Företagsinformation

3. Bröllopsaffär
  4. Stylist
  5. Bröllopsbutik

Skrivet av företaget

Velkommen til et skønhedsunivers med kunden i centrum! ByKragskov består af et team af professionelle, dygtige og ambitiøse hår og makeup artister, med speciale i brudestyling, hvilket tilbydes til kvinder i hele Danmark. Vi køre altid ud og kommer til dig, så du ikke skal andet end af sætte dig ned og læne dig tilbage, imens vi svinger penslerne✨ Vi brænder for at hjælpe lige netop dig med at gøre dit spejlbillede uforglemmeligt, når livets store øjeblikke skal fejres. Vi har alle STOR erfaring med hår og makeup styling! Vi har en god blanding af uddannelser som frisør, hår og makeup artister, og selvfølgelig en naturlig stor interesse og kunnen, med mange års erfaring i branchen. For at kvalitets sikre vores stylinger, kører vi løbende interne træninger, hvor vi bliver endnu dygtigere, lærer nye teknikker og styles, samt forbereder os på alle vores kunders planlagte looks. Vores team holder sig altid opdateret på de nyeste trends og kan hermed tilbyde samme høje kvalitet, ved hver styling. Du kan booke ByKragskov til alle former for begivenheder og vores dygtige artister er her for at style dig, til den smukkeste udgave af dig selv, når du ønsker, at dit hår og din makeup skal sidde til perfektion. Vil du have et endnu bedre indtryk af os og vores stil, så kig endelig vores Instagram igennem – heri ligger vi mange kræfter, for at vise hvad vi kan og hvem vi er.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kristine sørgede for at jeg lignede en…

Kristine sørgede for at jeg lignede en million på min bryllupsdag. Aldrig har jeg oplevet en være SÅ dygtig til det hun gør. Mit hår og make up sad hele dagen/aften/natten.

Og oven i det, er Kristine virkelig et skønt og rart menneske at være i hænderne på.
Så vil du være sikker på at det hele er som du går og drømmer om, så skal du vælge Kristine.

9 augusti 2025

Helt fantastisk

Jeg kan virkelig anbefale ByKragskov.
Jeg havde fået Kathrine som stylist og det var et fantastisk match. Hun var sød, dygtig og super professionel. Allerede til formødet gjorde hun mig meget tryg og sikker på dette valg.
Jeg følte mig som jordens smukkeste på min bryllupsdag takket være Kathrine!

6 juni 2025

Jeg kan varmt anbefale ByKragskov

Jeg kan varmt anbefale ByKragskov! Majken var stylist til mit bryllup, og hun indfriede alle mine forventninger og mere til. Hun var professionel og samtidig meget behagelig og morsom. Hun skabte en rar atmosfære og fik mig til at slappe af i stolen. Hun lyttede til mine forslag og rettede til undervejs. Kun positive ting herfra. Tak Majken❤️

10 augusti 2024

Svar från Bykragskov

Kæreste Mille, tusind mange tak for dine søde ord! Hvor er det en dejlig feedback og vi håber i nyder jeres nye titler ❤️

Endnu engang stort tillykke med kærligheden og tak fordi valgte os 🫶🏼

Kæmpe tak

Kæmpe tak fordi i opfyldte min drøm til mit bryllup. Jeg følte mig utrolig smuk og både makeup og hår holdte hele dagen.
Jeg var så heldig, at Majken var min stylist og må bare indrømme, at hun gjorde det utrolig godt!
Jeg havde den bedste morgen og der var ingen tvivl om, at hun også var med til at skabe disse rammer. Hun er super professionel, kreativ og bare god til hendes arbejde!
Hun opfyldte alle mine ønsker og præsterede at opsætte et hår jeg troede der aldrig var muligt, da jeg har meget tyndt og fint hår.
Kæmpe tak til Majken - jeg har aldrig følt mig så smuk!

18 maj 2024

Kære Kristine

Vi er SÅ glade og stolte over at læse dine smukke rosende ord - mange tusind tak! Hvor er det fantastisk at høre alt sammen 🫶🏼

Stort tillykke med ægteskabet, vi ønsker jer alt godt i fremtiden ✨

De bedste hilsner herfra

Fantastisk oplevelse😍🤩

Kære Team ByKragskov🤗

Først og fremmest skal der lyde et kæmpe TAK for jer og fordi I var med til at gøre mig super smuk i lørdags☺️
Jeg var så heldig at skulle være brudepige lørdag d. 20. januar 2024 og havde længe overvejet om jeg skulle booke en stylist hos ByKragskov, men idet der også ville være lidt fokus på mig i kirken, var jeg ikke ét sekund i tvivl om, at jeg skulle booke en styling hos jer, så jeg kunne være sikker på at alt var perfekt☺️ Jeg har aldrig booket en styling hos jer før, men har bestemt ikke fortrudt, da jeres udstråling på jeres Instagram-profil, jeres professionalisme og vision om at imødekomme jeres kunder taler for sig selv 🙏🏼

