BUKI | Korepetycje w Polsce  Omdömen 305

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Buki to bardzo prosta i przydatna platforma. Mam tylko pozytywne doświadczenia, pozyskuje klientów w bardzo przystępny sposób dla korepetytorów. Dzięki niej mam więcej uczniów. Polecam

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jestem zarejestrowana na tej stronie już dwa lata. Dobre zgłoszenie otrzymać prawie nie ma szansy, menedżery sami kontaktują się k klientem. Po takim kontakte już nie możliwe pracować z uczniami. Częs... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Buki to wyjątkowa platforma korepetycyjna, która zasługuje na moją gorącą rekomendację. Korzystając z jej usług, doświadczyłam znakomitego poziomu profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o szybki kontak... Se mer

Företagsinformation

1. Privatlärartjänst

Skrivet av företaget

BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Great place

Honestly, one of the best websites of this type, and I tested a few.

23 januari 2024

Świetny kontakt z Buki

Świetny kontakt z Buki.
Doskonale łączy ucznia z korepetytorem! Potrafi, zgodnie z regulaminem, rozwiązać problemy z uczniami, którzy się wycofują lub zmieniają zapotrzebowanie na naukę.
Współpraca korzystania również dla rodziców, którzy wystawiają pozytywne opinie!

24 januari 2024

Dzień dobry!

Positive Review

I am pleased to share my positive experience working with BUKI. As an individual launching my career in tutoring, their professionalism and support have been invaluable.From the outset, BUKI demonstrated a high level of reliability in our collaboration. I appreciate the transparent and efficient communication maintained by BUKI throughout our cooperation. Their team has consistently demonstrated a proactive approach, addressing any inquiries promptly and offering valuable guidance when needed.

23 januari 2024

najlepsza firma do korepetycji

najlepsza firma do korepetycji, profesjonalizm, nauka bez stresu , uczniowie często korzystają

3 januari 2024

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

BUKI - portal with trustable tutors

BUKI is a very professional organization that offers private lessons in many different school subjects. The tutors are verified in many ways, which makes them much more trustworthy.

18 januari 2024

Svar från BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you for your feedback!

nekanie

niestety nie mam doświadczeń z korepetytorami, jednak po wybraniu danego nauczyciela i czekanie łaskawie aż odpisze (oczywiście informacji zwrotnej nie uzyskałam) Pani Anna z infolinii przynajmniej raz dziennie mnie nękała poprzez emaila, SMS oraz dzwonienie na numer telefonu, gdzie nie wyrażałam zgody na takie rzeczy. Buki musi popracować nad komunikacją.

5 januari 2024

Dzień dobry,
Dziękujemy za opinię. Każdy użytkownik akceptuje zasady współpracy oraz Politykę prywatności przed rejestracją czy wysłaniem zgłoszenia na stronie, tym samym wyraża zgodę na kontakt.
Przykro nam, że wybrany korepetytor nie skontaktował się z Panią. Możemy poszukać innego korepetytora dla Państwa. Proszę o kontakt na info@buki.org.pl.

Very professional company

Very professional company. Helps to get more clients for educational purposes. I cooperate with Buki since 2021 and they manage to provide me a lot of orders (high school courses). They have quite high fee, but - considering the whole - it is worth it.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Współpraca z portalem w kwestii nauki języków

Współpraca z portalem w kwestii pozyskiwania klientów w zakresie zajęć w moim przypadku są to zajęcia językowe odbywa się w sposób zorganizowany i profesjonalny. Lektorzy są w sprawdzeni pod względem kwalifikacji, umiejętności oraz otrzymanych dyplowów. Zawsze można liczyć na pomoc ze strony konsultantów pracujących w portalu Buki. Nigdy nie ma problemu ze zwrotem kontaktów, które nie zostały zrealizowane lub częściowo zostały zrealizowane i tak jak w Istniejącym regulaminie rzeczy te są przestrzegane i szybko rozliczane. Pozyskuję z tego portalu klientów, którzy przez dłuższy czas pozostają moimi studentami, już od trzech lat. Zawsze spotykamy się z miłą obsługą ze strony pracowników. Szczerze polecam.

Buki to świetny portal.

Buki to świetny portal.
Buki to bardzo dobry portal w znajdowaniu uczniów potrzebujących wsparcia w nauce. Sam portal jest bardzo dobrze zorganizowany i czytelny. Menadżerowie są kompetentni w swojej pracy. Jest to portal godny polecenia zarówno uczniom jak i nowym korepetytorom. Pozdrawiam

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Buki is great at finding students

Buki is great at finding students. I don't feel bad about the fee, it's alright.
One minus is the website which is a little faulty trying to set things up for the first time, but I don't think it's enough to reduce rating. 5 stars! Recommended :)

10 januari 2024

Hello!
Thank you for your feedback. We are constantly working on improving the service.

