Jag beställde en julklapp till min son order nr 5111. Den avbröt ni med hänvisning till att produkten är slutsåld, men jag har inte fått några pengar åter Köpet gjordes den 14 december och... Se mer

Hej! Undrar var min beställning är då jag inte får återkoppling av er. Ordernr: 5120 Ett köp på 3195 kr. Stod leveranstid 1-3 dagar och mtp att vi bor 10 min från lagret så borde det inte dröja län... Se mer

Fick det jag hade beställt efter drygt en vecka. Dock ingen återkoppling eller information under leveransen. Fick en orderbekräftelse direkt efter beställningen sedan inte ett ljud fram tills ett sms... Se mer

1. Barnbutik
  2. Babyaffär
  3. Leksaksbutik

Vi på Bunnybee.se erbjuder ett brett sortiment av leksaker, barnkläder och babyprodukter som främjar lek, lärande och kreativitet. Med fokus på kvalitet och säkerhet strävar vi efter att skapa en trygg och rolig shoppingupplevelse. Vi erbjuder fri frakt vid köp över 1000 kr, 365 dagar öppet köp och leverans inom 1-3 dagar.

1,7

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Avbröt mitt köp men betalar ej tillbaka

Köpet gjordes den 14 december och fortfarande ingen kontakt nu den 4 januari.

Jag har sedan avbrutet köp skrivit tre mail och försökt hitta nr för att ringa. Fruktansvärt stressande och får ingen som helst kontakt med bolaget.

Jag har nu varit i kontakt med banken som uppmanar till polisanmälan samt bedrägerianmälan.

Skriver även en på Bunnybee då det är samma bolag som står bakom lekstationen

S

13 december 2025

Ingen återkoppling

Ett köp på 3195 kr. Stod leveranstid 1-3 dagar och mtp att vi bor 10 min från lagret så borde det inte dröja längre än så. Hur ser det ut??

14 december 2025

Detta stämmer inte

Detta stämmer inte, Nordea säger att pengarna på 428 kr, har överförts direkt till jer , och jag har pratat med Klarna, och ingenting har överförts till dem, de säger att det är jer , som ska överföra pengarna. Jag skriver för sista gången, att ni ska överföra pengarna, belopp 428kr, omedelbart. Ordernummer #4463

18 augusti 2025

Ett företag som är riktigt oseriöst

Beställde en födelsedagspresent till sonen. Den kom inte inom den utlovade leveranstiden utan kom först efter sonens födelsedag. Har nu försökt komma i kontakt med dem för att göra en retur, men chatten är aldrig öppen som där står att den ska vara och de svarar heller inte på mejl. Man får helt enkelt gå vidare med en anmälan då företaget gör sig okontaktbara. Jag råder alla att läsa varningarna här inne och göra sin beställning hos ett mer seriöst företag. Önskar att jag läst här innan.

21 juli 2025

Utebliven vara, NOLL kommunikation. KATASTROF!

Beställt Spegelbord för 2399:- 15 juni 2025. Än idag, 5 veckor senare, ingen vara levererad. Finns inga kommunikationskanaler. Varken svarat på chatt/mail eller när man söker på ägarnas privata telefonnumren.

Otroligt negativ köpupplevelse från att vi klickade hem produkten fram till dagens datum. Lagt ner flertalet timmar på att komma i kontakt med någon på företaget - utan framgång.

Beställningsnummer: #4195. Var vänlig och annullera ordern omgående! Betalning gjordes via Swish.

Fullkomligt absurt att enda eventuella kommunikationsväg till dem verkar vara via Trustpilot. Total katastrof.

Efter denna händelse kan jag dessvärre INTE rekommendera handel med Bunnybee.

23 juli 2025

Pinsamt lågt engagemang för era kunder…

Jag skrev

”Hej igen,

Jag har inte hört något från er angående detta ärendet.

Jag är mycket förvånad eftersom det på er hemsida står att ni skall svara inom 2 timmar under kontorstid på inskickade mail till er. Detta mail (med krav på återbetalning) skickades första gången för 96 timmar sedan. Varför svarar ni inte?

Alltså återigen, jag gjorde ett köp hos er den 30/6 2025 på 1048 kr (se nedan) och ni avbokade detta och meddelade mig att ni hade slut i lager och avbröt affären. Så klart förväntar man sig omedelbar utbetalning av det beloppet jag inbetalt, 1048 kr.

Så mitt meddelande i detta mail är fortsatt detsamma. Jag emotser omgående dess 1048 kr från er.

I och med denna hantering (och detta mail) har jag nu lagt ca 2 timmar på att bearbeta och leta efter er återbetalning utan resultat, sökt er på telefon (men det finns inget telefonnummer att uppbringa), formulera mitt mail till er mm.

Jag kommer att eventuellt kräva ersättning (utöver det 1048 kr ni är skyldig mig) på er för min nedlagda tid i detta ärende, och ränta och besvär för extrajobbet. Jag anser att jag tvingas till det nu, då ni inte visar någon som helst insats på att betala tillbaka mina pengar.

