Allt gick bra men leveransen tog väldigt lång tid innan det kom fram. Från 24/6 till 2/7 men det var väl DHL som strula.
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Ska du byta fönster, ytterdörr eller renovera ditt badrum? På Byggshop.se hittar du det mesta inom byggvaror. Leverans hem till dörren av kända varumärken.
Neptunigatan 82, 21118, Malmö, Sverige
- 010-140 01 03
- support@byggshop.se
- byggshop.se
Ber kunder att lämna omdömen
Får inga svar
Beställde den 23 mars och har betalat direkt. Har fortfarande inte hört något alls från Byggshop, men har själv ringt dem två gånger och får då höra att pengarna "hade låst sig" och att det tar tid och de skulle kontakta IT osv. Leveranstid ska vara 2-5 arbetsdagar enligt orderbekräftelsen, men nu har det alltså gått snart tre veckor utan att jag ens fått någon återkoppling.
Sämre service efter beställning
Trevlig o h fin service fram till beställning (en helg), men sedan svårare att nå er för att höra hur det går med leverans (begränsade tider vardagar)? Fick veta att det var en veckas leveranstid, men har inte hänt något nu på över en månad…
Värdelös hemsida
Värdelös hemsida. Skulle beställa handtag och på hemsidan är det grönmärkt med texten "leveranstid 2 - 5 dagar". Jag gör färdigt hela ordern och bekräftar. Sen går det någon timme så får jag mail att det är ingen leverans förrän 20250407.
Går in på hemsidan direkt för att se om det är ändrat status på handtagen, men inte då. Fortfarande grönt med leveranstid 2 - 5 dagar.
Jag Har inte fått någon leverans !!!!
Glömde min order
Glömde min order! Hade beställt ett torkskåp men det kom aldrig, jag ringde då till dom och fick svaret ojdå den har vi glömt bort. Ingen seriös bygghandel glömmer en order. Ligger den systemet så försvinner den inte. Personen som hjälpte med att avbeställa ordern gjorde dock ett bra jobb. Fick onödiga kostnader pga detta. Fick ingen ersättning eller liknande.
Har fått levinfo från dhl nu med lev…
Har fått levinfo från dhl nu med lev från byggshop på em att lev ska ske morgonen efter
Eftersom jag inte är hemma då vill jag ändra dag som alltid varit möjligt med 3 val.
Då står det att jag kan ändra och inget om kostnad.
MEN
Då skall jag betala extra för det, känns som att det skall framgå vid order
Har aldrig varit så förut när jag beställt
Man har alltid haft 3 val.
Även bedtällt annat som skulle komma efter 2-5 dgr. Ett par dagar efter beställn får jag mail att det tar 3 v ist…..👎
Snabba leveranser och bra kundservice
Snabba leveranser och bra kundservice. Jag kände mig välbemött. De har goda avtal och kundvänliga samarbetspartner.
Svarar inte i telefon.
Svarar inte i telefon.
Ingen leverans ännu.
Galna svar från kundtjänst.
KONKURS på G.
STOR VARNING - köp ej längre härifrån!
Precis som flera andra besvikna här så blev jag lurad också. Beställde en vara 28/11-2024 och idag två månader senare ingen vara, inga pengar tillbaka och ingen som svarar i kundtjänsten. De svarat mig senast i början av december med otydliga ursäkter. Vad jag tror som pågår är att de är på väg till konkurs. Företaget får pengar från naiva kunder och sen stänger de garanterat. Undvik dessa clowner!
Bra produkt
- fem stjärnor 🤯
Varan kom till ombud trots att jag betalt för hemleverans! Dessutom ett ombud i en annan kommun!! Har väntat i tre veckor och har fortfarande inte fått min vara.Kontaktade kundtjänst som bad mig handla någon annanstans i fortsättning….Tack det kommer jag göra! Rekomenderar inte denna firma!😡
Bra kundtjänst
Beställde ett badrumsskåp med tvättställ.
Det mesta gick fel från början. Efter flera kontakter med kundtjänst så löstes problemen efterhand. Väldigt positivt att kundtjänst går att nå via telefon och att de är lösningsfixerade.
Jag har beställt en matbord den 20 Dec…
Jag har beställt en matbord den 20 Dec och ängrade mig dagen efter. Idag är 28 December och fortfarande dem har inte betalat min pengar tillbaka även om jag har betalat med swish.Jag aldrig kommer att köpa möbler från dem .
Cykel som vi aldrig fick
hej, dåligt företag! ingen kontakt med kundservice, vi beställde en cykel åt vår son den 08.12, idag har vi 20.12 och cykel har inte blivit skickat än! när vi ringer kundservice då är vi nummer 1 i kön i 2 timmar!!!