Företagsinformation
Skrivet av företaget
BronxBarista – Renoverede espressomaskiner med sjæl og kvalitet Hos BronxBarista brænder vi for god kaffe og solidt håndværk. Vi giver brugte espressomaskiner nyt liv gennem grundig rengøring, reparation og test, så du får en maskine, der yder som ny – bare til en bedre pris. Vi sælger bl.a. i Sage, Lelit og Baratza, og hver maskine er serviceret og tjekket, før den sendes ud. Det betyder, at du kan regne med høj driftssikkerhed, ærlig rådgivning og personlig service. Bag BronxBarista står Mads fra Skanderborg – en maskinentusiast og ingeniør med mange års erfaring i at renovere og optimere espressomaskiner. Vores mål er enkelt: At give flere muligheden for at opleve cafékaffe derhjemme – bæredygtigt, gennemtænkt og uden at gå på kompromis med kvaliteten. ☕ Renoveret. Testet. Klar til ny bryg. 👉 Besøg os på bronxbarista.dk
Kontaktuppgifter
Danmark
- bronxbarista.dk
Hurtig svar og virkelig hjælpsomme med…
Hurtig svar og virkelig hjælpsomme med at fejlfinde på min kaffemaskine og bestille de rigtige reservedele.
5 stjerner herfra og anbefaling 👍

Svar från Bronxbarista
Meget effektiv service og forsendelse!
Meget effektiv service og havde en reservedel på lager til min kaffemaskine, som jeg havde svært ved ellers at støve op. Delen blev bestilt om aftenen, var afsendt morgenen efter 7.30 og modtaget dagen efter. Kan anbefales.

Super hjemmeside og oplevelse
Super hjemmeside og oplevelse. Vores Sage maskine var gået i stykker (der kom ikke vand ud), selvom den tændte fint. Vi købte derfor et nyt varmelegeme fra Bronxbarista, da det er en af de få steder man kan købe den. Den blev sendt samme dag, som vi bestilte den, selvom den først blev bestilt sent om eftermiddagen, og den blev også leveret hurtigt. Maskinen ser nu ud til at fungere igen. Vi kan kun anbefale Bronxbarista og vil bruge dem igen ☺️

Super god service og hurtig ekspedition
Super god service og hurtig ekspedition
Havde også lidt andre dele end dem på hjemmesiden som jeg manglede, og som jeg fik på forespørgsel, så alt i alt meget tilfreds kunde her!

Svar från Bronxbarista
Hurtig levering af reservedel til min Sage maskine - Anbefaling herfra!
Min Sage Barista Pro var gået i stykker, da vandet ikke ville køre igennem varme-elementet grundet kalk. Efter en hurtig søgning på Google kunne jeg se at Bronx Barista havde et fabriksny varme element på lager - som en af de eneste i Danmark.
Jeg bestilte reservedelen og to dage senere havde jeg modtaget den. God og hurtig service samt levering!

Svar från Bronxbarista
Alt var som det skulle være.
Alt var som det skulle være.
Hurtigt og problemfrit, fem stjerner herfra!

God oplevelse
Har brugt BronxBarista flere gange, både til køb af kalkfilter og reparation af maskine. Altid en god oplevelse, hvor de har været meget service-minded. Vil bruge dem fremover igen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.