Wij zijn heel tevreden met onze tuinkamer-opbergschuurtje . Vooral de afspraken die jullie geregeld (jij) hebben waardoor alles vlot achter elkaar werd afgewerkt . Wij hebben daarom ook voor... Se mer
Det här tycker kunderna
Samen met Henk hebben we in eerste instantie thuis gekeken naar onze ideeën en zijn daarna wezen kijken in de mooie showroom en fabriek. De bouw is gestart volgens planning wat erg fijn was uiteraard... Se mer
Företaget har svarat
We zijn onder de indruk van het teamwerk en vakwerk van Bronkhorst Buitenleven! We hebben eigen ideeën op tafel gelegd en na een gesprek bij ons thuis kwam er een visuele impressie uit naar voren die... Se mer
Foto's van eerdere bouwwerken van dit bedrijf die ik zag, verraadden natuurlijk al wel hun liefde voor het vak en een creatieve en solide inslag. Maar hoe zal het dan bij jezelf uitpakken? Nou, lieve... Se mer
Företaget har svarat
Elspeterweg 65, 3888 MT, Uddel, Nederländerna
- 0577-750944
- info@bronkhorstbuitenleven.nl
- bronkhorstbuitenleven.nl
Wij zijn heel tevreden met onze…
Wij zijn heel tevreden met onze tuinkamer-opbergschuurtje .
Wij hebben daarom ook voor jullie gekozen zodat wij zelf niets behoefden te regelen , ondanks dit is het erg belangrijk
dat de opdrachtgever deze dagen aanwezig is want veranderingen of wijzigingen heb je al gauw en daarop kan dan snel geanticipeerd worden.
De enige opmerking die ik wil maken is dat er enige druk nodig was om de Hovenier het plaatje op tijd af te laten maken , maar aan
de andere kant waren ze ook soepel om enkele klusjes er bij te doen. ( drukke tijd voor hen )
Onze voorjaars vakantie zit er op en wij hopen “op onze oude dag” nog een tijdje plezier te hebben van onze investering .
Tot zover bedankt en groet ,
Jaap Schipper.
4 jaar na aankoop nog onvermoeibare service.
Artelux gordijnen gekocht bij Bronkhorst Wonen in Harderwijk. Na vier jaar hangen een baan gewassen. 15 cm gekrompen. Op advies van Artelux volgens voorschrift laten stomen. Zelfde verhaal. Artelux gaf niet thuis (product is na 3 jaar afgeschreven, schandelijk). Maar Janny Bronkhorst, de oprichtster en eigenaresse van het bedrijf, daar heb je iets aan. Zij kwam in actie. Heeft er persoonlijk veel tijd en energie in gestoken. Zowel in overleg met mij, met het naaiatelier en niet te vergeten, vooral door zaken zelf aan te pakken. Dat is nog eens een service. En dat allemaal zonder kosten voor mij. Wil je een goed advies, ben je op zoek na iemand die meedenkt en wil je niet vergeten worden, ook na de aankoop, dan moet je bij Janny zijn. Niet zo gek, dat het bedrijf al 40 jaar bestaat.
Mooi resultaat en prima service
De medewerkers van Bronkhorst hebben een mooie tuinhuis bij ons aan het huis geplaatst. Ze waren flexibel in hun oplossingen en dachten goed mee. Het resultaat is prachtig geworden. Helaas is bij het plaatsen van het glas het bestaande tegelwerk beschadigd. Dat hebben ze gelukkig netjes vergoed.

Bronkhorst onproffesioneel
Bij Bronkhorst een offerte ontvangen en daarna een mail gestuurd met een aantal vragen. Daarna niets meer gehoord. De begroting die je ontvangt is heel globaal en daar komen vragen uit die ze niet beantwoorden. Het bedrijf lijkt professioneel maar de vervolg stappen laten ze steken vallen. Bij een ander professioneel bedrijf geweest en dat was inderdaad professioneel vanaf het eerste telefonisch contact, de begroting, de offerte en de opdracht. Zo hoort het.

