Gimbal gereserveerd en afgehaald zondag einde dag Zamenhofstraat met de duidelijke vraag of ie ook geschikt is voor n Nikon Z8 "as is" waarop bevestiging van de medewerker volgt, wat blijkt, specifiek... Se mer
Företaget har svarat
Voor een project was ik op zoek naar een oplossing voor een extreem lange cameraslider. Yara heeft daarop samen met haar collega onderzocht of het mogelijk was om meerdere sliders aan elkaar te kop... Se mer
Företaget har svarat
Chris heeft mij geweldig geholpen! Toen bleek dat de camera’s die ik graag wilde huren niet meer leverbaar waren, heeft hij direct meegedacht en actie ondernomen. Hij heeft gebeld en gezocht naar een... Se mer
Företaget har svarat
Budgetcam zorgt er altijd voor dat jij als klant kunt vertrouwen op je apparatuur. Is er toch iets mis of verkeerd besteld, dan zorgen zij ervoor dat je niet zonder lege handen komt te staan en zonder... Se mer
Företaget har svarat
Budgetcam is dé specialist in de verhuur van professionele foto- en videoapparatuur. Met een kwalitatief aanbod en jarenlange ervaring staan wij bekend om onze expertise en flexibiliteit in de creatieve sector. Of je nu een ervaren professional bent of net begint met beeldcreatie, wij bieden de juiste apparatuur en ondersteuning om jouw visie tot leven te brengen.
Zamenhofstraat 108, 1022 AG, Amsterdam, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede service!
Adequaat, veelal nieuw en/of goed onderhouden apparatuur!
Lenen van apparatuur ging erg gemakkelijk, fijne service en apparatuur helemaal in orde.
Gemakkelijk om te reserveren. Goede communicatie. Top materiaal. Alles correct verlopen.
Goede service, alles netjes verpakt in koffer, snel en makkelijk geregeld.
Had moeite met het verificeren van mijn gegevens via telefoon, na een email naar hun toe werd er snel een andere oplossing voor verificatie aangeboden.
Ik voel me altijd super welkom en thuis bij rental Noord. Enthousiaste mensen en altijd geïnteresseerd in wat je gaat doen of hoe de shoot verliep.
Verder hebben ze verstand van zaken en prima materiaal.
While working on a passion project, Budgetcam was incredibly supportive and flexible. Their excellent customer service helped me access high-quality gear that fit my budget, ultimately allowing me to deliver a project with a much higher production value than I had anticipated.

Svar från Budgetcam
Website is gebruiksvriendelijk en werkt soepel. Het was erg makkelijk de reservering te maken.
Apparatuur ligt ruim voor de aangegeven tijd klaar en kan op verschillende locaties worden ingeleverd. Werkt erg fijn.
Apparatuur is optisch en technisch helemaal in orde. Je kunt erop vertrouwen dat de apparatuur dus het werk kan leveren wat je ervan mag verwachten.

Svar från Budgetcam
Op de website kan je eigenlijk alles huren in de werkelijkheid zit er een teamplanners die wanneer spullen niet beschikbaar zijn jou een alternatief aanbieden, vaak 1 die duurder is en niet in het zelfde caliber valt. Wanneer ze op de website gewoon aangeven dat bij de vestiging waar jij iets huren wilt een dergelijk product niet beschikbaar is zou datbheel veel schelen. Verder is het personeel bij de rental zelf wel heel vriendelijk en meedenkend

Prima apparatuur.
Wel weinig uitleg erbij gekregen en de apparatuur wordt in de kist uitgereikt waardoor je eigenlijk niet eens kunt zien wat je ontvangt, terwijl je wel forse borg betaalt en zelf wel een forse screening doorgaat.
Daarnaast heb ik last minute de vraag gekregen om de apparatuur in Amsterdam Noord i.p.v. Zuid op te halen (hoewel bij het boeken zowel online als telefonisch bevestigd was dat het beschikbaar was in Zuid). Ik gaf aan dat ik moest lopen vanaf het metrostation waarop ik hoorde dat dit maar 5 minuten lopen was en ik al in de ochtend zou kunnen komen, prima. Eenmaal onderweg blijkt dit 20 min heen en 20 min terug te zijn…

Svar från Budgetcam
Again-great customer service! Fast response to my emails about a last moment reservation. Top! I will come back soon and already recommend the place to my business partners.

