Uitstekende service en een zeer tevreden klant. Samen met Jacky heb ik een verlovingsring ontworpen en laten maken. Mijn ideeën werden gecombineerd met Jacky's expertise en ervaring, waardoor d... Se mer
Det här tycker kunderna
Mirjam is zo attent, die weet dat bijna elke vent... er even aan herinnert moet worden dat er kadootjes onder de kerstboom moeten komen te liggen. :) super advies, iets heel leuks gekocht... Vrie... Se mer
Super leuke en goede ervaring! Blij met de geweldig mooie juwelen.
Jacky is able to create and develop custom made jewelry truly based on personal stories. She takes her professionalism really seriously, is able to think with you, listens really good and her knowledg... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
BY JACKY is your private jeweller — we curate and create jewellery that tells your story. Discover pieces crafted with meaning and elegance or create your own custom made pieces.
Kontaktuppgifter
Straatweg 62, 3621 BR, Breukelen, Nederländerna
- +31612659042
- jacky@by-jacky.nl
- by-jacky.nl
Betrouwbaar, eerlijk, persoonlijk en vernieuwend
Persoonlijke benadering en
Eerlijk en goed advies, hele leuke events, goede service, betrouwbaar, garantie, sieraden worden aan persoonlijke behoeften aangepast ( zoals bv extra sluiting), goede bereikbaarheid, mooie steeds vernieuwende collectie juwelen.
Jacky staat altijd 200 % voor je klaar
Jacky staat altijd 200 % voor je klaar
En dan heb ik niets teveel gezegd
Echt super
Directe terugkoppeling en duidelijke…
Directe terugkoppeling en duidelijke informatie. Zeer attent.
Mirjam is zo attent
super advies, iets heel leuks gekocht... Vriendin helemaal happy..
hartelijk dank Mirjam.
Mooi en goed bedrijf
Mij is gevraagd om onze ervaring te delen van zaken doen
By Jacky
Wel ik kan je vertellen in één woord fantastisch goede service mooie dingen iedereen is blij
Vooral mijn vrouw Sjannie
Fijne begeleiding in een ruime keuze, met deskundige uitleg. Zonder druk om te moeten kopen. volop aandacht en een prettige sfeer.e
In een prettige sfeer met deskundige begeleiding een koop van bijzondere juwelen gedaan. Met uitstekende service zijn de juwelen op maat gemaakt en aan huis geleverd. Zeer persoonlijke aanpak. Erg gewaardeerd.
Weer een goede ervaring
Van het begin tot het einde weer een goede service. Van het meehelpen uitzoeken van het juweel, het geven van informatie over het juweel en de ‘after sales’ .
Mooie unieke sieraden by Jacky
Mooie unieke sieraden by Jacky.
Goede service, fijne sfeer tijdens aankopen en kiezen van de juiste sieraden. Veel aandacht 1op1 en goed Persoonlijke advies voor de juiste keuze.
Het is altijd een feestje @byJACKY
Het is altijd een feestje als ik Mirjam ontmoet om advies te krijgen over welke sieraden ik nodig heb voor verschillende gelegenheden.
De beste ideeën en suggesties voor een eerlijke prijs.
Mirjam en haar team zijn professionals in wat ze doen.
Ik voel me altijd thuis als ik bij hen op bezoek ga. En ze vinden het niet erg om je ergens te ontmoeten als je niet naar hen toe kunt komen.
Flexibiliteit is ook een van hun sterke punten.
In één woord: fantastisch!
Bedankt dat jullie er voor mij zijn.
Always a little party @byJACKY
Always a little party when I meet Mirjam to get advise what jewelry i need for different occasions.
The best ideas and suggestions for a fair price.
Mirjam and her team are professionals in what they do.
I always feel at home when I visit them. And they don’t mind to meet you anywhere if you not able to go to them.
Flexibility is also a strength of them.
In one word: Fantastic!
Thank you for being there for me.
Originele en prachtige juwelen en super…
Originele en prachtige juwelen en super keuze.
Persoonlijke en professionele service en advisering .
Traject van interesse tot afwikkeling groot feest.
Wordt vervolgd……
De afspraken worden nagekomen
Bedankt Jacky voor de prachtige sieraden
Ik raad by Jacky aan omdat ze producten van hoge kwaliteit leveren, zoals prachtige en duurzame sieraden, en omdat ze uitmuntende klantenservice bieden!
The attention
The attention, knowledge and creativity are all fantastic!
Jacky doet aan persoonlijke service
Jacky doet aan persoonlijke service, klantgericht werken. Dat is de kracht van moderne kleinere MKB bedrijven, exact wat de grotere aanbieders vaak laten liggen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.