Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bestellen ging makkelijk, helaas had de website bepaalde gegevens niet goed meegestuurd dus onderling contact gehad en die verliep ook vlot. Product is naar verwachting, heel erg blij mee!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bestelling ziet er precies zo uit als de afbeeldingen online. En de service is helemaal top! Er zat een kleine barst in het hout, ik heb zonder moeite direct een nieuwe toegestuurd gekregen!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Snel geleverd. Moeder is er super blij mee! Ziet er netjes uit, echt met de handgemaakt. Doordat het gebrand is zit er wel een geurtje aan maar met een beetje luchten en parfum is het hét perfecte cad... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

De bestelling is ten eerste hartstikke mooi en ik ben er erg blij mee! Ik had echter een fout gemaakt in de maten en heb toen gemaild en met een snelle mail terug was dat al opgelost! Super tevreden!... Se mer

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik
  2. Presentbutik
  3. Smyckesdesigner
  4. Smyckesbutik
  5. TrÀarbetare

Skrivet av företaget

ByLieke is een webshop gevuld met woondecoraties en sieraden gemaakt van hout.

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Mooi en symbolische kerstballen

Van mijn schoonzusje had ik hele mooie houten kerstballen cadeau gekregen. Een prachtige voor mijn overleden vader en onze overleden hond, en eentje voor onze huidige hond.
Ik vond dit zo mooi en symbolisch dat ik voor mijn moeder en zus ook besteld heb.
Vandaag binnen gekregen en ze zijn super mooi, ze ruiken ook echt naar hout! Heerlijk!
Snelle levering, bylieke heeft mij netjes op de hoogte gehouden via mail hoe het met het proces liep, van bestelling tot in de maak tot aan de levering!

5 december 2022

Kerstballen by Lieke

Alles wat ik heb besteld was helemaal top. De kerstballen maar ook de ketting met een hert. En het contact was heel makkelijk. Lieke reageert gelijk op al je vragen. De spullen waren ook heel snel binnen. Een echte aanrader.

29 november 2022

Vriendelijk

Vriendelijk. Ik had een vraag, dus nam ik contact met haar op. Ze regeerde snel, vrienden en duidelijk. De bestelling was snel verzonden en goed stevig in gepakt. Geweldig!

30 november 2022

Super leuke artikelen

Super leuke artikelen, ik heb een naam kerstbal voor mijn puppy besteld. Nette service, snelle verzending en goed verpakt! Erg blij mee!

22 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super mooi gemaakt en ook snel

Super mooi gemaakt en ook snel verzonden. Helaas had ik zelf een fout gemaakt in de tekst, hierover een mail gestuurd en ze wilde me ermee helpen door een nieuwe te maken. Maar nogmaals dit was mijn eigen fout en absoluut niet haar fout. De geboorte ladder is echt mooi en zou hem zeer zeker nogmaals bestellen

5 augusti 2022

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer