1. Postföretag

1,8

Dålig

TrustScore 2 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

BLUFF BLUFF BLUFF

BLUFF BLUFF BLUFF
Betala inte det är bluff rakt igenom.

3 juli 2024

Svar från Metis

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores service hos Metis.

Hos Metis bestræber vi os på at hjælpe vores kunder med at opsige deres abonnementer. Vores platform tilbyder en enkel proces: Du udfylder formularen i nogle få trin, hvorefter vi sender et opsigelsesbrev på dine vegne mod et gebyr på 30 euro. Ved at bruge vores service accepterer du vores vilkår og betingelser. Vi vil gerne understrege, at vi først modtager en anmodning, når hele bestillingsprocessen er afsluttet.
Vi kan garantere dig, at vi ikke er svindlere, og at vi arbejder helt legitimt. De eneste ordrer, vi håndterer, kommer fra de anmodninger, vi modtager i vores system.

Derudover tilbyder vi dig muligheden for at bruge vores professionelle afbestillingsbrev gratis, så du selv kan sende det. På den måde tilstræber vi at gøre afbestillingsprocessen hurtig, nem og stressfri for vores kunder. Efter afsendelse af afbestillingsbrevet er vi desværre ikke ansvarlige for den videre behandling.

Teamet hos Metis

SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!!!

5 juni 2024

Tak for din anmeldelse.
Jeg kan forsikre dig om, at vores virksomhed er i fuld overensstemmelse med love og regler. Vores hovedmål er at støtte vores værdsatte kunder i at opsige abonnementer.
Du har engageret os fra ByMetis som en ekstern virksomhed til at sende et opsigelsesbrev. Vi modtager først anmodningen, når hele formatet er udfyldt, og alle afkrydsningsfelter er markeret, og der er klikket på knappen »med betalingsforpligtelse«.
Der er en omkostning forbundet med vores service, som vi angiver flere gange på hjemmesiden. Det er vigtigt at bemærke, at der var mulighed for at sende brevet selv, men du valgte udtrykkeligt at få os til at gøre det. Da jobbet blev udført udelukkende på baggrund af din anmodning, føler vi, at dette er et urimeligt svar. Du skal vide, at vi er klar til at samarbejde med dig om at finde den ønskede løsning.
ByMétis' supportteam

Bluff företag!!!

Bluff företag!!!! Bestrid deras fakturor!!!

29 maj 2024

Tack för din recension.
Låt mig försäkra dig om att vårt företag följer lagar och förordningar fullt ut. Vårt huvudmål är att hjälpa våra kunder att säga upp prenumerationer.
Du har anlitat oss från ByMetis som ett externt företag för att skicka ett uppsägningsbrev. Vi tar emot begäran först när hela formuläret är ifyllt och alla kryssrutor är markerade och knappen ”med betalningsskyldighet” är klickad .

ByMétis supportteam

Bland annat bevisa att jag fyllt i…

Bland annat bevisa att jag fyllt i något för att någon annan skam säga upp min tidningsprenuneration.
Att ni har mitt namn och adress och vetskap överhuvudtaget om att jag prenumererat på SvD förstår jag inte.

25 januari 2024

Svar från Metis

Tak, fordi du deler din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med Metis' service.

Hos Metis er det vores mission at hjælpe kunder med at opsige abonnementer. Vores platform tilbyder en enkel proces, hvor du udfylder formularen i et par trin, og vi sender et opsigelsesbrev til dig mod et gebyr på €30, som du accepterer i vilkårene og betingelserne. Bemærk, at vi kun accepterer en ansøgning, hvis forbrugeren har gennemført hele bestillingsprocessen. Vi tilbyder også, at du gratis kan bruge teksten i vores professionelle afbestillingsbrev og selv sende det. På den måde forsøger vi at gøre afbestillingsprocessen hurtig, nem og stressfri for vores kunder. Vi er desværre ikke ansvarlige for behandlingen af afbestillingsbrevet, når det er sendt.

Metis-teamet

Bluff

Totalt värdelös bluff. Har inte hört om en enda person som har blivit hotad med kronofogden som verkligen har hamnat där på grund av en bymetis faktura. Betala inte !!! Inget kommer ändå att hända .

22 april 2024

Kära Christina,
Du har ansökt om att vi ska skicka ett uppsägningsbrev, vi har utfört denna tjänst snyggt. På vår webbplats står det tydligt att det finns en engångsavgift för detta. Vi kommer inte att ta emot ordern om inte kunden kryssar i alla kryssrutor och klickar på Avbeställning med betalningskrav.

