1. Smyckesbutik

Välkommen till buké – din destination för ansträngningslös vardagslyx. Baserat i Lund erbjuder vi smycken som är designade för att leva med dig. Alla våra kollektioner är noggrant tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål. Med fokus på långvarig glans är våra vattentåliga signatursmycken skapade för att tåla livets alla ögonblick, och erbjuds i både stålets naturliga silverton och med en varm 18K guldplätering. För oss handlar det inte om flyktiga trender, utan om bestående kvalitet som lyfter din personliga stil, oavsett tillfälle. Din trygghet och upplevelse är kärnan i allt vi gör. buké, crafted for your unique everyday.

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Det är andra gången jag handlar utav…

Det är andra gången jag handlar utav dem då alltid hittar något nytt fint smycke att köpa! Annorlunda och prisvärda smycken. Så trevligt att man får en handskriven hälsning, en rabattkod och framförallt en liten extra gåva/smycke. Vilken trevlig gest! Kan varmt rekommenderas.

18 mars 2026

Svar från buké

Hej Annelie! Vad roligt att se dig hos oss igen! Det gläder oss enormt att du är så nöjd med dina smycken. ✨

Vi vill också passa på att tipsa om att vi snart lanserar en helt ny webbdesign med massor av spännande nyheter, så håll utkik! Vi hoppas att vi ses snart igen. ☺️🌷🙏🏻

Bra upplevelse

Snabb leverans, bra kvalitet. Fick med en handskriven hälsning och ett extra par örhängen också.

8 mars 2026

Svar från buké

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att du är nöjd med dina smycken & upplevelse. Varmt välkommen tillbaka! 😊🌷

Snabb och problemfri lev

Snabb och problemfri lev. Excellent kundservice.

1 januari 2026

Tack så mycket för den fina recensionen Stefan! ☺️ 🙏🏻 Välkommen åter! 🌷

Så fina smycken

Så fina smycken
Armbandet fint förpackat med handskrivet personligt kort, samt en jättefin ring med som extra gåva 🎁

4 december 2025

Svar från buké

Vad roligt att se dig igen, Katarina! Tack så mycket för din fina recension och vi är så glada att du är nöjd med ditt köp! 🥰🌷 Hoppas att vi ses igen! 🌷✨☺️

Fina och ”egna” smycken

Fina och ”egna” smycken, personligt handskrivet kort.

27 oktober 2025

Svar från buké

Tack för den fina recensionen Annette! Vad roligt att du uppskattade våra unika smycken och det personliga kortet. Varmt välkommen tillbaka! 🌷🌷☺️

Jättefint halsband

Jättefint halsband. Mycket trevliga och tillmötesgående försäljare

1 augusti 2025

Svar från buké

Hej Ellie, tusen tack för din fina recension! Vi är så glada att du uppskattade ditt halsband. Din feedback är guld värd för oss. Vi strävar alltid efter att ge 5-stjärniga upplevelser, så om det är något specifikt vi kan förbättra för att få det sista stjärnan, hör vi gärna det. ☺️🌷🙏🏻

Toppen!

Mycket fina örhängen som kom I ett gulligt paket med egenskriven lapp. Jättenöjd med köpet! 🌸

4 augusti 2025

Svar från buké

Tack Elin för din positiva recension! Vi är glada att du är nöjd med dina örhängen. Varmt välkommen tillbaka! 🤩😊🌷

Så punktlig och en jättego och snäll…

Så punktlig och en jättego och snäll person, skrev så fina ord i mitt presentkort🥰

23 juli 2025

Svar från buké

Tack Sahar för den fantastiska recensionen! Det värmer att veta att vår personliga touch uppskattas. Vi är så glada att du är nöjd med ditt köp! 🥰🌷

Älskar handkedjan

Älskar handkedjan, så vacker!
Deras kundservice var fantastisk och även en snabb levererans av smycket!

16 augusti 2025

Svar från buké

Hej Annika! Vad roligt att du uppskattade handkedjan! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din positiva upplevelse. 😊🌷

Bästa smyckesbutiken online

Bästa smyckesbutiken online. Alla produkter är fantastiska och av hög kvalitet. Jag har handlat där många gånger. Varje gång har jag fått ut det bästa av det. Ägarens beteende är verkligen fantastiskt och imponerande. Hon är väldigt hjälpsam mot sina kunder.

16 augusti 2025

Svar från buké

Hej Monisa, tusen tack för dina otroligt snälla ord! Att du uppskattar både våra smycken och vår service betyder allt för oss. Det är en stor glädje att ha dig som en återkommande kund. Vi ser fram emot att se dig igen! 🌷😊