Highly recommend

After collaborating with Buki for several years, I can highly recommend it as a professional platform for serious teachers. I am satisfied with the cooperation, and I've never had any issue that we couldn't more or less promptly resolve. Communication and conditions are clear and precise, so working is easier and more efficient. I recommend it.

11 januari 2023

Svar från BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you. Your feedback is important to us.

Super strona

Super strona, na zdobywanie klientów:) Bardzo ugodowi ludzie, którzy są chętni na wspópracę

11 januari 2024

Svar från BUKI | Korepetycje w Polsce

Dzień dobry! Dziękujemy za opinię!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Doskonała współpraca z Buki.pl - Skuteczna Platforma Pozyskiwania Klientów z serwisem…

Recenzując współpracę z serwisem Buki.pl, chciałabym podkreślić, że to nie tylko miejsce, gdzie można znaleźć usługi różnych specjalistów, ale również doskonałe narzędzie do pozyskiwania nowych klientów. Moje doświadczenia z Buki.pl są wyjątkowo pozytywne, szczególnie jeśli chodzi o lekcje aktorstwa i wystąpień publicznych, które prowadzę.

Po zarejestrowaniu się na platformie i dodaniu swojego profilu jako instruktora aktorstwa, zauważyłam zainteresowanie moją ofertą. Interfejs serwisu jest przyjazny dla użytkownika, co ułatwia zarządzanie profilem oraz prezentację swoich umiejętności. Buki.pl stworzyło także efektywny system ocen i recenzji, który pomaga potencjalnym klientom w dokonaniu wyboru.
Najbardziej imponujące jest jednak to, jak Buki.pl pomaga w pozyskiwaniu klientów. Dzięki zaawansowanym narzędziom marketingowym i systemowi rekomendacji, moje ogłoszenie trafiało do osób zainteresowanych lekcjami aktorstwa w moim regionie.
Kluczowym aspektem współpracy z Buki.pl jest również profesjonalne podejście obsługi klienta. Zawsze mogę liczyć na szybką pomoc i odpowiedzi na moje pytania. Współpraca z zespołem Buki.pl sprawiła, że proces pozyskiwania klientów stał się znacznie bardziej efektywny i bezproblemowy, czego efektem są nowi uczniowie i klienci.
Buki.pl okazało się nie tylko skuteczną platformą reklamową, ale również miejscem, gdzie mogłem nawiązać trwałe relacje z uczniami.
Polecam serwis wszystkim instruktorom i specjalistom, którzy chcą efektywnie promować swoje usługi i poszerzyć swoją bazę klientów.

11 januari 2024

Dzień dobry,
Dziękujemy za opinię oraz polecenie! Służymy pomocą!

Blokady konta

Firma blokuje konto, definiuje to utratą dużej ilości zgłoszeń, ale nie do końca to jest prawda.
Moja blokada pojawiła się 27 grudnia, czyli tuż po świętach na kiedy przypadała płatność. Mimo opłacenia pojawiła się blokada, spodziewam się że płatność nie została przetworzona natomiast zdaniem obsługi wytłumaczenie - trafiłeś dużo zgłoszeń jest wystarczające.

Edit. Jak widać po komentarzu, firma dalej brnie w to samo "nieefektywnie pracuje", kiedy opisuje problem występujący po dopełnionym i opłaconym zamówieniu oraz braku chęci do wyjaśnienia ze strony firmy.

27 december 2023

Dziękujemy za opinię.
Jeśli korepetytor nieefektywnie pracuje ze zgłoszeniami: nie kontaktuje się z uczniem na czas, podaje nieaktualne dane w profilu lub inne, profil użytkownika zostaje zablokowany.
Życzymy sukcesów!

Najlepszy serwis

Bardzo podoba mi się współpraca z buki. Większość moich uczniów znalazłam na tej stronie. Menedżerowie są zawsze przyjaźni i łatwo się z nimi skontaktować. Zawsze otrzymuję również odpowiedzi na moje pytania, które piszę na e-mail serwisu. Podoba mi się również to, że niezależnie od wykształcenia i doświadczenia, na buki mam możliwość znaleźć studentów, z którymi nawiążemy współpracę na długi czas. Staram się spełniać wymagania serwisu, a są one dość łatwe, więc udaje mi się dość szybko podnieść swoją ocenę i szybciej znajdować nowych studentów.
To najlepsza strona do wyszukiwania korepetytorów i uczniów, jaką znam i polecam ją innym. Dziękuję za współpracę i życzę kolejnych sukcesów oraz wdzięcznych klientów :)

25 december 2023

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Buki to super platforma …

Buki to super platforma do pracy jako korepetytor. Bardzo się cieszę, że współpracuję z Buki. Nie jestem z dużego miasta. Prowadzę lekcje online i mam dodatkowe źródło dochodu. Menadżerowie profesjonalnie wspierają mnie w każdej sytuacji i służą pomocą. Gorąco polecam BUKI każdemu: uczniom i nauczycielom.

21 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.