Jeg var så heldig at få æren af stylist Maria og hold nu op hvor var hun bare utrolig sød, dygtig og opfyldte alle mine øsnker ifm. hår og makeup😍
Maria var virkelig forstående og nærværende, hvilket gjorde styling-processen tryg og bekymringsfri - Hun spurgte ind til hvad jeg synes undervejs, så der evt. kunne korrigeres hvis jeg ønskede dette eller med mulighed for input, hvilket gjorde at alt blev som jeg havde ønsket/forestillet🥰
Endnu engang TUSIND TAK til sødeste og dygtigste Maria for den fineste styling - Ejj hvor jeg følte mig smuk takket være dine kyndige hænder😍🤩 Det blev lige som ønsket🫶🏼 Og var helt overrasket over hvor godt makeuppen holdte (festen varede til 5:30 om morgenen🤭), og på trods af en lidt tør hud og tendens til små tørre flager ved næsen, var der intet at bekymre sig om, da Maria tog højde for dette og var ekstra opmærksom på det område😇 ALT var bare perfekt🙏🏼🩷 Wow🤩

Alt i alt en helt fantastisk oplevelse - vil helt sikkert anbefale ALLE at booke en styling hos jer🤩🩷

20 januari 2024

Svar från Bykragskov

Wauw Betina! Vi er næsten helt tomme for ord og blæst bagover af dine rosende ord!! Tusind mange tak for en fantastisk feedback og detaljeret beskrivelse af din oplevelse !🫶🏼✨ Vi er lykkelige over at alt blev som du drømte om og at i havde en god dag/kærlighedsfest ❤️

Igen tusind tak for den smukke feedback og TAK for at du valgte os

De bedste hilsner fra os alle (men selvfølgelig mest Maria ☺️)

Bedste brudestylist

Rigtig god oplevelse. Jeg havde fornøjelsen af at have Kristine som min stylist. Hun er kompetent, nærværende og forstod præcis hvad jeg ønskede. Hun var virkelig god til at se hvad der ville klæde mig og kom med masser af forslag og anbefalinger.
Hun fortalte at det var vigtigt for hende at jeg løbende sagde til, under stylingen, hvis der var det mindste jeg var utilfreds med. Hun stoppede også selv flere gange undervejs, og lod mig mig tjekke om jeg var tilfreds. Det var helt perfekt at kunne følge med i processen på den måde. Jeg havde følelsen af at jeg kunne blande mig alt det jeg ville, uden at hun ville tage det personligt eller blive irriteret. Jeg er slet ikke i tvivl om at det vigtigste, var at jeg følte mig smuk. Resultatet var perfekt og holdte hele natten. Jeg er 100% tilfreds med at have valgt ByKragskov og kan varmt anbefale hende.

9 september 2023

Kæreste Mathilde

Titusinde tak for en virkelig god og fantastisk feedback! Vi nød hvert et sekund af dit forløb hos os og selve dagen 💕

Af hjertet tak!

Varm anbefaling: Forstående og imødekommende

ByKragskov - og særligt søde Kathrine derfra - får min varmeste anbefaling. Efter at have kontaktet ByKragskov fik jeg hurtig en tilbagemelding om, at de var ved at finde en stylist til mig, g kort tid efter hørte jeg fra Kathrine. Kathrine er det mest hjertevarme og smilende menneske, og jeg følte mig fuldstændigt tryg under hendes vejledning og senere i hendes hænder under stylingen. Udover min brudestyling, fik min veninde også sat hår, og selvom vi ønskede meget lignende frisurer, formåede Kathrine at adskille dem fra hinanden, samtidig med at begge resultater var super fine. Dertil var min make-up også lige i øjet og fik mange roser. Det var afdæmpet, naturligt og stadig med lidt ekstra shine - lige som ønsket :)

Udover at være fagligt dygtig, passede Kathrine også godt ind med mine tre veninder og jeg - til trods for at mine veninder snakker meget jysk, og kom med både ord og talemåder, som ikke er kendte på Sjælland. Kathrine grinte med og bidrog rigtig positivt til stemningen.

