Altid søde og venlige sommetider lidt svære og få fat på pr. tlf. men hvad, så må man jo prøve igen👍😉 Ingen pjat hvis man lige vil komme forbi uden for normal åbningstid hvis i er i butikken👍❤️ I... Se mer
Företaget har svarat
Min absolut yndlings webshop. Deres tøj sidder virkelig godt og størrelserne fungerer godt for mig. Deres kundeservice er altid suveræn og for nyligt fik jeg penge retur på en reklamation selvom at de... Se mer
Företaget har svarat
Altid god service og hurtig levering 🙂. Vil gerne give ekstra ros for Black friday, der blev kørt online kø tilbud på tøj/ og sko til 1 kr. Var heldig at få et par sko til 1 kr :) dejligt... Se mer
Företaget har svarat
5 ⭐️ 1 stjerne for god kundeservice. Virkelig søde og rare medarbejdere. 1 stjerne for bredt og smukt udvalg af alt hvad hjertet begær. 1 stjerne for gode priser. 1 stjerne for hurtig levering.... Se mer
Företaget har svarat
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Byasbaek
God service varer altid god kvalitet hurtigt levering

Jeg bestilte tre bluser - hurtig levering 👍
De to af bluserne faldt ikke i min smag, hvorfor jeg returnerede dem. Jeg benyttede den label, man kunne købe via hjemmesiden - og efter 14 dage rykkede jeg for mine penge.
1. svar: hvad har du sendt retur? (Ordrenummer fremgik af mailen og jeg havde benyttet deres returlabel)
2. svar (efter jeg havde oplyst hvilke varer jeg havde returneret og spurgt hvornår jeg fik pengene): Du kan forvente at modtage dine pengene, når vi har modtaget/behandlet din returpakke
Jeg synes svaret var intetsigende og ret flabet - hvilket jeg svarede dem tilbage med besked på - og henviste også til deres politik for returnering på hjemmesiden, hvor det fremgår, at man kan forvente penge retur efter 3-5 dage.
3. svar: Har du et forsendelses nr. på pakken du sendte retur?
Dette oplyste jeg så også om - og efter endnu en rykkermail fra mig kom pengene så retur. Det tog næsten 3 uger!

Svar från Byasbaek
Bestilt en par jeans fra Marta de chateau. De lever helt op til forventninger og er størrelsessvarende. Lækkert at tøjet vises på.
Altid en god service og god kvalitet på tøjet

Svar från Byasbaek
Desværre passede jeg ikke den smukke kjole. Sendte retur og fik penge hurtig tilbage på min konto.
I det hele taget har jeg kun oplever rigtig god service.
Super nemt at bestille på hjemmesiden og det blev leveret rigtig hurtigt. Tak for det 😊

Svar från Byasbaek
Smart tøj og virkelig skønt med ugesættet til en god pris. Venlig betjenning og hvis der er noget, er de til at tale med og hjælper. Gode liveshows også med gode priser

Svar från Byasbaek
Altid en fornøjelse at handle hos ByAsbæk, gode tilbud og lækkert tøj til fornuftige priser ❤️
Og ser tit med på deres live, da de der giver en god gennemgang af det tøj de viser ❤️

Svar från Byasbaek
God service i forbindelse med ombytning.
Hurtig levering. Tak☀️

Svar från Byasbaek
Super god service. Også ved tvivl spørgsmål ol, alt lækker udvalg af tøj

Svar från Byasbaek
Altid den bedste service, fik et opkald fordi min vare ikke var på lager. Svarer altid på mail og er altid venlige

Svar från Byasbaek
Flot og overskuelig webshop. Hurtig levering.
Handler tit her 😊

Svar från Byasbaek
Dejligt tøj, god hjemmeside, gode Livefremvisninger af varerne og supergod service!
Bare et supergodt sted at handle. En skam der er så langt fra Silkeborg 🫶

Svar från Byasbaek
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.