Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været fast kunde hos min frisør i over 10 år, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Hun er utrolig dygtig til sit arbejde og leverer altid et flot resultat. Samtidig er hun sød,... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er kommet hos Dicle igennem mange, også da hun lå i Aarhus, Dicle er ejer af en lille frisørsalon, når man kommer hos Dicle er man ikke bare kunde, man er en del af hendes og hun en del af vores... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dicle er en super dygtig frisør. Jeg har gået fast hos hende i over 12 år og kommer til at fortsætte hos hende så længe hun har en salon. Det er altid en god oplevelse at komme hos Dicle, og jeg får... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er mere end tilfreds

Jeg er mere end tilfreds, og vil kun give mine varmeste anbefalinger til ByDicle. Jeg oplevede at Dicle lyttede til mine ønsker, og at hun tog sig tid til selve behandlingen. Hele oplevelsen var meget professionel, men samtidigt meget hyggelig og afslappet. Lige sådan som et frisørbesøg ønskes! ❤️ Jeg er meget tilfreds og jeg har allerede næste frisøraftale skrevet i kalenderen.

6 stjerner ! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

31 augusti 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige fået klippet mit hår og fået…

Har lige fået klippet mit hår og fået lavet lyse striber. Det blev præcis som jeg ønskede.
Mine børn klippes også hos Dicle, hun er fantastisk til at håndtere dem, og de glæder sig altid til de skal derned. Dicle får de varmeste anbefalinger af mig.

30 maj 2020

ALTID en fornøjelse

ALTID en fornøjelse og jeg går altid fra salonen med et smil og med stor tilfredshed.
Jeg stoler kun på Dicle i arbejdet med mit hår, og kører til hver en tid de 140 km for en tid hos Bydicle.
De varmeste anbefalinger herfra.

2 mars 2019
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hun er mega sød og rigtig fin salon MEN…

Hun er mega sød og rigtig fin salon MEN fik på ingen måde det jeg ønskede men er nu 1.770 kr. fattigere. Efter klip og "farve" begyndte hun at krølle mit når fordi HUN ville tage et billede til nettet - jeg skulle ha' protesteret men gjorde det ikke. Måtte glatte det da jeg kom hjem.

27 februari 2019

brude make-up og hår

Fik lavet både mit brude hår og make-up hos Dicle. under hele processen var hun ufattelig sød, tålmodig og meget lydhør omkring mine ideer og kunne give en kompetent vejledning.
Håret sad som det skulle helt til om aftenen, der var ikke noget som hev eller nev noget sted så ingen hovedpine eller øm hovedbund, hvilket jeg høre fra andre ellers godt kan være et problem.

Make-up'en sad også perfekt hele dagen og der var absolut ingen problemer, havde selv min egen læbestift, foundation og mascara med grundet lidt sart hus, men de produkter hun anvendte var også rigtig gode så ingen problemer her.

30 juni 2018

Dobbelt op.. :)

Dicle er en utrolig dygtig frisør. Jeg er altid gået derfra med både en flot klipning og et smil på læben. Ikke nok med at hun er dygtig, hun er også et skønt menneske at lære at kende.

11 november 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Brude makeup

Jeg vil ikke anbefale at have brude makeup hos "By Dicle". Vi havde en brudehår og make up opsætning prøve og vi bad kun for et øje make-up prøve for at undgå en dårlig overraskelse på dagen selv. Det var godt, at vi gjorde det. De har ikke for mange farvemuligheder at vælge imellem, og de faktisk anbefalede os at komme med vores egne make-up produkter, hvis vi ikke kan lide, hvad de havde. Hvorfor vil man betale 600 kr for det? Make up artisten er den samme som hår-stylisten. Hun var godt for håret, men jeg tror, hun mangler erfaring med make-up. Jeg forventer, at en god make-up artist er god til at lytte til deres kunde og i stand til at komme med forslag. Vi var nødt til at komme med vores egne idéer. Hvis du tænker om at have brude opsætning hos By Dicle, vil jeg anbefale at have et prøve før og at blive enige på forhånd om en annullering gebyr. Hvilket jeg tror skulle slet ikke eksistere i forvejen, da det er deres opgave at bevise og sælge deres ydelser . Hvorfor skal man betale for noget, som ikke er tilfredsstillende? Det er utrolig at man forventer at have penge uanset om kunden er tilfreds eller ej.