Vi tar din oro på största allvar och vill gärna samarbeta med dig för att klargöra den här situationen. Ditt förtroende är viktigt för oss och vi är fast beslutna att upprätthålla de högsta standarderna för ärlighet och transparens

ByMétis supportteam

Betalar inte!

Mitt svar på ert mycket senkomna svar

Ni har fått alla upptänkliga protester från mig vilka aldrig besvarats från er. Låt bli kalla mig kära. Jag vidhåller att jag inte kommer att betala något jag inte varit medveten om att jag beställt/jag lurats till att beställa med mindre än ett domstolsbeslut.

26 mars 2024

Kära Gun,

Tack för ditt meddelande. Vi beklagar djupt att du känner att du inte har fått adekvat respons på dina tidigare protester och att vår kommunikation inte har levt upp till dina förväntningar. Vi strävar efter att upprätthålla en hög standard av kundservice och det är uppenbart att vi i ditt fall inte har lyckats med detta.

Vid byMétis tar vi alla kunders feedback och invändningar på största allvar. Även om vi föredrar att lösa eventuella missförstånd utanför domstol, respekterar vi din rättighet att söka rättslig vägledning och beslut i denna fråga.

Om det finns något mer du skulle vilja diskutera direkt eller några ytterligare åtgärder du önskar att vi vidtar från vår sida, ber vi dig vänligen kontakta oss på support@bymetis.se. Vi är här för att lyssna och bistå på bästa möjliga sätt.

Tack igen för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss. Det är genom sådan feedback vi kan lära och förbättra våra tjänster.

Med vänlig hälsning,

Supportteamet byMétis

In Sweden The are a werry criminal…

Nu har besvarat mitt inlägg. Och som alltid, vi är ett seriöst bolag och ser dina anklagelser sim allvarliga.
Bymetis, läs alla inlägg på trustpilot och fundera allvarligt vad och hur ni bedriver en oseriös verksamhet. Hundratals lurade personer kan inte ha fel.
Ta erst ansvar och gå ut och be alla lurade personer (inte bara jag) om ursäkt för er något undda inställning till alla som skrivit på trustpilot om deras uppfattning.
Eran svar har hela tiden och till alla varit lika skrämmande varje gång.
Detta gäller inte våren verksamhet.

13 februari 2024

Svar från Metis

Vi noterar dina bekymmer och de allvarliga anklagelserna som framförs. Det är viktigt för oss att betona att byMétis är engagerade i att följa alla tillämpliga lagar och förordningar i de områden där vi verkar. Vi tar varje påstående om olagligt beteende på största allvar och samarbetar fullt ut med eventuella utredningar som genomförs av myndigheterna.

Om det finns specifika frågor som du direkt vill diskutera med oss, eller om du har konkreta bevis som kräver vår uppmärksamhet, uppmanar vi dig att kontakta oss direkt på support@bymetis.se. Detta gör det möjligt för oss att noggrant undersöka dina bekymmer och vidta lämpliga åtgärder.

Transparens och integritet är grundläggande värderingar för vårt företag, och vi strävar efter att hantera alla kunders och allmänhetens bekymmer på ett öppet och ärligt sätt.

Support byMétis

POLISANMÄL OCH ANMÄL TILL…

POLISANMÄL OCH ANMÄL TILL KONSUMENTVERKET.
Efter Aftonbladets avslöjande att detta "företag" scammar människor och t.om. skickar fakturor till dom som inte ens har använt sig av deras tjänster, skickade jag en förfrågan till deras support email (dumt jag vet men jag bor för närvarande inte ens i Sverige så dom kan inte skicka en faktura för har ingen adress där) jag skrev att jag tyckte de var usla människor som scammar andra och flera äldre och att deras hemsida måste tas ner.
Vad blev svaret?
Dom skickade en faktura till mig för påstådd uppsägning av en "organisation".
Jag har inga premerationer i Sverige eftersom jag inte bor där. Så jag undrade helt enkelt vilken organisation de var?
De sa att det var Glossybox på Drottninggatan 108. Om ni kollar upp den så ser ni att det också är ett scamföretag. Antagligen samma "ägare".
Hursomhelst till alla ni andra...BETALA INTE! Det hotar bara men de kan inte göra något alls om ni inte betalar. De försöker bluffa och hota sig till att ni betalar.
Men dom kan aldrig lagligt tvinga att ni måste betala. Det är en bluff bara.
Betala inte!

11 mars 2024

Svar från Metis

Vi vill börja med att be om ursäkt för den frustration och de problem du upplevt i samband med din interaktion med vår organisation. Det är aldrig vår avsikt att orsaka stress eller obehag för någon, och vi tar anklagelser om missförhållanden på största allvar.