Jeg vil til hver en tid anbefale ByKragskov :)

1 september 2023

Kære Lea

Tusind tak for din anmendelse og virkelig søde ord/feedback på din oplevelse! Det varmer meget at læse❤️

Stort tillykke med kærligheden ønskes i af hele teamet!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig oplevelse

Jeg blev gift den 22. juli 2023, og havde i god tid 2 år forinden booket Kristine fra Bykragskov. Jeg fik dog efter noget tid af vide, at hun allerede var booket og at jeg fik tildelt en anden stylist, der var bosiddende i KBH. Jeg fik af vide, at prisen ville blive 5.000 kr. (Der er nu på hjemmesiden tilføjet markedsgebyr for Sjælland, men det stod der ikke dengang og jeg er ikke blevet oplyst dette i en mail heller. Dette er der klaget over til Kristine, men svaret var blot at det ville hun tænke over til næste gang og var da ellers fuldstændig ligeglad med mig og mit budget, der nu blev overskredet med ekstra og uventet gebyrer). Jeg giver udtryk for, at jeg er lidt nervøs for om alt nu bliver som jeg ønsker det på dagen, og da det ikke bliver den stylist jeg har fulgt løbende på Instagram, bliver jeg kun endnu mere nervøs. Jeg bliver forsikret, at jeg til formødet vil få prøvet forskellige looks af makeup så jeg føler mig tryg til dagen.
Da vi når til formødet sidder jeg klar uden makeup, men går fra mødet uden makeup også, for der blev absolut intet afprøvet. Kun talt og vist billeder. Da dagen kommer, er der jo ikke noget at gøre, og jeg ser fin ud, men jeg ser ikke smukkere ud end nogensinde før, som var den følelse jeg havde håbet og ønsket at få. Der var elementer, jeg ikke var tilfreds med, og særligt øjnene så ikke ud, som jeg gerne ville. Dette havde vi kunne ændre hvis vi havde prøvet det af forinden hele looket, Herudover bliver jeg sørme også faktureret for både tillæg på 600 kr, fordi jeg bor i Kbh. Det er ikke kørsel, men et markedsgebyr, fordi de mener tingene er dyrere herovre, hvilket jo på ingen måde passer. Alt købes online idag. Dette blev ikke oplyst mig forinden, hvilket er brud på aftaleloven. Herudover blev jeg også opkrævet for ekstensions, som jeg heller ikke blev oplyst om ikke indgik i prisen, da jeg blev spurgt om jeg ville have det i. Det var samlet set en virkelig dårlig oplevelse, og forfærdeligt ikke at føle sig 100 pct smuk på sin bryllupsdag. Jeg havde løbende dialog med Kristine og stylisten, hvor Kristine siger jeg kan få et nyt formøde, da det må være en misforståelse, men stylisten holder fast i, at det var min egen skyld, og at jeg havde sagt nej til at prøve noget makeup, hvilket jo på ingen måde passer når man sidder der uden makeup og er mega nervøs om der nu kan skabes det look, man ønsker. Herudover fik jeg af vide, at der aldrig bliver prøvet looks af til sådan et formøde, men at man kan prøve en læbestift fx eller en eyeliner. To vidt forskellige ting blev der altså sagt, og jeg havde ingen mulighed for at kunne gøre noget med mindre jeg ville stå helt uden stylist!
Nu her et par måneder efter, er jeg stadig virkelig ked af det over det, for jeg får ikke den dag tilbage nogensinde! Og så er det simpelthen ikke ok at man ender ud med at betale 1000 kr over det beløb, som man indgik aftale om pga gebyr og tilbehør.
Den ene stjerne, der er givet er til min stylist, fordi mit hår blev virkelig smukt og opsætningen her var jeg bestemt tilfreds med og det fortjener bestemt en stjerne. Herudover ankom stylisten med en skade på sin ene hånd, og det viser sig at hvis ens stylist bliver syg på dagen så sender de ikke en ny, men så er det bare ærgerligt. Der ved jeg fra fotografen, at de har et netværk der træder til i stedet hvis uheldet skulle være ude. Det tænker jeg ville give god mening her også. Så tak til hende for ikke at melde afbud, og ødelægge min dag fuldstændig! Min dårlige anmeldelse går på det forretningsmæssige, som simpelthen ikke er ok, og så vil jeg klart anbefale at der afprøves færdige looks forinden, som jeg løbende gav udtryk for, at jeg havde brug for. Det svarer lidt til aldrig at have prøvet sin brudekjole, og først se og få den på første gang på bryllupsdagen! Det tror jeg de færreste brude ville bryde sig om på deres store og særlige dag.

22 juli 2023

Hej Jeanette

Først og fremmest er vi meget kede af, at du føler du har haft en dårlig oplevelse. Hos BYKRAGSKOV, gør vi alt hvad vi kan for at gå den ekstra mil for vores brude, og sørge for at alt lever op til forventningerne.

