Een ogenschijnlijk eenvoudige site. Van te voren denk je ik probeer het gewoon eens. Ik ben best wel voorzichtig met zomaar overal te bestellen. Maar keurig contact omdat ik eigenlijk bij de sale teve... Se mer
Företaget har svarat
De bestelde artikelen waren uitstekend verpakt: echt een plezier om uit te pakken! Ook de verwerking en verzending was supersnel, kortom ik had een hele goede ervaring met deze winkel. Mijn enige... Se mer
Företaget har svarat
LP’s snel ontvangen, netjes verpakt en in uitstekende conditie. Wat het extra bijzonder maakte was het handgeschreven kaartje. Een kleine moeite, maar een groot gebaar. Zo voelt bestellen bij Buzzkill... Se mer
Företaget har svarat
Een goed en gevarieerd aanbod (tweedehands) platen met duidelijke foto's en hele schappelijke prijzen! De platen zijn gebruikt, maar nog van erg goede kwaliteit en schoon. Bestellingen worden met zorg... Se mer
Företaget har svarat
In- en verkoop van nieuw en tweedehands vinyl. Scherp geprijsd door goed in te kopen en altijd eerlijk over de staat van vinyl en hoes.
Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Geweldige service nette prijzen vriendelijk en ze nemen de tijd voor je vragen.

Svar från Buzzkill Record Store
Kreeg regelmatig een mail over de voortgang van de bestelling dus dat heb ik zeker als positief ervaren. Verder was de afhandeling prima en was het prettig zaken doen !

Svar från Buzzkill Record Store
Contact met Buzzkill was prima. Alleen bezorging door DHL was enigszins hardhandig gedaan. Beschadigingen hoekpunten hoes en binnenhoes gescheurd.
Door Buzkill goed opgepakt en inmiddels een schadevergoeding van de bezorger mogen krijgen. Zo hoort het.

Svar från Buzzkill Record Store
Ondanks dat de keuze niet groot is zal ik zolang ze voor de prijzen en kwaliteit blijven zeker weer bestellen en ook snelle verzending

Svar från Buzzkill Record Store
Lp's zijn van een hele goede kwaliteit en voor weinig (3×€5,- en 1x€10,-). Netjes verpakt en snel in huis.

Svar från Buzzkill Record Store
Meerdere keren iets op de webshop besteld. Website oogt professioneel en is erg duidelijk. Artikelen zijn scherp geprijsd en de betaling ging erg eenvoudig. Snelle communicatie met een mogelijkheid om artikelen op te halen. Plastic hoezen er altijd gratis bij. +++

Svar från Buzzkill Record Store
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.