Kvalitetsprodukter
Kvalitetsprodukter, bra erbjudanden och fantastisk kundservice. Rekommenderar Burgerstore starkt
Snabb leverans bra utbud på tillbehör till både grillen och köket
Fick flugor i brödet innanför plasten, dem skyllde på att det hade hänt i transporten och erbjöd mig 45kr som jag betalt för brödet tillbaks! Kommer definitivt inte handla hos er igen.
Ringde till butiken för att få lite hjälp med att välja stekhäll till min grill. Tjejen som hjälpte mig var mycket kunnig, trevlig och svarade på all mina frågor.
Sedan är det extremt snabba med beställningarna.
Kan rekomendera dem varm!
Beställde grill, locket var intryckt och fått färgsläpp, tagit över en månad och ingen ersättning som den lovat att skicka för 10 dagar sen. Sista gången jag handlar här igen!
Allt var bra tills grillen gick sönder. Då ska det skickas massa foto och när dom via foto konstaterat att något är fel så skickar dom en massa lösa delar som man får byta själv. Dessa är helt omöjliga att byta om du inte är grilltekniker och kan skruva sönder motorer.
Jag handlade ett rostfritt utekök. Jag fick väldigt bra service.
En tillmötesgående kundservice och mitt måttanpassade kök blev jättefint.
Bra utbud och fina produkter, snabb leverans
När man ringer och får sån proffsig hjälp och vilken service. Rekomederas starkt. Snabb är dem också. Kommer defentivft handla där igen.
Snabb leverans och bra utbud av produkter som jag letat för att ta min grillning till nästa nivå. Rekommenderar verkligen HeathRiles kryddorna och cherry cola sauce. Otroligt mycket fina tillbehör för pizza också.
Mycket bra och trevligt bemötande.
Hade några frågor/problem innan köp och fick snabbt svar och hjälp med vändande mail.
Efter beställningen måste de ha packat och skickat varorna direkt, för de kom mindre än två dygn senare (och då var det ändå en pizzaugn med flera tillbehör).
Så lyckades jag själv krångla till det vid leveransmottagningen och skickade ett mail varvid de omgående ringde och hjälpte mig meddetsamma. Och hela tiden lika trevligt och glatt :)
Rekommenderas!