Denne anmeldelse er af det nye bylivet. Billedet stemmer ikke overens med den vare jeg modtog. Derudover betaler man for returnering, hvilket er Þv, og gÄr at man tÞver med at bestille derfra igen.
Det hÀr tycker kunderna
Rigtig god shop, man kan sagtens gÞre et kup derinde med deres tilbud. Super sÞd kundeservice ogsÄ, nÄr man lige fÄr klÞjset i det med returnering. 5/5 herfra, eneste lille forbedring kunne vÊre... Se mer
Företaget har svarat
Siden min sĂžn blev fĂždt i november 2019 har jeg ledt efter hĂžjtaljede jeans, der kunne passe min ânyeâ morkrop. Jeg bestilte to par Noisy May Callie bukser fra ByHusted og med deres fantastiske og spe... Se mer
Företaget har svarat
Super fine varer, og sindssyg god service! Sofie fra ByHusted gav mig den bedst mulige service, i forbindelse med at gls havde lavet problemer. Kan helt sikkert anbefale, at shoppe her, og kommer h... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
By Husted er et unikt, moderne og personligt brand, som med smÄ og anderledes detaljer afspejler nutidens trends. Vi arbejder hver dag sammen pÄ nÞje at udvÊlge og udskifte vores produkter, sÄ de hele tiden passer til hverdagens krav til stil og mode.
Kontaktuppgifter
Nupark 51, 7500, Holstebro, Danmark
- info@byhusted.dk
- byhusted.dk
Fantastisk shop!
Venligt personale, flot tĂžj og god service đ.

Fantastisk firma!
SĂždeste mennesker, hurtig levering, lĂŠkre styles âșïžâșïž

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Dejlig overskuelig hjemmeside đđŒâ€ïž

Svar frÄn Byhusted
Hurtig ekspedition fra bestilling tilâŠ
Hurtig ekspedition fra bestilling til levering og meget venlig kundeserviceđ

Helt vildt lĂŠkkert tĂžj
Helt vildt lĂŠkkert tĂžj! Altid hurtig levering og altid hurtige med svar hvis man skriver til dem!
Str. passer perfekt

God kundeservice
Virkelig god kundeservice! Jeg havde et spÞrgsmÄl omkring en af deres kjoler og 5 min efter jeg havde skrevet til dem havde jeg fÄet et svar! Virkelig god kundeservice og nemme at komme i kontakt med!

Igen Super levering og jakken passede
Igen Super levering og jakken passede
Fremragende kunde service det er ikke sidste jeg handler der

Svar frÄn Byhusted
Rigtig sĂžde og super service
Rigtig sĂžde og super service. Kan varmt anbefaldes.

Svar frÄn Byhusted
Hurtigt levering og god service
Hurtigt levering og god service, ikke sidste gang jeg handler her

Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.