19/10/2016
Jeg har ingen interesse at være uærlig. Det kan godt være at I har 55 forskellige øjenskygger, men vi har set kun et pallete med max 12. Vi har været meget høflig med jer. Kan ikke forstå hvad er det du mener. Jeg går udfra at du vil aldrig bruge 2 timer på en kunde som taler ikke ordentlig til dig eller dine ansatte. Det er heller ikke vores problem at I er ikke hurtig nok. I skal være i stand at bevise at I er professionelle nok.
Vi har heller ikke aflyst på dagen. Vores prøve var den 05/10 og vi har aflyst den 07/10( jeg har en mobile pay transaction til at vise det og kan tilføje dette hvis du kan pludselig ikke huske det). Bryllupet var den 15/10. Jeg mener at dette er i meget god tid før den aftalte dato. Jeg har ikke sagt hvor meget jeg har betalt for dette dårlig prøve. Jeg spørger bare hvorfor vil man generelt betale 600 dkk som er jeres pris fra jeres webside for en brude makeup når jeg mener at det er ikke god nok. Det er dig som er uærlig og prøver at manipuler hvad jeg siger, og er meget overasket over det. Jeg har sagt den før. Det er en skam at du er ikke interesseret til at finde ud af hvad det gik galt. Det er den eneste måde at du kan sikre de glade kunde du nævner. Jeg er helt sikker ikke en af dem.
Jeg håber virkelig at du vil ændre din attitude over dine kunder. Det er ikke fornuftig at tror du har altid ret, især når du ikke har det.

Og ja, jeg vil hellere arbejde gratis før jeg vil krave penge for noget som var ikke god nok.Og istedet for at tage penge for det, vil jeg prøve og se hvad var ikke i orden og hvordan kan jeg undgå dette næste gang. Især i den her type arbejde hvor en anbefaling betyder så meget.

7 oktober 2016

Svar från Bydicle

Der er altid to historier af en oplevelse.
Vi har i mange år lavet brude opsætninger og har aldrig oplevet så trist en situtation som denne, vi er heller aldrig blevet talt sådan til af andre kunder som i gjorde, at vores udvalg af 55 forskellige øjenskygger, ikke var nok for jer, var grunden til vi bad jer komme med jeres eget på dagen, så det kunne blive præcist som i ønskede. vi bruger ligeomkring 2-3 timer på en brud alt i alt med en prøve opsætning, i valgte at bruge 2 timer på bare en prøve opsætning for derefter at aflyse på selve dagen, det ville være meget dårlig forretning for os at gøre det ved hver brud derfor tager vi naturligvis betaling for den brugte tid, det beløb du mener du har betalt stemmer ikke overens med det du betalte derfor vil jeg gerne sige det er trist du vælger at være uærlig, udover det er der ingen der vil arbejde gratis, heller ikke dig vil jeg gå ud fra.
Vi har heldigvis mange glade kunder og rigtig mange brude der er super glade når de går fra salonen :)
Venligst
Team bydicle

Byens bedste frisør!

Fantastisk frisør !

Først og fremmest en super dygtig frisør. Ja, uden tvivl den bedste i Århus. Hun er altid smilende og i godt humør. Der er en dejlig uformel stemning i salonen. Endelig har jeg fundet min faste frisør !

Tak Dicle !

12 maj 2015

Fantastisk frisør!

Tak for super klipning og service. Har aldrig været tilfreds med mine tidligere frisører, og endelig er det lykkedes for mig at gå tilfreds hjem fra en frisør! Kommer helt sikkert igen :-)

28 juni 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

kan varmt anbefale denne salon !!!

Jeg har været inde hos bydicle og få sat hår idag og er blevet klippet hos hende 2 gange hun er en fantastisk frisør, sød, sjov og dygtig. Og altid i et godt humør Uden tvivl min nye frisør :)

27 juni 2014

Svar från Bydicle

Hej Louise tak for din fine anmeldelse, det betyder meget :)

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ikke helt godt nok, desværre

Overordnet rigtig sød frisør og gode oplevelser. Jeg er blevet klippet 5 eller 6 gange hos byDicle, og de forskellige korthårsfrisurer jeg har haft har alle været flotte og fine. Desværre har jeg efter hver klipning kunnet konstatere "mangler", altså steder hvor der ikke lige er blevet klippet (fx over det ene øre), at der ikke har været symetriske længder hvor der burde have været det osv.
Følelsen af at være gennemklippet, og at detaljerne også er med, har været mangelfuld, desværre. Havde ellers udset mig min nye frisør.

26 juni 2014

Svar från Bydicle

Hej fuglen (anonym bruger?)
Tak for din anmeldelse, det betyder meget mine kunder er tilfredse, derfor er jeg ked af du har været i salonen 5-6 gange men undladt at fortælle mig din kritik mens du har været der. Det er mig en gåde hvordan jeg kan glemme at klippe et øre fri, men hvis det er tilfældet undre det mig du ikke er kommet ind og fået det rettet til. Det må da have været træls at gå rundt med lange hår ved ørene?!
Rigtig god sommer

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.