Anmeldelse af BV-Advokater.dk v/ Casper…
Anmeldelse af BV-Advokater.dk v/ Casper Vinther
Vi har haft en sag kørende igennem Casper Vinther i cirka to år, hvor sagen gentagne gange er blevet udskudt. Fra starten blev det aftalt, at han ikke måtte bruge flere timer end aftalt med mig som kunde. Dette blev bekræftet, og han solgte sig selv som en advokat med gode priser, dygtighed og professionalisme.
Undervejs i sagen blev der løbende betalt for den tid, han havde brugt, hvilket var fint. Men sagen udviklede sig hurtigt til noget, han ikke kunne løse med et forlig, da han tilsyneladende ønskede at trække sagen ud så længe som muligt – hvilket jeg kun kan tolke som et forsøg på at tjene flere penge.
Ironisk nok endte jeg med selv at få forligsaftalen på plads med modparten, uden hans hjælp. Da sagen var afsluttet, og vi havde betalt omkring 35.000 kr. via a conto-overførsler, modtog vi en faktura på hele 67.534 kr., som han mente, han stadig havde til gode – dette til trods for, at det på ingen måde stemmer overens med de aftaler, vi havde lavet.
Min oplevelse med Casper Vinther har været utrolig dårlig. Flere aftaler blev ikke overholdt, kvaliteten af arbejdet var langt under forventet standard, og han virkede konstant presset med tid – ofte forsinket, ude af stand til at tage telefonen og generelt uprofessionel. Han gav indtryk af dårlig moral og virkede som en advokat, der altid taber sine sager.
Hvis det var muligt at give 0 stjerner, ville jeg gøre det. Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at bruge BV-Advokater.dk og Casper Vinther.
Dårlig service, dårlig moral og uforholdsmæssigt høje regninger. Find en anden advokat.