bultonline.se Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Fick fel produkt i en av påsarna. Snabb återkoppling och de skickar rätt produkt på en gång. Lång leveranstid vilket drar ner det totala betyget en stjärna.

Otroligt hjälpsamma och lösningsorienterade. Löser galant problem de inte själva orsakat, tex om paket hamnar på villovägar vilket är distributörens ansvar.

Väntade på mina bultar i 14 dagar , efterlyste dom efter 7dagar får svar efter 10dagar att de är skickade (vilket var lögn) skickade nytt mail att de inte kommit o tog kontakt med Klarna, fick återbet... Se mer

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

24 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Svårt att kommunicera med kundservice

Svårt att kommunicera med kundservice, lång svarstid och ibland inget svar. Jag fick mina beställda varor efter några veckor. De lovade att ändra leveransadress men det blev inte av, lovade även att ändra en vara, det blev inte heller av. Rekommenderar inte detta företag.

22 september 2025

Bra sortiment

Uppdatering 2025-10-02:
Företaget har gjort rätt för sig, de har börjat svara på mina mail samt ordnat skyndsamt att jag fått resterande delar av min beställning. Låt oss hoppas att detta är en återgång till ett fungerande Bultonline :)

Original:
Vad har hänt med Bultonline? Beställde ofta därifrån och det fungerade alltid bra, kändes som ett trevligt företag. Men inte sista tiden.

Väntat flera veckor på leverans, ytterligare veckor för att paketet faktiskt skickas och man får ett spårningsnummer.
Sen är det fel grejer i paketet ..

Leveranstid och felleverans kan förekomma för vem som helst men det som är problemet med Bultonline är den totala avsaknaden av kommunikation. Den s.k. kundtjänsten svarar i stort sett inte på några mail, varken produktfrågor eller frågor om ens leverans. Skickat drösvis med mail, alla i hövlig ton men bara fått ett enda svar, att de var ledsna över svarstiden.

Tills kommunikationen med företaget blir bättre får jag avråda totalt från all handel här. Vilket är synd då affärsidén att sälja bult i styck är kanon, så slipper man ha stora paket hemma där hälften aldrig används.

Jättemärkligt att läsa andra recensenter som fått "bra och snabb bemötande"... det kan väl inte vara företaget självt som är här inne och försöker höja betygen istället för sin leveranskvalitet?

24 augusti 2025

Det tog en månad att få bultarna

Det tog en månad att få bultarna, ingen info om detta vid beställning. Mailade och frågade men fick inga svar. Skrev då en kommentar på Facebook, varvid ägaren svarade på.mailet och sa att jag skulle få svar från kundtjänstpersonen. Men hon svarade aldrig på mailen.
Så kände mig ganska lurad när man betalt några tusen och varken fick produkt eller svar inom rimlig tid.
Nu har bulten kommit, verkar vara en ok produkt, där av en två istället för en etta.

29 augusti 2025

Svindåligt

Svindåligt! Jag har skickat 16 mail, fått svar 5 av dom mailen. Skickade retur och fakturan skulle strykas. Returen skickade jag för 16 (!!) dagar sen och fakturan är kvar på klarna. Här står jag med en faktura på klarna, inga varor och ett pissföretag som inte svarar.

14 juli 2025

Svarar inte på mail

Beställde skruvar för närmare 10 dagar sedan och betalade på en gång. Fortfarande inte ett spår av nån skruv. Har mailat dem flera gånger men de är omöjliga att få tag på. Mycket oseriöst

10 juli 2025

Rekommenderas ej

Bra priser, extrem leveranstid (beställde 10/5, leverans 4/6), fick dessutom fel produkter (fel längd på skruven). Helt omöjliga att få tag på. Finns andra mer seriösa företag att handla av.

5 juni 2025