Vi förstår att det finns starka känslor och oro kring de fakturor som utfärdats och vår kommunikationsmetod. Vi strävar efter att följa etiska riktlinjer och lagliga krav i all vår verksamhet, och det är viktigt för oss att reda ut eventuella missförstånd som kan ha uppstått.

Om du har mottagit en faktura för tjänster du inte har använt eller godkänt, ber vi dig vänligen kontakta oss direkt så att vi kan utreda denna situation närmare och vidta lämpliga åtgärder för att korrigera eventuella fel.

Din feedback är ovärderlig för oss, då den hjälper oss att förbättra våra processer och tjänster. Vi vill försäkra dig om att vi är här för att stödja och arbeta med dig för att lösa eventuella problem du stött på.

Vänligen kontakta oss via support@bymetis.dk med dina detaljer och eventuell relevant information om din situation. Vi är engagerade i att lösa detta på ett rättvist och tillfredsställande sätt för dig.

SCAMverksamhet

SCAMverksamhet!

Polisanmält och anmält till konsumentverket.

13 februari 2024

Svar från Metis

Det er med beklagelse, at vi hører, at vores prisstruktur og bestillingsproces ikke var fuldstændig klar. Hos Metis B.V. stræber vi efter transparens, især med hensyn til omkostningerne på 300 danske kroner for vores tjenesteydelser. Denne pris dækker trinene i serviceprocessen, inklusiv udarbejdelsen, printningen og afsendelsen af opsigelsesbreve, samt markedsføring og løbende optimering af tjenesten. Vi forstår vigtigheden af klar kommunikation og er altid åbne for feedback for at forbedre vores tjenesteydelser.

Vi ønsker, at vores kunder er fuldt informeret om vores tjenester, når de træffer et valg. Vores mål er at dele relevant information overskueligt gennem vores kommunikationskanaler. Vi erkender dog, at der altid er plads til forbedring. Dine forslag er værdifulde for os for at finpudse vores processer og undgå misforståelser i fremtiden.

Selvom vi ikke kan annullere omkostningerne for det allerede sendte brev, inviterer vi dig til at dele dine ideer med os. Din input er afgørende for, at vi kan optimere vores kommunikation og tjenesteydelser. For forslag eller feedback, send os venligst en e-mail på support@bymetis.dk. Sammen arbejder vi på en service, der ikke kun er transparent, men også fuldt ud tilpasset vores kunders behov.

Om jag kunde ge

Om jag kunde ge - betyg så skulle jag. Dem förtjänar inte ens en stjärna. Riktig dålig kundservice och när man försöker lösa problemet med dem så ignorerar dem och skickar fler hotfulla sms om att man måste betala. BETALA INTE och polisanmäl.

12 januari 2024

Bedrägeri

Jag sa upp min prenumeration på den svenska tidningen Dagens Nyheter själv via email.
Det har man bekräftat på tidningen.
Något gammaldags uppsägningsbrev via vanlig post på vanligt papper i kuvert för min räkning har tidningen inte fått.
Och jag har mig själv veterligt inte anlitat bymetis. Jag hade ju själv redan sagt upp tidningen på egen hand

Jag har bestridit fakturan och tänker naturligtvis inte betala.
Om det mot förmodan skulle gå vidare till inkasso , kommer jag att bestrida igen. Om bymetis mot allt sunt förnuft skulle föra ärendet vidare till tingsrätten, så kommer jag att bestrida fakturan i tingsrätten och då åberopa det som har skrivits på trustpilot.
Min bank avrådde mig från att betala.
Jag undrar om bymetis någonsin har fört något krav vidare till tingsrätten.
Det verkar helt osannolikt.
Affärsmetoder verkar vara att skrämmas och hota.

2 januari 2024

Svar från Metis

Bymetis är ett bluff företag som…

Bymetis är ett bluff företag som utnyttjar konsumentens slarv genom att finstilt ta betalt för en tjänst som var och en utan större besvär klarar av på egen hand. Eftersom jag i efterhand blev varse mitt slarv att ha medgett en avgift på 400 kr betalade jag efter några veckor och tre mail från Bymetis. Har nu fått en påminnelseavgift på dryga 500 kr ( över 100 % i dröjsmålsavgift)
Bymetis är ettt bluff företag som kommit på en ”smart” metod att lura till sig pengar! Varning! Du som polisanmält företaget- vad hände?

29 december 2023
Visa omdömen på alla språk (410 omdömen)