Burgerbeast Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

*Silkeborg butikken* Fik ingen bekræftigelse på bestillingen. Da jeg kom ned i biksen var maden ikke klar, endte med 15min forsinkelse. De ting vi havde bedt os undladt i maden, var alligev... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte en cheeseburger menu og den var fuldstændig fantastisk. Både pomfritter og burger smagte virkelig godt og det er helt sikkert HER, at jeg køber mine burgere fremover. Selvom i får 5 stjerner,... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sur mand kunne dårlig nok ikke smile dårlig service kunne ikke engang komme ned med maden så han stod bare ved lågen og vis man er langsom til at hente så vender han bare øjne og bliver ireteret B... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Får at vide der vil gå 15 min efter min bestilling, kommer tilbage efter 10 og derefter står jeg og venter i godt en halv time, maden bliver taget op flere gange fra poserne fordi de ikke er lavet ord... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Byens Bedste Burgere

Du vil måske nyde det næste niveau på Brugerbeast. Maden var udsøgt, og hver ret var en kulinarisk oplevelse. Personligt, hvis du vil bruge det eller bruge det, bliver du nødt til at ende med det igen. Atmosfæren var hyggelig og indende. Det er det værd at bo i restauranten og spise det på samme tid!

28 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sur mand kunne dårlig nok ikke smile…

Burgerne var dårlige der var ik noget smag i burgerne
bollerne var ristet for meget og pomfritter smagte ikke godt 👎🏼🫤

15 juli 2024

Mega god mad

Mega god mad, og mega god service!! Kommer helt sikkert der igen! Kan klart anbefales og tak for den ekstra chilli mayo :-D

25 maj 2024

Meget god første oplevelse

God service.
Hurtig betjening selvom om der var mange i kø.
Megagod burger, fantastiske pommes og sprød men ikk tør kylling.
Første, men ikke sidste gang i Burger Beast i Silkeborg😊👍

8 maj 2024

Vanvittig lækker burger🤩

Vanvittig lækker burger🤩
Der var meget pænt og rent derinde samt deres service var i top. De var ekstrem hurtige til at lave maden og den blev serveret lækker og varm🍔🍟
Personalet var meget søde og meget serviceminded. Vil helt sikkert anbefale Burger Beast Silkeborg til alle. Virkelig en lækker oplevelse.
Tak for virkelig god mad🙏

12 april 2024

Manglende respons

Jeg havde bestilt lidt forskelligt fra burgerbeast og havde betalt ekstra for bacon til en burger, men fik ingen, havde skrevet en mail til dem men intet svar.
Maden var i øvrigt helt koldt da vi fik dem 👎🏽 dette var fra Silkeborg

6 mars 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kold mad til afhentning

Jeg bestilte til afhentning i restauranten. Min burgermenu stod klar da jeg kom til restauranten 5 min før jeg havde bestilt den til, og forestiller mig at den har stået klar i meget lang tid, for jeg ender med at spise en meget kold burger. Desuden var der næsten ingen pomfritter med, og dem der var bitte små og meget kolde.

Jeg er meget skuffet over denne oplevelse, da jeg førhen har været glad for den virkelig velsmagende mad jeg har fået derfra, som også har været bestilt til afhentning. Jeg vil i hvertfald fra nu af genoverveje at bestille til afhentning, hvis det bare står klar i lang og bliver koldt indtil man henter det, på det valgte tidspunkt.

4 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lækre burgere og dejlig betjening

Det er uden sammenligning de bedste burgere jeg nogensinde har smagt, både kyllingeburger, deres dobbelt og trippel burger smager fantastisk, det gør deres pommes frites også, og til ganske fornuftige priser. Så kører gladeligt de 16 km til Silkeborg for at få en lækker burger menu

10 januari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi havde bestilt to veganske menuer

Vi havde bestilt to veganske menuer. En af dem skulle have ost, og den anden fuldt vegansk.
Vi kommer så hjem med to med ost. Eftersom en af os spiser helt vegansk, manglede vi en burger.
Da vi bor et godt stykke udenfor Silkeborg gav det ikke mening at køre tilbage.
Øv.

2 februari 2024

Nær Perfekte Burger!

Nær Perfekte Burger!

Jeg har i lang tid nu smagt de forskellige burger Aalborg har at tilbyde, og efter Burgerbeast er gået fra deres tidligere store og meget fedtede burger de havde tilbage i tidligere, kan det kun siges at være en kæmpe success!

Saftige smash-like burger bøffer med god grillet "forkulet" smag giver brugerne fra Burgerbeast et tydeligt forspring over konkurrencen i Aalborg. Deres burger er dejligt og fint pakket ind, og ligner hvad de visser frem på deres hjemmeside.

Rigtig god oplevelse!

12 november 2023

Lækkert mad

Mega gode brugere, god saftig kylling med massere af spark på smagsoplevelserne. Service var i top og ingen fejl i ordren. Kan kun give god anmeldelse😍

10 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den bedste burger jeg nogensinde har…

Den bedste burger jeg nogensinde har fået, og så har de også de bedste fritter jeg længe har spist. Bøfferne er saftige og lækre og kvaliteten er god, alt fra bøffen til picklesne er lækre, og pommesfritterne er sprøde og lækre

10 november 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.