Norrvik Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har præcist fået det udekøkken vi ønskede os. Et flot og enkelt udekøkken i 100% gedigne materialer - og som helt sikkert tåler at stå udenfor. Vi har igennem processen haft en super dialog med... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde længe drømt om et Norrvik udekøkken, og har netop realiseret drømmen og er bare super begejstrede. Kvaliteten er fuldstændig i top med gedigne og fuldstændig tætte låger og en bordplade, de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt fantastisk udekøkken i den bedste kvalitet man kan tænke sig. Selve køkkenmodulet er genialt da der er skabe til opbevaring - og som ovenikøbet slutter fuldstændigt tæt for vand. Bordpladen og va... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har nu haft mit udekøkken i cirka en måned. Helt fantastisk kvalitet der kan tåle alt slags vejr. Virkelig solidt kram. Bordpladen er særdeles stærk og kan rengøres supernemt. Smukt designet og passer... Se mer

Företagsinformation

1. Trädgårdsmöbler

Skrivet av företaget

Ligesom rigtig mange andre danskere elsker vi gæster på terrassen, kold rosévin i glasset og duften af grill på en sommeraften. Idéen bag vores udekøkken er at nyde udelivet og udendørs madlavning så meget som muligt, så hyggeligt som muligt og med mindst mulig indsats – det vil sige med mindst mulig vedligeholdelse og mest mulig fleksibilitet. Det er filosofien bag Norrvik´s udekøkken. Køkkenet fås i flere modeller, så du kan vælge en kombination, der passer til lige netop dit behov.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejligt produkt og god service

Dejligt produkt, meget god dialog med sælger, hurtig respons og gode løsninger på opståede vanskeligheder.

12 april 2023

Svar från Norrvik

Tak for den fine anmeldelse - selvom det drillet lidt i starten.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og rigtig fin dialog med…

Super service og rigtig fin dialog med Henrik hele vejen igennem. Produktet lever helt op til vores forventninger og prisen.

19 april 2023

Svar från Norrvik

Tak Søren - vi er glade for i er tilfredse med jeres udekøkken og pizzaskab, selvom leveringen drillet lidt 🙈

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Udstrakt service og lækkert produkt!

Jeg har virkelig oplevet en udstrakt service, køkkenet skulle leveres i Italien og det håndterede de professionelt og perfekt. Og køkkenet og den indbyggede grill er bare kram, solidt og lækkert 👌🏽

20 mars 2023

Hej Søren,

Tillykke med dit nye udekøkken og vi glæder os over du er tilfreds.
Vi var også spændt på udekøkkenets rejse til Italien og godt at høre det kom godt frem.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det flotteste udekøkken på markedet

Jeg har længe kigget på det flotte ByLogstups udekøkken og i fredags blev den leveret i sommerhuset og det passer helt perfekt ind. Det emmer af kvalitet og dansk design, men det er samtidig super funktionelt og nemt at flytte rundt med. Desværre er vejret ikke til at bruge det endnu, men bare synet af det, er virkelig tilfredsstillende,
Hele købsprocessen har været super professionel. De to ejere yder både den bedste service med mulighed for at se køkkener på fleksible tidspunkter og de ved, hvad de snakker om i forhold til deres produkt.
En kæmpe anbefaling herfra :)

5 februari 2023

Hej Klaus,

Tak for de pæne ord. Det har været en fornøjelse at levere dit nye udekøkken.

Super kvalitet

Super kvalitet - kunde service. Tak
Testet for første gang idag.

15 oktober 2022

Hej Søren,

Vi er så glade for du er tilfreds med dit udekøkken og grill 😃

Fuldstændig fantastisk udekøkken

Fuldstændig fantastisk udekøkken. Virkelig høj kvalitet og lækkert design. Vi er meget glade for det.

18 augusti 2022

Hej Jes,

Vi er rigtig glade for i er tilfreds med jeres udekøkken.

Rigtig god sommer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skønt produkt og god service hele…

Skønt produkt og god service hele vejen. Da ønsket var en specialløsning, var der heller ingen begrænsninger for det - og Henrik var lydhør og skabte løsningen med det samme. Tak :)

8 augusti 2022

Svar från Norrvik

Tak for de fine ord, vi glæder os til at besøge jeres udestillimgshus 😃

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fem stjerner for suveræn service og…

Fem stjerner for suveræn service og smukt køkken.

30 juli 2022

Tak for de fine ord!

Vi håber du sender et par billeder af dit udekøkken når det kommer på plads 😃

Top service

Top service, produkt i særklasse

21 juli 2022

Hej Oliver,

Tak for de fine ord! Vi er glade for at du syses om dit udekøkken og vores service.

God sommer!

Bedste køb længe

Det er det bedste køb, vi længe har gjort. Udekøkkenet har det hele. Det er klassisk flot, super praktisk, nemt at arbejde med og det bedste er, at havehynder og pizzaovn kan stå i det hele året uden at blive det mindste vådt eller fugtigt.

8 juli 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service og top kvalitet.

Top service og top kvalitet.

Tusind tak

26 juni 2022

Svar från Norrvik

Vi er så glade for jeres udekøkken kom godt frem til Luxembourg 😃

Rigtig god sommer ☀️

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.