Absurd dit... hoe je zoveel met ai kan automatiseren! Zag altijd zoveel mensen voorbij komen, altijd weer hetzelfde verhaal en soortgelijke waarde. Je leert van A tot Z en alles ertussenin hoe je ee... Se mer
Det här tycker kunderna
2 jaar terug begonnen via het stapbudget. In die tijd heb ik enorm veel cursussen gekocht om zo overal wat informatie uit te halen. Wat mij direct opviel is dat business mine het anders aanpakt d... Se mer
Företaget har svarat
De Bol.com cursus was eenvoudig te volgen met video's van de enthousiaste trainer Andy. Na het bekijken van de leerzame video's kun je de informatie gelijk toepassen op je eigen Bol.com business en al... Se mer
Företaget har svarat
Na de kickstart cursus Bol.com heb ik mij aangemeld voor de verdiepende cursus LaunchLab waarbij zeer waardevolle trainingen, uitgebreid onderzoek van 8 weken, 1 op 1 coachingsessies worden gegeven. D... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Business Mine is een exclusief platform waar jij kunt connecten met online bol.com ondernemers. Naast een uitgebreid waardevol netwerk kun je je kennis verbreden met trainingen én ondersteunen we jou met het uitbesteden van onderdelen binnen je e-commerce business.
Kontaktuppgifter
Paxtonstraat 3N, Unit A5999, 8013RP, Zwolle, Nederländerna
- +31850606560
- info@businessmine.co
- businessmine.co
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Money Moves
Als je veel maar vooral nuttige informatie over geld ( verdienen ) nodig hebt. Dan ben je bij de Business Mine aan het juiste adres!!

Goede en duidelijke communicatie
Business Mine heeft een goede en duidelijke communicatie. Hij weet waar hij over praat en legt alles stap voor stap uit

Svar från Business Mine
Super nuttig voor mij als online ondernemer
Ik heb Andy en Jasper en hun Business Mine van begin af aan met veel enthousiasme gevolgd.
Het platform is wel iets anders dan de reguliere Facebookgroepen voor E-ondernemers. De sfeer is persoonlijk en de live Q&A's bieden alle ruimte om vragen te stellen, erg fijn! Ook de webinars en het netwerk van andere ondernemers blijkt soms goed van pas te komen. Aanrader dus!

Svar från Business Mine
Business Mine for the win!
De enthousiaste toewijding van de makers springt direct in het oog. Ze wekken volledig het vertrouwen welke nodig is om je business te laten groeien in samenwerking met de Business Mine. De filosofie past perfect bij een gouden toekomst van een ondernemer. Prachtig idee!

Fijne community
Zeer fijne community van internetondernemers waar het helpen en het samenbrengen van elkaar écht centraal staat.

Svar från Business Mine
Eerste meeting gehad omdat ik de cursus…
Eerste meeting gehad omdat ik de cursus pas ben begonnen. Ik voelde me gelijk welkom en ik verheug me op meer.

Svar från Business Mine
Alle relevante hulp op het gebied van E-commerce.
Persoonlijke assistentie door coaches en andere leden bij alle vragen op het gebied van online marketplaces, zoals onder andere Bol.com en Amazon. Maar ook business gerelateerde vragen en lifestyle.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.