Jackan är inte som på visad foto i annons. Klagade och skickade foton till dom. Dom lovade till slutt att jeg fick tillbaka 40 % . Har inte fått pängar. Beställ inte från dom

Fick aldrig något av det jag beställ. Nör jag försökte häva köpet gick det inte att komma i kontakt med företaget. Man får bara AI svar och ingen svara när man ringer. Får sätts det här på blåst konto... Se mer

Köpte en handväska. Tog lång tid att få,men okej produkt. Det kan säkert bero på vad man beställer. Därför låter jag bli att beställa kläder/skor

Bellasverige? I verkligheten ett kinesiskt företag. Säljer dyrt skräp! Undvik detta företag. Bluff! Köpte en klänning. Men varan stämde inte alls överens med bilden på den. Och materialet ä... Se mer

1,2

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

BEDRÄGERI

Är du utsatt för bedrägeri från Butik Bella så ANMÄL till Konsumentverket.

27 september 2023

Varning för dåliga Birkenstock-kopior!

Beställde 4 (fyra!!!!) par Birkenstockskor av modell Arizona av Sp Butik Bella, och trodde att jag hade löst en del julklappsproblem….
Men… det var INTE Birkenstock-skor som kom, utan dåliga kinesiska ”kopior”. Det var fel storlekar. ALLT var, kort sagt, fel.
Omöjligt att hitta någon returadress. Omöjligt att få kontakt med företaget
Sp Butik Bella.
Jag upplever det som bedrägeri, känner mig grundlurad!!!
Jag vill egentligen inte ge en enda stjärna, snarare minus-stjärnor!!!
Klarna bör fundera över samarbetet med detta företag.
Sp butik Bella bör anmälas till ARN, Konsumentverket, m.fl. för att de säljer fake-varor!
Facebook och Instagram bör INTE tillåta att de annonserar.

13 oktober 2023

Har nu anmält mitt ärende till…

Har nu anmält mitt ärende till konsumentombudsmannen. Hoppas verkligen att fler gör samma sak (eller polisanmäler) så att fler slipper bli lurade och företaget stoppas ASAP !!!! Var lätt att göra anmälan digitalt !

10 oktober 2023

VARNING!

VARNING!! En butik som lurar sina köpare. Beställde ett par (vad jag trodde) Birkenstock, men jag fick ett par billiga plasttofflor. Någon retur verkar inte gå att göra utifrån deras policy att inget som säljs på 50% rea går att returnera. Vid kontakt med butiken för reklamation eller retur svarar de inte, varken på mejl eller via Facebook Messenger. Helt klart under all kritik så jag varnar framtida kunder från att beställa från denna hemsida.

28 september 2023

Beställde Birkenstock sandaler och…

Beställde Birkenstock sandaler och efter mycket lång väntan fick jag sämsta möjliga produkt och ABSOLUT inte Birkenstock !!!
Svarar inte alls på mail/kundsupport !
HANDLA ALDRIG FRÅN DETTA FÖRETAG !!!!
Så lurad :-(((((

5 oktober 2023

Inte Birkenstock Arizona

Jag beställde ett par Birkenstock tofflor trodde jag men efter tre veckors väntan kom ett par billiga tofflor i mycket låg kvalitet, helt utan referenser till Birkenstock. Man kan heller inte returnera dom eller har någon ångerrätt enligt deras policy! Deras enda butik/lager ligger i Kina så det är långt att skicka tillbaka på egen bekostnad dessutom (om man hade fått returnera varan vill säga).
Undvik att handla här!

11 september 2023

Trodde jag köpte Birkenstock..

Trodde jag köpte Birkenstock till bra pris. Birkenstocks varumärke används vid köp samt äkta bilder.
Det som kom vara billiga kopior från Kina, långt ifrån Birkenstock.

3 oktober 2023

BILLIGT FEJK SKRÄP

Jag måste tyvärr säga att jag gått på samma bluff som många andra här. Jag beställde också Birkenstock skor. Både bilden och texten visar tydligt att det är äkta Birkenstock men det som levereras är billigt skräp som absolut inte kan användas och dessutom är 2-3 nummer för små.
Efter ca en vecka får jag svar från deras kundservice att det ingår i deras villkor för rea produkter att de förbehåller sig rätten att ersätta med andra varor om de riktiga är slut. Allvarligt talat! Varför skulle jag vilja ha ännu mer skräp?
När man ser hur många som gjort samma erfarenhet så inser man ju dessutom snabbt att det inte är en vara som tillfälligt tagit slut utan att det är en medveten strategi bara för att luras.
Jag är desillusionerad men har också lärt mig något nytt: Alla inköp på nätet ska i fortsättningen först kollas noga med referenser.

UNDVIK BUTIKBELLA.COM

Så dåligt

Så dåligt. Plastiga kopior. De gömmer sig bakom full returrätt men bara på fullprisvaror samtidigt som hela deras sortiment är på ”rea”.

Lurendrejeri!

De skor jag idag fick levererade stämmer inte alls med dem jag beställde!

•För det första är det fel storlek och kan inte användas av mig.

•För det andra har de ingenting med Birkenstock att göra även om modellen liknar dem! De är en mycket billig kopia och jag känner mig lurad.

Lurade

Lurade, de visar Birkenstoke sandaler på bilderna i webbutiken men jag fick omärkta billiga sandaler från Kina.

4 oktober 2023

Gjorde misstaget att tro att jag köpte…

Gjorde misstaget att tro att jag köpte birkenstock sandaler, o skulle göra ett fynd. För bra för att vara sant egentligen. Men ibland handlar man först tänker sen. Det kom skor dock ej birkenstock utan plastiga fula sandaler långt ifrån birkenstock o deras fina bilder på skorna. Så tråkigt med bedrägeri. Beställ ej härifrån!

3 oktober 2023

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis