som försöker lura folk.

10 mars 2024

Kära Henrik P,

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din åsikt om din upplevelse med oss. Vi är ledsna att höra att du har känt förvirring avseende våra tjänster, och vi beklagar djupt om något har orsakat dig besvär. Vi strävar alltid efter att vara transparenta och värdesätter din feedback för att kunna förbättra våra processer och kommunikation.

Vi vill förtydliga att vår service innebär en kostnad på 400kr för att vi ska upprätta, skriva ut och skicka brev för uppsägningar. Vi lägger stor vikt vid att informera våra kunder om denna kostnadsstruktur och om möjligheten att själva hantera uppsägningsbrevet. Det är dock möjligt att det har förekommit missförstånd, och vi beklagar om informationen inte uppfattades tydligt.

Vi välkomnar därför dina förslag om hur vi kan undvika sådana missförstånd i framtiden. Vi uppmuntrar dig att dela dina tankar och förslag med oss genom att kontakta vår kundtjänst via e-post på klantenservice@bymetis.nl. Din åsikt är viktig för oss och vi ser fram emot att fortsätta att förbättra vår service med din input.

Vi vill också poängtera att du hade valet att själv skriva och skicka brevet, men att du aktivt valde att låta oss sköta detta åt dig. Vi kunde därför inte återkreditera fakturan, då vi utförde tjänsten enligt din begäran.

Vi vill tacka dig ännu en gång för din feedback och för att du valde att använda vår service. Vi hoppas få möjligheten att fortsätta att visa vår dedikation till kvalitet och kundnöjdhet. Om du har fler frågor eller synpunkter är du välkommen att höra av dig till oss.

Kundtjänst byMétis

Bluff och båg!

Bluff och båg!
Varning använd ej deras tjänst!
Tittar man i deras "villkor" så kostar det 30€ och inte 400:-.
Dom kan inte ens läsa sina egna villkor...

10 mars 2024

Kära kund,

Tack så mycket för att du delar din feedback med oss. Vi är ledsna att höra att din upplevelse med vår service inte levde upp till dina förväntningar och att du känner dig vilseledd av våra avgifter. Vi beklagar djupt eventuella missförstånd och vill tydligt förklara vår kostnadsstruktur.

Vi strävar alltid efter transparens när det gäller våra avgifter och informerar våra kunder tydligt om den administrativa avgiften på 400 kr för att täcka kostnaderna för att upprätta, skriva ut och skicka ut uppsägningsbrev. Vi beklagar om du kände dig missled om detta och verkligen värdet av vår service.

Vi värdesätter din åsikt och tar varje kundfeedback på största allvar. Din synpunkt är viktig för oss och hjälper oss att förbättra våra processer och kommunikation. Vi uppmuntrar dig att dela eventuella förslag eller ytterligare synpunkter om hur vi kan förhindra missförstånd i framtiden genom att kontakta oss på klantenservice@bymetis.nl.

Vi vill betona att valet att skicka brevet via posten istället för att själv vidta åtgärder fanns hos dig. Vi har färdigställt uppdraget enligt ditt önskemål, varför vi inte kan justera fakturan. Vi är förvånade över att trots våra ansträngningar kan missförstånd ha uppstått rörande kostnaderna.

Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativ service och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Tack igen för din återkoppling och förtroendet du visar oss. Om det finns något ytterligare vi kan göra för att hjälpa till eller förtydliga är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kundtjänst byMetis

Bluff firma som lurar folk på pengar.

8 mars 2024

Tack för din recension.
Jag vill försäkra dig om att vi inte är ett blufföretag.

På vår hemsida står det tydligt att det är en engångsavgift för detta. Vi kommer inte att ta emot beställningen om inte kunden markerar kryssrutorna och klickar på Avbeställning med betalningskrav.

Jag har inte använt mig av er tjänst…

Jag har inte använt mig av er tjänst och får påminnelse, var först 400 kr och nu är det uppe i 863 kronor. Aftonbladet har ingen känning av eller använder sig av er. Går ej att nå er. Har anmält till Konsumentverket. Blir tokig på alla dessa sms, mail från er och även brev via posten.
Birgitta

8 januari 2024

Svar från byMétis Cancellations - Belgium

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med Metis tjänster.
På Metis är vårt uppdrag att hjälpa kunder att säga upp prenumerationer. Vår plattform erbjuder en enkel process där du fyller i formuläret med bara några få steg, varefter vi skickar ett avbokningsbrev för din räkning mot en avgift på 30 euro. Du godkänner de allmänna villkoren. Vi vill påpeka att vi endast får en förfrågan om konsumenten har genomfört hela beställningsprocessen. Vi ger dig också möjlighet att använda texten i vårt professionella uppsägningsbrev gratis och skicka det själv. På så sätt vill vi göra avbokningsprocessen snabb, enkel och stressfri för våra kunder. Tyvärr är vi inte ansvariga för att behandla uppsägningsbrevet efter att ha skickat det.

Metis-teamet

Metis försöker hålla en fin front

Metis försöker hålla en fin front, men vi förstår alla att det är ett fulföretag. Min egen erfarenhet är att efter min fars bortgång så vill hans fru säga upp hans abonnemang på Halebop och söker på detta på google. Hon hamnar tyvärr hos Metis och inser inte att de tar oskäliga pengar för att skicka ett enkelt brev till Halebop. Det är ju vårt misstag och inte så mycket att säga om. Det som stör mig rejält är att Metis säger att de skickat flera påminnelser på mail. Det första mail jag kan se från dem säger att de skickat tre påminnelser och att de nu hotar med påminnelseavgifter. De sätter detta i system för att ytterligare krydda den redan oskäliga räkningen. Jag ser tyvärr ingenting annat än att betala skiten och slippa dem framöver, men avråder alla från att anlita dem!
Som ni kan se på deras svar nedan så svarar de bara med en massa floskler. Ni fattar hur de är hoppas jag...

28 december 2023

Metis-teamet

Fake jobba med postkodlotterie slutar…

Fake jobba med postkodlotterie slutar abonnemang. Det är fuska anmälan till konskonsumentverket och police och kronofogden.

20 december 2023

Tack för din recension.
Du har anlitat oss på ByMetis som ett externt företag för att skicka ett uppsägningsbrev.
Vår sajt säger tydligt att detta innebär engångskostnader. Vi kommer inte att ta emot beställningen om inte kunden markerar 3 kryssrutor och klickar på Avbryt med betalningsskyldighet.