Svar från Bronkhorst Buitenleven
Blij met een prachtig tuinhuis
Na een uitstekend ontwerp advies bij ons thuis werd enkele maanden later conform de afgegeven planning gestart. Tijdens de bouw bleken enkele aanvullende specifieke veranderingen wenselijk, die probleemloos werden opgelost
Wij hebben de bouw ervaren als een logistiek ‘geoliede machine’, één aanspreekpunt en professionele onderaannemers, eenieder trots op zijn aandeel in een mooi product
Het resultaat is een prachtig tuinhuis (de verwachting op basis van de brochure is volledig waargemaakt)

Svar från Bronkhorst Buitenleven
Mooi veranda geplaatst in Kamperland !
16 December jl heeft Bronkhorst voor ons in het Zeeuwse Kamperland een mooie veranda opgeleverd met lichtkoepel en inbouwspots. Dit is in 2 dagen tijd heel vakkundig geplaatst. Complimenten aan het Team !

Eiken maatwerk overkapping
Al meerdere jaren hadden we de wens voor het laten plaatsen van een mooie eiken overkapping. Belangrijk vonden we naast een robuuste en luxe uitstraling dat het ook goed moest passen bij de bestaande uitstraling van ons huis. Al die jaren spraken de getoonde voorbeelden op de website van Bronkhorst Buitenleven ons al aan en na opvragen diverse offertes kwamen we toch elke keer terug bij de uitstraling en kwaliteit zoals Bronkhorst Buitenleven ze bouwt. In mei 2021 een afspraak gemaakt om onze ideeën uit te laten werken en meteen de knoop doorgehakt voor een landelijke eiken overkapping van 7m x 4,20m met robuuste 20x20cm staanders en ringbalken. De bouw zou begin november plaatsvinden. Een punt van opbouwende kritiek zou zijn dat we na het tekenen van de order wel het gevoel hadden, ondanks dat de bouw pas in november zou plaatsvinden, zelf te moeten informeren wanneer de 3D tekening zou komen en wanneer er ingemeten zou worden etc. Iets meer de lead vanuit Bronkhorst in deze fase zouden we zeker gewaardeerd hebben. Vanaf het moment dat de planning helemaal uitgewerkt was, werden de verwachtingen wel weer overtroffen. Inmiddels staat de overkapping. We vinden het heel erg mooi geworden met precies die robuuste en luxe uitstraling die we gehoopt hadden en door dat de dakrand gelijk is gemaakt aan de rest van de boeidelen exact passend bij de rest van het huis.
Complimenten aan een ieder die hier aan meegewerkt hebben. Iedereen uit het team werkte als een geoliede machine met elkaar samen en ook de overdracht en samenwerking de dagen erna richting de dakdekkers en de elektriciens sloten telkens naadloos op elkaar aan. Goed teamwork en goede strakke planning. Alles paste op locatie als een puzzel in elkaar!! Mooi om te zien hoe professioneel zo’n jong team enthousiast en trots zijn werk doet.

Svar från Bronkhorst Buitenleven
Dakoverkapping op 5 de verdieping!
Prachtige dakoverkapping op de 5 de etage van een appartementen complex geplaatst door een team van mannen die constant met je meedenken!
Aanvraag bouwvergunning keurig verzorgd tot in alle details, top verzorgd!
Bronckhorst mannen, ontzettend bedankt voor deze klus die anders was dan anders, wij gaan nu genieten van ons prachtige dakterras 🔆

Svar från Bronkhorst Buitenleven
In één woord …. of twee: De Beste!
Het is alweer een jaar of twee geleden dat wij ons tuinhuis door Bronkhorst Buitenleven hebben laten plaatsen. Op een gegeven moment verbleven wij meer in dat prachtige huisje dan in het huis zelf! Alles is tot in de perfectie gedaan. Een plank die scheurde, hup geen probleem de helft van het plafond er toch maar uit om de defecte plank eruit te halen: geen moeite te veel om het echt super gaaf af te werken. Ook de uitdaging van giga grote glaspanelen durfde men aan. Wij zijn er zo blij mee dat we, nu we opnieuw een andere schuur willen verbouwen, direkt weer met Bronkhorst kontakt hebben opgenomen. Niet goedkoop maar elke cent drievoudig waard!

Svar från Bronkhorst Buitenleven
Een prachtig en kwalitatief hoogwaardig tuinhuis
Al vanaf het eerste gesprek in oktober 2020 t/m de finale oplevering in juni 2021 gaf Bronkhorst (en projectmanger Patrick D.) blijk van inzicht in klantenwensen en gevraagde kwaliteit. Van detail tekeningen (nodig voor vergunningaanvraag, incl. welstand advies), werkplanning en uitvoering klopte alles, werd 100% tijdig en vakkundig uitgevoerd. Mijn oprechte dank voor een vrijwel perfect verlopen bouwproject dat Bronkhorst zeer goed toevertrouwd was!

Svar från Bronkhorst Buitenleven
Mooier dan op de tekening!
Wat een fantastische nieuwe aanwinst hebben we dankzij jullie! Jullie hebben een prachtig en mooi afgewerkt tuinhuis neergezet. Eigenlijk nog fraaier dan op de tekening!
Fijne eerste kennismaking gehad met Patrick die onze ideeën vorm gegeven heeft. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en collegae!

Perfect resultaat
Wij hebben eind vorig jaar een veranda laten plaatsen door Bronkhorst Buitenleven. We zijn van ontwerp tot en met de oplevering zeer deskundig geholpen met als resultaat een prachtige veranda. Dank team Bronkhorst!

Topprestatie Bronkhorst Buitenleven
Bronkhorst Buitenleven heeft recent bij ons een tuinhuisje geplaatst. De contacten en communicatie over het ontwerp, de offerte en de planning waren duidelijk en tijdig. Gedurende de uitvoering zijn alle gemaakte afspraken netjes nagekomen. De contacten en communicatie door de uitvoerende mensen waren prettig en correct. Deze mensen zijn ook stuk voor stuk vaklui!
Wij hebben nu een fantastisch tuinhuisje en kijken terug op een fantastisch project! Bedankt Bronkhorst Buitenleven!

4 maart 2021 veranda Lichtenvoorde
4 maart 2021
In Lichtenvoorde is een mooie veranda gerealiseerd, vlot en probleemloos verlopen. We hopen daarvan de komende jaren te kunnen genieten.
Fam A. Rouwet

eikenhouten veranda
Vorig jaar een eikenhouten veranda van Bronkhorst geleverd gekregen. Incl. spotjes verlichting. Vanaf het moment van binnenkomst sprak de kwaliteit van Bronkhorst ons zeer aan. Deze kwaliteit bleek ook tijdens het proces van tekeningen, de offerte en de uiteindelijke levering. We genieten sindsdien dagelijks van onze investering en kunnen Bronkhorst van harte aanbevelen.

Bronkhorst levert kwaliteit
Bronkhorst levert kwaliteit! Onze tuinkamer is prachtig geworden en elk detail is top. Het team bestaat uit leuke gasten, echte vakmensen en echt beleefd. Nazorg is ook top en ze zijn pas klaar als klant (wij) dat ook zijn. Voor ons geen ander.

Svar från Bronkhorst Buitenleven
Zeer tevreden over het resultaat
Zeer tevreden over het resultaat, kwalitatief hoogstaand goede begeleiding en adviezen gekregen!
Vriendelijk personeel van A tot Z
Timmerlieden, rietdekkers, hovenier allen verstaan hun vak uitstekend!
Aanrader..........

Kwaliteit en vakmanschap
Niet alleen is de tuinkamer van Bronkhorst van hoge kwaliteit dat geldt ook voor de service en het vakmanschap. Het hele proces is uitstekend verlopen, vanaf het eerste ontwerp, plaatsing en nazorg. Zeer tevreden zijn wij ook over de planning en het feit dat iedereen zich daaraan stipt heeft gehouden. Peter & Charlotte Knobbout, Wijk bij Duurstede

Svar från Bronkhorst Buitenleven
Zeer tevreden over hele proces en resultaat
Erg tevreden over het tuinhuis dat is gezet. Hele proces positief ervaren, van verkoop tot oplevering. Fijn dat er met vaste partners samengewerkt wordt, waardoor er direct overleg onderling plaatsvindt. Tevens fijn dat er bij Bronkhorst één projectleider is waar je al je zaken mee doet. En het bouwwerk zelf is ook zeer vakkundig en netjes neergezet. Dank!

Svar från Bronkhorst Buitenleven
We zijn zeer tevreden over het…,resultaat
We zijn zeer tevreden over het resultaat dat bij ons is bereikt met de aanbouw door jullie bedrijf.
Wat mij vooral is opgevallen, dat jullie met allemaal vakmensen samenwerken en dat deze mensen niet alleen jong zijn en hun vak verstaan maar er ook plezier in hebben!!!!met vriendelijke groet Hanny en Jac Flik

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.