BLUFF BLUFF BLUFF
BLUFF BLUFF BLUFF
Betala inte det är bluff rakt igenom.

Svar från Metis
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores service hos Metis.
Hos Metis bestræber vi os på at hjælpe vores kunder med at opsige deres abonnementer. Vores platform tilbyder en enkel proces: Du udfylder formularen i nogle få trin, hvorefter vi sender et opsigelsesbrev på dine vegne mod et gebyr på 30 euro. Ved at bruge vores service accepterer du vores vilkår og betingelser. Vi vil gerne understrege, at vi først modtager en anmodning, når hele bestillingsprocessen er afsluttet.
Vi kan garantere dig, at vi ikke er svindlere, og at vi arbejder helt legitimt. De eneste ordrer, vi håndterer, kommer fra de anmodninger, vi modtager i vores system.
Derudover tilbyder vi dig muligheden for at bruge vores professionelle afbestillingsbrev gratis, så du selv kan sende det. På den måde tilstræber vi at gøre afbestillingsprocessen hurtig, nem og stressfri for vores kunder. Efter afsendelse af afbestillingsbrevet er vi desværre ikke ansvarlige for den videre behandling.
Med venlig hilsen,
Teamet hos Metis