Min timpeng (jag jobbar i vanliga fall som konsult för olika företag) är 3800 kr ex moms (2025 års prissättning).

Mitt förslag är dock att ni betalar ut omgående det ni är skyldig mig, så kommer jag att avstå från ytterligare krav.

Med vänlig hälsning”

16 juli 2025

Handla inte av detta oseriösa företag

Handla inte av detta oseriösa företag! Beställde en present inför ett barnkalas 3 juli, leveranstid 1-3 dagar stod det. 12 juli har jag fortfarande inte fått leveransen och behövde tyvärr panik-köpa en annan present till kalaset. 16 juli får jag ett sms om att paketet kommit.
Det står i köpevillkoren att för att kunna skicka tillbaka varan behöver jag kontakta företaget som skickar en retursedel, vilket antagligen inte kommer ske då dom inte svarat på mina tidigare 2 mail. Dessutom en returkostnad på 249kr! Nu sitter jag i en väldigt otrevlig sits där jag inte orkar/vågar driva på mina rättigheter, utan det kommer antagligen sluta med att jag behåller varan till nån framtida present. Fy för oseriösa företag!

17 juli 2025

Sämsta kundtjänsten någonsin

Sämsta kundtjänsten någonsin! Beställde en vara till min sons födelsedag. Får ett Mail att varan är skickad och på väg men får ingen vara på över 1 v. Företaget lovar snabb leverans, ingen svarar på kundtjänst, mail eller chatt. Nu flera dagar senare får jag att ett paket finns att hämta ut en bra bit ifrån där jag bor. Aldrig mer någon beställning från detta företag, mer jobb än nytta tyvärr

16 juli 2025

Ni som företag borde skämmas

Ni som företag borde skämmas.
Man kan inte komma i kontakt med er överhuvudtaget, inte via Instagram, chatt eller mail. Hur tänker ni, när ni inte lever upp till allt som står er sida? Köp INTE här ifrån!

Jag beställde ett dockhus, 26 JUNI och försöker komma i kontakt med företaget, inte ett enda ord från deras sida.

26 juni 2025

Saknad leverans

Beställde en gunga den 16e april men inte fått någon leveransbekräftelse eller leverans. Har mailat företaget men inte fått något svar.

16 april 2025

Väntar fortfarande

Köpte ett bord via dem. Fick en bekräftelse utan spårnignslänk. Försökte först nå dem via mejl, men de har inte orkat lösa sitt e-postproblem som de tydligen haft i ett par månader nu. Trots deras problem med e-posten verkar de inte heller tycka att det är viktigt att informera om detta på hemsidan, eller att ha sin chatt bemannad. Går ej att få tag på dem och begära en uppdatering.
Antingen är detta ett scamföretag, eller så är de bara oerhört inkompetenta. Oavsett vilket, håll er borta!

9 maj 2025

Får ej min vara

Beställde 25 april. Inte hört något sedan dess. Eftersom fakturan ska vara betald på klarna nu, har jag behövt förlänga. Har skickat tre mail till Bunnybee att jag vill makulera ordern eftersom jag ej fått den, men får inga svar. Chatten är aldrig öppen. Katastrof. Fruktansvärt besviken! Känner mig ordentligt lurad!

19 maj 2025

Beställde 2 leksaker

Beställde 2 leksaker. Fick bara leverans på 1. Försökt kontakta kundtjänst i 3 veckor sen men fortfarande inte fått svar!!!

18 april 2025

Hej Duean,

Vi beklagar att vi inte kunnat svara på mail, vi har just nu ett problem med epost leverantör.

Du har fått en återbetalning på 89 kr för varan som tyvärr är slut i lager, vi hoppas att du blev nöjd med den andra leksaken du köpte. En bilbana till nordens bästa pris som levererades inom våra leveransvillkor.

Hälsningar
Alice Bunnybee

Lurendejeri - beställ ej!

Beställde den 17 april leksaker till sonens födelsededag och har fortfarande ej fått dem och hans födelsedag redan nu varit maila dem 28 april och de har fortfarande ej svarat. Deras chatt som ska vara öppen på vardagar är stängd och inget telenr dvs mailadressen är de enda som finna och ändå svara dem inte på den. Rent av Lurendejeri!

17 april 2025

Hej Maral,

Vi beklagar att din leverans blev försenad, tyvärr så har din beställning försvunnit i vårat system. Jag kan se att beställningen skickades iväg igår och finns att hämta hos direkten.

Varma hälsningar

Alice Bunnybee

Jag har inte fått min beställning

Beställde en babygunga 21/4 och har fortfarande inte fått någon. Mailat dem två gånger utan att fått svar. Inget telefonnr finns att ringa heller.

7 maj 2025

Hej Dima,

Vad tråkigt att din leverans blev försenad, jag kan se att den har skickats iväg och att du har plockat upp varan, hoppas du blir nöjd med köpet!

Hälsningar