Svar från Budgetcam
Wij van LDB Production zijn bezig met een productie voor RTL-4, Binnenvaart Inside. En wij hebben te maken met de scheepvaart en deze zijn soms moeilijk in te plannen. Het fijne van Budgetcam is dat ze met ons meedenken en kijken naar de beste oplossingen om zo de mooie spullen op tijd te kunnen huren en op te kunnen halen. Denken na over de locaties en ook wanneer we weer iets terug kunnen brengen. Hele fijne samenwerking.

Svar från Budgetcam
Ik huurde twee lampen, twee softboxen en twee statieven. Bij het keuze- en huurproces werd ik goed geholpen door de klantenservice.
Tijdens mijn shoot ontdekte ik dat een schroef van de statief was doorgedraaid en beide statieven zakten en wiebelden onder het gewicht van lamp en softbox. De transmitter en receiver konden niet met elkaar verbinden, ondanks dat deze op hetzelfde kanaal stonden. De klantenservice probeerde mij te helpen, maar na een half uurtje wisten zij het ook niet. Budgetcam heeft een aantekening gemaakt. Bij het inleveren van de spullen heb ik opnieuw uitgelegd en gedemonstreerd wat er niet werkte. In het afhandelproces doet Budgetcam erg moeilijk, steeds wordt mij gezegd dat ze 'niet kunnen zeggen of ik geld terug krijg'.
Uiteindelijk na plaatsing op Trustpilot kreeg ik een behulpzame en vriendelijke contactpersoon en heb mijn geld minus de verzekering (8 euro) teruggekregen. Ik ben blij dat ik het grootste gedeelte van het bedrag terug heb gekregen, dat daar de verzekering van af gehouden is vind ik een beetje jammer maar ik laat het zo. Al met al is de ervaring redelijk, volgende keer spullen zelf goed testen en opzetten in de winkel voordat ik het meeneem.

Svar från Budgetcam
Snelle, heldere en zeer klantvriendelijke service! De medewerker in kwestie Abdel wist me met veel geduld en plezier te helpen in mijn zoektoch naar dat wat het beste bij mijn noden aansluit.

Svar från Budgetcam
I’ve worked with Kamera Express Rental on several projects, and one thing I really appreciate is how quickly they adapt to our needs. The team is responsive, helpful, and efficient, which makes the rental process smooth — even when we’re working on tight deadlines.
That said, a few aspects could be improved. One major limitation is the lack of equipment testing beforehand. Too often, we receive gear that doesn’t fully match our expectations, simply because we couldn’t test it in advance to confirm it fits our setup.
Another recurring issue is that some of the equipment is based in the Netherlands and not readily available in Belgium, which can cause delays or force us to compromise with alternative solutions.
It would also be much more practical if we could directly contact the local shop where we’re renting — especially in Brussels — instead of always having to go through the central phone line in the Netherlands. Being able to speak with someone on-site would save time and avoid misunderstandings.
Overall, Kamera Express Rental offers solid service and a professional team, but a few key improvements could really elevate the experience for Belgian-based professionals.

Svar från Budgetcam
Ik ben ontzettend tevreden over de service van BudgetCam! Voor mijn livestream van een kickboksevenement had ik allerlei vragen over welke camera’s, statieven en andere apparatuur het beste zouden werken. Het team nam uitgebreid de tijd om mijn wensen te bespreken en kwam met duidelijke, professionele adviezen. Dankzij hun hulp heb ik precies de juiste spullen kunnen huren en verliep de livestream vlekkeloos. De medewerkers zijn deskundig, vriendelijk en denken echt met je mee. Absoluut een aanrader als je apparatuur nodig hebt voor een zorgeloze productie!

Svar från Budgetcam
Good and timely Follow Up of my queries and requests. Solved issues and proactive in proposing solutions.

Svar från Budgetcam
Dagje een lens (Panasonic Leica 12-60mm f/2.8-4.0) gehuurd om te kijken of ik de lens zou willen aanschaffen. Prima lens, goed bevallen dus binnen 14 dagen gekocht waardoor ook nog eens de huurprijs van de koopprijs werd afgetrokken. Vriendelijk en bekwaam personeel!

Svar från Budgetcam
Duidelijke website en uitstekende service. Heel fijn om op deze wijze een objectief te testen.

Svar från Budgetcam
Ik huurde een Nikon Z lens 180-600 voor een vogel-fotografie workshop. Zo heb ik goed kunnen testen of ik die lens in de toekomst wil aanschaffen.

Svar från Budgetcam
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.