Vi har artister i hele landet, og af hensyn til artisten sørger vi først og fremmest for at tildele bruden en artist, der bor tæt på vedkommende. Dette gør vi fordi det er artisten, der har kontakten med bruden fra booking og op til den store dag, og fordi det er den tildelte artist, der skal køre hjem til bruden, både til formøde og til bryllupsdagen.
Når man laver en booking ved os, kan man sagtens ønske artist, men man kan ikke regne med, at den artist man ønsker, kan den pågældende dag. Vi er et team på 8 artister, som alle yder topkvalitet på vores stylinger, og som alle bidrager med smukke looks på vores instagram. Så de billeder du har set på instagram er altså mange forskellige artisters arbejde, ikke kun Kristines.

Ugen op til bryllupsdagen gør du os opmærksom på at du er urolig. I den forbindelse tilbyder vi dig et ekstra formøde, som du vælger at sige nej tak til. Ud fra din beskrivelse her, ville vi ønske, at du havde taget imod det ekstra møde, da meget kunne have været undgået herved.

Vi er meget kede og forvirret over din oplevelse/beskrivelse af din makeup styling, da du på selve dagen bliver meget smukt stylet og selv er meget glad og taknemmelig herfor. Det lyder beskeden du sender til os efterfølgende også, hvori du spørger ind til, hvilke produkter din artist brugte på dig, fordi din makeup blev så flot…
Derudover er her vigtigt at forstå, at det også er brudens eget ansvar at fortælle, på dagen, hvis noget i stylingen ikke er som hun ønsker (afprøvet til formøde eller ej) - det kan man evt. gøre når artisten løbende spørger, hvad man synes om det man ser i spejlet.
Hele processen fra booking til den store dag er et gensidigt samarbejde mellem artist og brud, og det er ligeså også brudens ansvar at sige højt, hvis der er behov for at afprøve diverse til formødet.
Alle artister har altid hele kittet med, så vi er parate til at møde jeres behov og vi spørger altid ind til dette behov når vi er til formødet.

På vores hjemmeside kan man læse under brudepakken, hvad der indgår i prisen. Extensions, hårsmykker mm. indgår ikke i brudepakken, men er noget vi forhandler på vores webshop, og derfor noget man skal betale ved siden af prisen på styling.
At Extensions ikke er med i prisen har vi aldrig oplevet kunne misforståes før, så det beklager vi meget, at vi ikke tydeliggjorde mere overfor dig! Men nu du selv nævner det, så afventer vi fortsat din betaling heraf…

Mht. Gebyret, så blev det i 2021 sat ned fra 800kr til 600kr, så du endte med at betale et mindre gebyr end første gang du kontaktede os, hvilket kun kan være positivt. Gebyret er ikke så din artist kan handle mere på nettet. Alt indenfor beauty/brude verdenen er dyrere på Sjælland/København. Det er fx også dyrere at bo på Sjælland samt parkere i København end i Nordjylland. Derfor har vi et tilpasningsgebyr til bl.a., markedet på Sjælland.

Til sidst skal det nævnes, at din artist ikke havde meldt sig syg, da hun var blevet stykket af en bi og mente derfor, at hun godt kunne udføre arbejdet.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos hos, og håber trods alt, at i havde en dejlig dag.
Ønsker du at få ovenstående uddybet, er vi altid klar til at tale med dig personligt, på telefon 31381342.

De bedste hilsner,
BYKRAGSKOV.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale ByKragskov, som fik mig til at føle mig så utrolig smuk på min bryllupsdag 16. september 2023. Jeg havde ingen ide om, hvad jeg ønskede mig, men efter et virkelig godt møde, var jeg alligevel sikker på, at Kristine viste lige præcis, hvad jeg ønskede mig. Makeup og hår holdte hele dagen - både til tåre af glæde og dans til langt ud på natten.

Tusind tak ❤️

16 september 2023

Svar från Bykragskov

Christina, tusind tak for din anbefaling og virkelig søde ord / feedback! Det fik vi vidst aldrig takket dig for ❤️ Vi håber i har det fantastisk alle sammen og får fejret jeres årsdag lige om lidt 🫶🏼

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bykragskov forstod lige præcis opgaven

Bykragskov forstod lige præcis opgaven, og gjorde mig smukkere end jeg nogensinde havde følt mig!
Kvalitets makeup og styling til hår der holdte hele dagen, aftenen og natten, trods regn, glædestårer og et varmt festlokale.
Med i prisen var også formøde, hvor der kom styr på alt! Farver, opsætning, osv.
alle pengene værd!

5 september 2022

Svar från Bykragskov

Af hjertet tak for din feedback og dine virkelig søde ord!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.